Para Kazanmayı Aktif Etmeden Affilate Çalışmalar ile Youtube'dan Kazanç Sağlamak

• Kullanıcı ryanlewis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

ryanlewis

Kayıtlı Üye
Herkese merhaba....

Youtube'da spam olarak çalışanlardanım. Ancak kanallarımın kapanmasından muzdaribim. :( Şöyle birşey aklıma geldi. Ben hem amazon satış ortaklığına hemde clickbank satış ortaklığına kayıtlıyım....

Dün hiç telif almadan 250 videoluk bir kanalım kapatıldı. Onun para kazanması açıktı. Tam sebebini bilmiyorum. Para kazanmadan mı kapatıldı yoksa 4 günde 250 video olmasından mı?

Sorum ve beyin fırtınası yapılması gereken görüşüm şöyle:

Para kazanma açılmadan, sadece satış ortaklığı sistemi ile çalışarak (aşağıda açıklıycam biraz), ve yine spam çalışarak kanallarımın kapatılma riski nedir? Kanal kapanması genel olarak para kazanmaya mı bağlıdır?

Açıklama:
Video ismi
GTA5 şöyle böyle lambur lumbur...(ingilizce tabiki)
Video açıklaması
link kısaltma sistemi ile verilen bir link

altta biraz açıklama ve ekstra tagler....

etikette de video ile ilgili etiketler....

Umarım konuyu anlatabilmişimdir... Teşekkür eder fikirlerinizi beklerim....

aff sistemlerinde beklediğin kadar kazanc elde edeceğini sanmıyorum!

Sonuçta biri acıklamaya ya da video içerisindeki linke tıklayacak ta sen 0.05TL kazanacaksın ...

Para kazanma kapatır isen kanalın kapanma olasılıgını azaltır mısın? evet...

Lakin spamdan kapanıyorsa kanalların, para kazanma kapasan bile kapanmaya devam eder...

aff sistemlerinde beklediğin kadar kazanc elde edeceğini sanmıyorum!

Sonuçta biri acıklamaya ya da video içerisindeki linke tıklayacak ta sen 0.05TL kazanacaksın ...

Para kazanma kapatır isen kanalın kapanma olasılıgını azaltır mısın? evet...

Lakin spamdan kapanıyorsa kanalların, para kazanma kapasan bile kapanmaya devam eder...

Hocam bence kazanılmayacağı konusunda yanılıyorsunuz. Tanıdığım bir arkadaşım sadece YouTube ve DailyMotion sitelerinde yayınladığı videolardan ShareCash aracılığıyla aylık 3k TL gibi miktarlar kazanıyor. Fazla bir uğraş gerektirdiği söylenemez açıkçası.

Benim bahsettiğim satış ortaklığı. Mesela 100 dolarlık bir üründe yüzde 75 komiyon olmakta. ürün satın alındığı takdirde. Popüler ürün bulunursa eğer gerisini siz düşünün. Tık başı kazançtan bahsetmiyorum CPA yada PPC den

Benim bahsettiğim satış ortaklığı. Mesela 100 dolarlık bir üründe yüzde 75 komiyon olmakta. ürün satın alındığı takdirde. Popüler ürün bulunursa eğer gerisini siz düşünün. Tık başı kazançtan bahsetmiyorum CPA yada PPC den
Bu şekilde de kazanabilirsiniz. Ancak sizinde tahmin edebileceğiniz gibi bu konuda hazırlamış olduğunuz videolar gerçekten profesyonel olmalılar. Kullanıcıları video ile aff. linkine yönlendirebilmelisiniz. Bu şekilde çok güzel kazançlar elde edebileceğinizi düşünüyorum.

Sirf olarak videolar Afillate linkdeki mehsula gore hazirlanmisha kazanmak mumkun
Mesela Ben az cok calishdim denemek icin amazonla mesela bir milyonluk makyaj videomun altina amazondan bir makyaj mazemesi secdim koydum 13 evro getirisi oldu 200 evroya yakin
umumi mehsul satiwi tam olarak yogunlashirsan tabiki bir sey yapmak mumkun bundan elave her hangi bir mehsul icin googlede on siralara cikmak cok zor amma youtubede o mehsula aid bir video duzenleyib keyword desctiption guzel yazarsaniz ilk sayfada cikma shansiniz daha cok

arkadaslar youtube videonuzda baska bir markanin reklamini yapiyorsaniz sorun cikma olasiligi var..

Forum üyelerinden sanırım Aysun06 nikli arkadaş bu yöntemle adsenseden daha fazla kazandığını söylüyordu.Aslında bu konuyu onun gibi bilen bir arkadaşın yorumlaması güzel olur.

arkadaslar youtube videonuzda baska bir markanin reklamini yapiyorsaniz sorun cikma olasiligi var..

Hocam, nasıl bir sorun çıkabilir ki? Mesela youtube kanalınızla ilişkili web sitenize videolardan link vermenize dahi izin veriyor. Rastgelmişsinizdir belki bir dünya videonun altında amazon,ebay,clickbank linklerini. Önemli olan videoyu hedef kitleye ulaştırabilmek bence. Bende bu fikirle araştırmalar yaparken youtube adsensesi olayına denk geldim,devam ediyorum fakat bence uygulanması gereken bir trafik yöntemi. Bi bakımda video marketing.

özellikle sağlık ürünleriyle çok güzel para kazananlar var bu işte nette görmüştüm. bilgilendirici ve ürünü almaya özendirici videolar yapabilirsen kazanırsın bence...

Hocam, nasıl bir sorun çıkabilir ki? Mesela youtube kanalınızla ilişkili web sitenize videolardan link vermenize dahi izin veriyor. Rastgelmişsinizdir belki bir dünya videonun altında amazon,ebay,clickbank linklerini. Önemli olan videoyu hedef kitleye ulaştırabilmek bence. Bende bu fikirle araştırmalar yaparken youtube adsensesi olayına denk geldim,devam ediyorum fakat bence uygulanması gereken bir trafik yöntemi. Bi bakımda video marketing.

sahsen hocam benim bir kanalima videonuzda urun yerlestirimi blundu diye bir uyari gelmisdi tam hatirlamiyorum eylulde almisdim galiba uyariyi bazi videolarda dolar kaybolmusdu..

Cliclbank dan hala kazanılabiliyormu adwords reklamları kapandıktan sonra zorlaştığını biliyorum????

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

sahsen hocam benim bir kanalima videonuzda urun yerlestirimi blundu diye bir uyari gelmisdi tam hatirlamiyorum eylulde almisdim galiba uyariyi bazi videolarda dolar kaybolmusdu..

Konunun başlığını bir okursanız sanırım durumu daha iyi anlayacaksınız. ;)

Hocam zaten hem adsenseyi hem de aff linklerini kullanırsan sorun çıkar. Fakat para kazanmayı açmadan link ve yönlendirme verirseniz sorun çıkmaz diye biliyorum.

arkadaşlar. konuyu yanlış anlayanlar var...

videoya reklam yerleştirme olayı yok. bitly dan ya da tiny urlden link kısaltarak ve link uzantısını özgünleştirerek, popüler konuyu bularak ve spam çalışarak bu olaydan kazanç elde edilebilir mi. onu soruyorum... Gta5 kanalım vardı denedim ama neden kapandğını bilmiyorum. para kazanmadan mı yoksa spamdan mı. 2 günde 250 video yükledim ondan oldu herhalde :(

venüs factor ve paleo recipe book ürünlerini incelerseniz ne demek istediğimi anlayabilirsiniz...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri