parakazanmam devre dışı bırakıldı

• Kullanıcı alxfatih1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

alxfatih1

Kayıtlı Üye
arkadaslar herşey yeşil para kazanma dışında para kazanma kırmızı ve yanında söyle bişey yazıyo Silinmiş videolar da dahil olmak üzere topluluk kuralları ve/veya telif hakkı sorunlarının tekrarlanması nedeniyle bu hesabın para kazanma özelliği devre dışı bırakılmıştır. Daha fazla bilgi edinin bu durum nedir nasıl düzeltilebilir ?

Ekli dosyalar

• hesap.jpg
    hesap.jpg
    44 KB · Görüntüleme: 34
arkadaslar herşey yeşil para kazanma dışında para kazanma kırmızı ve yanında söyle bişey yazıyo Silinmiş videolar da dahil olmak üzere topluluk kuralları ve/veya telif hakkı sorunlarının tekrarlanması nedeniyle bu hesabın para kazanma özelliği devre dışı bırakılmıştır. Daha fazla bilgi edinin bu durum nedir nasıl düzeltilebilir ?

http://www.ytpara.com/yeni-baslayanlar/29558-para-kazanmasi-kapanan-kanallari-acma-yontemi.html

Konuyu detaylı inceleyin hocam yardımı olacaktır mutlaka.

para kazanma devredışı - Google'da Ara
edit: tıklayınca gözükmüyor arama bölümüne para kazanma devredışı yazınca çıkan sonuçları incelersin

bakatım günlerdir araştırıyorum ama çözümü varmı bilmiyorum bulamadım bişey hesabı silip tekrar actım düzelmedi

---------- Spam Engelliyici 13:08 ---------- Önceki Mesaj 13:08 ----------

teskkür ederim hocam bakıcam simdi

çözümü yok kanalı sileceksin yeni hesapla devam..

o hesabı sileceksin.kurtuluşu yok.
ayrıca o sildim açtım olmadı dediğin yöntem için sildikten sonra on iki saat beklemek zorundasın ama o da bu kanala uygulanmaz.o yüzden sil.

bakatım günlerdir araştırıyorum ama çözümü varmı bilmiyorum bulamadım bişey hesabı silip tekrar actım düzelmedi

---------- Spam Engelliyici 13:08 ---------- Önceki Mesaj 13:08 ----------

teskkür ederim hocam bakıcam simdi

Silip 2-3 saat beklemeyeceksin en az 9-10 saat geçsin üzerinden sabırsızlık yapıp sildikten sonra hemen açma

o hesabı sileceksin.kurtuluşu yok.
ayrıca o sildim açtım olmadı dediğin yöntem için sildikten sonra on iki saat beklemek zorundasın ama o da bu kanala uygulanmaz.o yüzden sil.

adsensede böyle yazıyo bekliyimmi yoksa silip 2 gün sonramı acıyım hesabı

Ekli dosyalar

• hesap 3.jpg
    hesap 3.jpg
    97 KB · Görüntüleme: 15
kanal gmailiyle adenseye mi başvurdun.aferin:D
bekle bakalım onaylanırsa adsenseyi başka maile taşır öyle silersin

kanal gmailiyle adenseye mi başvurdun.aferin:D
bekle bakalım onaylanırsa adsenseyi başka maile taşır öyle silersin

onaylarsa para kazanma aktif olmazmı benım baska kanalım yok hersey bukanılımda cok güzelde izlenme var günlük 15k bana göre yeter yani videoalr sorunsuz felan adsense onaylarsa simdi kanaldan para kazanmam aktif olmazmı

onaylarsa para kazanma aktif olmazmı benım baska kanalım yok hersey bukanılımda cok güzelde izlenme var günlük 15k bana göre yeter yani videoalr sorunsuz felan adsense onaylarsa simdi kanaldan para kazanmam aktif olmazmı
o kanalı unut...
bunu başka kelimelerle anlatamam herhalde.
vedalaşması zor ama youtube gerçekleri :D

o kanalı unut...
bunu başka kelimelerle anlatamam herhalde.
vedalaşması zor ama youtube gerçekleri :D

tamam davası olmazmış ozaman yeni kanal acıcam pki bişey sorucam adsenseden ünlemi gectik diyelim tüm videolardan para kazanaibliyosun peki adsensedenmı daha cok para kazanırsın partnerden mi mesela life partnerimi daha cok pra verir adsensemi ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri