Para Kazanmayı direkt onaylama taktiği

alterreaz

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. Uzun uğraşlar sonucu para kazanmayı direkt onaylama olayını çözmüş bulunmaktayım sanırım. Bunu sizlerlede paylaşacağım.
9 aydır onay bekleyen kanalım vardı baya içerlemiştim, girdim kanala sonra gittim kendime kahve yaptım kendime gelmek için.
Normalde 3 şekerli içerdim fakat bu sefer şeker atmadan kahveyi içtim ve inanmayacaksınız 3 saat sonra kanalımın para kazanması onaylandı.
Diğer kanallarımdada deneyeceğim bu yöntemi..
Sanırım google algoritması bir şekilde kahveyi şekersiz içtiğimi anladı ve tatsız hayatımı tatlandırmak adına kanalımı onayladı.

Kral sebebi neydi bunun :D adamlar iyi niyetli tecrübelerni paylaşmışlar, doğru ya da yanlış koca yürekli tertemiz insanlar çıkar gözetmeksizin düşündüklerini paylaştılar ve bu paylaşımla sen o kalplerindeki jelatin bile duran tertemiz yağız yiğitleri üzdün

Bende inanmazsin 3 kulhuvallah 1 elham okudum 2 saat sonra onay geldi. Bence denenebilir. Diger kanallarim icinde deneyecegim.Bol kazançlar.

Son düzenleme:
Kral sebebi neydi bunun :D adamlar iyi niyetli tecrübelerni paylaşmışlar, doğru ya da yanlış koca yürekli tertemiz insanlar çıkar gözetmeksizin düşündüklerini paylaştılar ve bu paylaşımla sen o kalplerindeki jelatin bile duran tertemiz yağız yiğitleri üzdün

Onları paylaşımlarından dolayı takdir ediyorum hocam. Benim maksadım yüzlerde tebessüm oluşturmak. Alınmasın kimse yani :)

sabırla içerik girin bugün olmazsa başka birgün olacaktır. Sabır anahtar kelime, o kadar izlenim çöpe gidiyor diye düşnürseniz youtube da aynen böyle düşünüp size değer vermez.

Son düzenleme:
Bazılarının Tekerine Çomak Sokuluyormuş Bu İyi Haber.Gerçekten de ates olmayan yerden duman çıkmaz.siz anca dalga gecersiniz

genelde böyle paylaşımlar arkası linç gelir. ben bu durumu şuna yorarım her zaman " birilerinin tekerine çomak sokuldu"

Okadar şaşkınımki bide demiyorlarmi birilerinin tekerine comak sokuldu beni ne cok gulduruyo. Adam kanal ismi degistirin, biri diyor admoba baglayin, bunlari soyleyenlerden siz daha komiksiniz. 2017 kasimda basvuruda bulunup 2018 agustosta ozgun kanalim acildi. Neredeyse 1 yila yakin. Bu sure zarfinda youtube'nin altini ustune getirdim. Onlarca farkli adsense baglama, yabanci forumdaki modoretörlerle gorusme, butun iletisim kanallarina mail, 10'a yakin kanal iami degistirme, adwords musterisi olarak oradaki musteri temsilcimden bile bizzat yardim istedim. Bu söylenenler tesaduf denk gelen seyler ve hicbir gercekligi olmayan yontemler. İnsanların hep sizden birsey sakladigi dusuncesinden kendinizi kurtarin. Bilipte saklayanlarda zaten uzaktan gülüyodur bunlar nediyor diye.

Başlığı görünce ulan dedim yaşadık, 10 tane kanal var hepsi çöp oldu. Neyse sonunda bi tebessüm bıraktın hocam eyvallah..

Patron çıldırdı, kapatıyoruz zararına satışlar.

Canan karatay boşa demiyor şeker zararlı diye, bak arkadaş şekeri kesmiş şaaak...

sabırla içerik girin bugün olmazsa başka birgün olacaktır. Sabır anahtar kelime, o kadar izlenim çöpe gidiyor diye düşnürseniz youtube da aynen böyle düşünüp size değer vermez.

Kanal onaylanmayınca izlenim olmuyor.Yıllardır böyle saçmalık gibi gözüksede böyle malesef.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri