Para Kazanmayan Kanalın Ödemeleri

• Kullanıcı CNZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

CNZ

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar daha önceki konularda bununla ilgili çok soru soruldu anket de yapılmıştı ancak görünüşe göre yeni durumlar söz konusu. Kendi olayımdan bahsederek giriş yapayım.Öncelikle şunu söyleyeyim, tek kanal çalışıyordum ve konu telif yiyen kanalla alakalı değil.

15 Ocak'ta kanal açtım. 5 Şubat'ta kanalın (birden çok Topluluk Kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı ve/veya dünya geneli Content ID engellemesi nedeniyle) para kazanması kapatıldı.

12 Şubat'ta bu kanalın Ocak ayı kazancı %91 oranında kesinleşti. Yani para kazanması kapanmasına rağmen Ocak ayının ödemesini alacağım. Çok sevindirik oldum. :D
[MENTION=832]furkan[/MENTION] arkadaşımızın açtığı http://www.ytpara.com/youtube-ve-be...-ve-ana-kanallarda-uyguladigim-yontemler.html konusunu bu ay uyguladım. Yani aynı gmaili kullanmaya devam edip sadece sorunlu kanalı ve plus sayfasını silerek aynı hesapta yeni kanal açtım ve para kazanmasını da açtım.

Peki bu yöntem tutar mı? Başına bu tip olay gelen sayısı hayli fazla. Geçmiş kazancı bir nebze alabiliyoruz ancak para kazanmaya kapandığı aya ait ödemeyi alanlar var mı?

Borç gırtlakta bu ödemeyi almam lazım :D

Ben.. 40 kanalım vardı, 36 tanesi 1 kanal yüzünden para kazanmaya kapatıldı, tekrar açması g+ yöntemiyle zor geldi. Tahminen 25 Ocak gibi hepsi kapatıldı para kazanmaya. Ben de hepsini toptal Google Data'ları sildim, direk gmailiyle youtube vs her şeyiyle. Bahsettiğim adsense'te 1,5 k 1,2k olarak kesinleşti. Beklemiyordum ben de aslında, oldu yani :D

5 kanalım vardı 15 ocakda p.k gitti.5 kanal daha açtım oda 29 ocakda p.k gitti toplam kazancım 358 tl oldu ve 265 tl kesinleşti

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri