Paraları görelim :)

ikiciftlaf

Kayıtlı Üye
arkadaşlar son zamanlarda iyice youtube için merak saldık.
Kısaca kazanç durumları hakkında biraz tecrübeli arkadaşlar destek olsun.
mesela bir tane özgün kanalla 3 video 1 er milyon izlense tahminen partnerden kaç para kazanırız.
veya ortalama 500 tl ayda kazanmak için kaç kanala ve izlenmeye ihtiyacımız var...

dil türkçe ise bin izlenmeye ortalama 1 tl veriyor ordan hesapla :)

hocam özgünsen parayı düşünmeni hiç tavsiye etmem başta, ayrıca video izlendikçe değil reklamlara tıklandıkça kazanırsın :)

öyle bir başlık açmışsınki adsensler işleme girdi sandım elim ayağım titredi nasıl sevindim ama yanlış alarm çıktı :D

Bunca yıl milyon izlenen bir videom olmadı..
keşkelerle olmuyor bu işler.

başlığı gördüm acaba dedim işlememi girdi iyice kafayı yedim :D

heyecanlanan arkadaşlar kusura bakmasın :) ayrıca hala izlenmeye mi tıklamayamı para var tartışılıyor. benim bildiğim reklama tıklanmasın 500 binde izlense para alamam... doğru değil mi?

1000 gösterim 1TL gösterim sayısı artar ve dil farklı olursa gelir de artar. buna göre hesapla işte.
Yalnız böyle hesaplayıp hemen gidip ayda şu kadar kazanırım diye borca girme. Önce kazan sonra harca. Çok gördük hesaplamaları yapıp 3 ay sonra"elveda ytpara ailesi, benden bu kadar" başlıklı konuları.

1000 gösterim 1TL gösterim sayısı artar ve dil farklı olursa gelir de artar. buna göre hesapla işte.
Yalnız böyle hesaplayıp hemen gidip ayda şu kadar kazanırım diye borca girme. Önce kazan sonra harca. Çok gördük hesaplamaları yapıp 3 ay sonra"elveda ytpara ailesi, benden bu kadar" başlıklı konuları.

bin gosterim olsa reklam tıklanmasada ben quizden 1 tl kazanacak mıyım ortalama :) onu anlayamadım

Bu durum çok değişkendir,Örnek verirsek,1m görüntüleme çok bir şey ifade etmez 1m görüntülemede kaç dakika izlenmiş önemli olan o şayet ziyaretçi video başına çakılıp kalıyorsa 1m görüntüleme ile güzel gelir elde edersin,ayrıca sana tavsiyem şu kadar izlense ne kadar alırım bu kadar izlense ne kadar olur diye kendini oyalama dene izlet ve gör başarılar :)

heyecanlanan arkadaşlar kusura bakmasın :) ayrıca hala izlenmeye mi tıklamayamı para var tartışılıyor. benim bildiğim reklama tıklanmasın 500 binde izlense para alamam... doğru değil mi?

doğru fakat eksik. gösterim başı kazandıran reklamlarda var sadece tıklanma gerekmiyor;)

[MENTION=12754]eptenaykiriyim[/MENTION] ayda yılda biri olay oldu mu denk getirirsen olur ama arkadaş 1 tane özgün kanal açacakmış,3 video atacakmış 1 er milyon izlenimde gelecek olanı merak ediyor.bende öyle bir dünya yok diyorum :D

açıkcası bu işleri dene görle yapmak çok zor. çünkü büyük emek ister. ve insan tabii ön bilgi alınca motive olabiliyor. amerikayı yeniden keşfetmektense keşfedenlerden biraz bilgi almakta fayda var bence... sonra değerlendirmeye göre bu iş için maddi manevi ne kadar yatırım yapacağımız belli oluyor az çok

---------- Spam Engelliyici 02:29 ---------- Önceki Mesaj 02:27 ----------

[MENTION=12754]eptenaykiriyim[/MENTION] ayda yılda biri olay oldu mu denk getirirsen olur ama arkadaş 1 tane özgün kanal açacakmış,3 video atacakmış 1 er milyon izlenimde gelecek olanı merak ediyor.bende öyle bir dünya yok diyorum :D

benim yıllar önceki (2008) özgün kanalım vardıda tek videolu 900 bin kusur izlenmiş. para kazanma falan yoktu videoda. şifresini yeni buldum. bir iki video daha yapıp gene çok izlenmesini sağlarım diye merak ettim durumu

bin gösterim alıp hiç reklama tıklama almıyorsa o videoda bir sıkıntı vardır zaten flagdan gider yakında. Demek istediğim 1000 gösterim alıyorsa reklam tıklaması da gelir. Gelmiyorsa videoyu tıklayan hemen çıkıyordur, bu da videonun fake olduğu ve aldatıcı içerik olduğu anlamına gelir. Bu tür videolarında ömrü çok uzun olmaz silinir yada para kazanması gider. Velhasıl kelam bin gösterim yaklaşık 1TL getirecek reklam tıklamasına neden olur. Bazı etkenler bu değeri artırır.

500Tl - 181 dolar kesinleşme(quiz için) 226 dolar analatics kazancı ortalama günlük 7,5 dolar kazanç 1 kanal günde ortalama 2bin+ civarı izlenim olsa rahat yeter USA, Almanya tarzı ülkelerden. Videoların uzun video ve video içi reklam girildiğini varsayarsak.
Edit: Videoları gerçekten izleyiciler izlemeli fake yada kişilerin aslında izlemek istemediği şeyler olmamalı. Atıyorum kişi dizi arıyorsa ve o diziyi istedikleri gibi verdiysen yada çaresizlerse izlerler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri