Para Kazanmayanlar Listesi

• Kullanıcı CNZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

CNZ

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar, bu konu hakkında bir araştırma yapıyorum, kanalların selameti açısından.

Malumunuz soru işareti olarak kalan videolar belirli bir süre sonra ünleme düşüyor ve bu ünlemler çoğaldıkça para kazanmalar kapanabiliyor, bunu öğrendik. Şimdi ise dolar işareti yanmakta iken ünleme düşen videolarla başımız belada ki bunu bilemediğimizden bizim için daha tehlikeli.

Video yöneticisinde "Para Kazanılmayan" videoları listelediğimizde bazı dolar işaretli videoların da bu listede yer aldığını görüyoruz. Yani "Para Kazanılan" listesinde gözükmesi gerekirken, dolar işareti yanmasına rağmen "Para Kazanmayanlar" listesinde görünebiliyor. Acaba, sonradan ünleme düşen videolar arasında bunlar mı var? İşaret ünleme düşmeden önceki son uyarı gibi göründü bana.

Sizin de fark ettiğiniz bu tip videolarınız var mı? Bu videonun başına sonradan bir hal geldi mi? Belki de gözümüze sokulmasına rağmen fark etmediğimiz bir şeydir bu.

O tarz bi durum dolara cevirdikten hemen sonra bakarsan gorursun, guncellenmediginden dolayi oyle gorunur. 3-5 saat sonra baksan o sekilde goremezsin.

Geç güncelleme yapıldığından olabilir bazı kanallarımda sıralama şeklini en çok görüntülenen yapıyorum birinci sırada 100 hit ikinci sırada 500 hit almış video oluyor.

Arkadaşlar, bu konu hakkında bir araştırma yapıyorum, kanalların selameti açısından.

Malumunuz soru işareti olarak kalan videolar belirli bir süre sonra ünleme düşüyor ve bu ünlemler çoğaldıkça para kazanmalar kapanabiliyor, bunu öğrendik. Şimdi ise dolar işareti yanmakta iken ünleme düşen videolarla başımız belada ki bunu bilemediğimizden bizim için daha tehlikeli.

Video yöneticisinde "Para Kazanılmayan" videoları listelediğimizde bazı dolar işaretli videoların da bu listede yer aldığını görüyoruz. Yani "Para Kazanılan" listesinde gözükmesi gerekirken, dolar işareti yanmasına rağmen "Para Kazanmayanlar" listesinde görünebiliyor. Acaba, sonradan ünleme düşen videolar arasında bunlar mı var? İşaret ünleme düşmeden önceki son uyarı gibi göründü bana.

Sizin de fark ettiğiniz bu tip videolarınız var mı? Bu videonun başına sonradan bir hal geldi mi? Belki de gözümüze sokulmasına rağmen fark etmediğimiz bir şeydir bu.
tu veolarını seç para kazanma heosını tek seferde kaldır...
sonrasında 5 - 10 sanıye bekle sayfanı yenıle... sonrasından tum videolarını seç ve para kazanmayı aktif et... sonra dediğin yenıden videolarına bak...kazanmalayanlrı kokten sıl

O tarz bi durum dolara cevirdikten hemen sonra bakarsan gorursun, guncellenmediginden dolayi oyle gorunur. 3-5 saat sonra baksan o sekilde goremezsin.

Sorun bende tam tersi hocam. Videoyu yükledikten bir iki gün sonra o duruma düşenler var.

tu veolarını seç para kazanma heosını tek seferde kaldır...
sonrasında 5 - 10 sanıye bekle sayfanı yenıle... sonrasından tum videolarını seç ve para kazanmayı aktif et... sonra dediğin yenıden videolarına bak...kazanmalayanlrı kokten sıl

Bu uyguladığım bir yöntem zaten, bunu biliyorum. Bunu yapıp da sonradan ünleme düşen videonuz var mı diye sordum zaten.

Sorun bende tam tersi hocam. Videoyu yükledikten bir iki gün sonra o duruma düşenler var.

Bu uyguladığım bir yöntem zaten, bunu biliyorum. Bunu yapıp da sonradan ünleme düşen videonuz var mı diye sordum zaten.

evet var... ünlemın manası şudur... xxx videonuz var, bunun telif hakkını sahipmisiniz? biz şüphelendık, otamatık yada kontrolde çıkar genelde.. eğerki telif hakkın varsa ispatını isterler, yoksa kanalın kapanmasına gider, kapanan kanalı açman içinde, bir belge isterler orjınal bişe ozaman kanal açılır para kazanma açılır...
ünleme düşme evet oluyor..para kazanan videolarım genelde 20,000 leri geçince oluyor.. yada 1 ay gibi süre zarfında

evet var... ünlemın manası şudur... xxx videonuz var, bunun telif hakkını sahipmisiniz? biz şüphelendık, otamatık yada kontrolde çıkar genelde.. eğerki telif hakkın varsa ispatını isterler, yoksa kanalın kapanmasına gider, kapanan kanalı açman içinde, bir belge isterler orjınal bişe ozaman kanal açılır para kazanma açılır...
ünleme düşme evet oluyor..para kazanan videolarım genelde 20,000 leri geçince oluyor.. yada 1 ay gibi süre zarfında

Hocam konuyu tam olarak okumadınız herhalde. Çoğu konu hakkında bilgi sahibiyim sağolun yardımcı olmaya çalışıyorsunuz ama mesele bu değil.

Videonuzda "Dolar" işareti yanıyor. Ama para kazanmayanları sırala dedğinizde "Dolar" işareti yanmasına rağmen "Para Kazanmayanlar" listesinde görünüyor mu? Belki de sonradan ünleme düşen bu videolardır diyorum. Yani ünlemin ne anlama geldiğini biliyorum. Bu tip videoları yakalarsak ünleme düşmesini belki engelleyebiliriz diyorum.

bende kendime diyorum neden se google + bağlantılarını kestikten sonra ünlem durdu
geçen hafta saçma diyip tekrar baktım kanala 8 tane 200l lık videoma ve bir kaçtane de 2-3k lık videoma ünlm gelmişti
hitli videolar için form doldurdum ama bakalım en güzeli networka geçirmek sanırım

Benim yeni yüklediğim 100 hiti geçmeyen videolara bile ünlem geliyor

paylaşım için tşkler bundan böyle para kazanılmayan videolar kökten silicem, ister dolar işareti yansın yada yanmasın

Bende ytpara.com'da para kazanamayanların listesini tutacaksınız sandım hocam korktum ne oluyor diye :D

Aslında söylediğiniz gerçektende mantıklı. Dolar varken neden para kazanmayanlar listesinde gözüksünki ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri