Parali Uyelik Konusu Alinan Karar.

Serk@nYT

Yasaklanmış
Web sitesi
www.ytpara.com
Arkadaslar merhabalar yeniden.

Bildiginiz uzere bir anket acip sizlere Parali uyelik konusunu sorduk ve sizin fikirlerinizi aldik.Anket sonucuna gore 3 asagi 5 yukari yari yariya bir oylama sonucu cikti karsimiza.Ankete gore 100 kisi EVET 98 kisi hayir ve cekimser olarak kalanda 35-40 arkadasimiz vardi yani sonuclar ortada ve herhangi bir ustunluk soz konusu degil.

Bu durum ortaya cikincada karar vermek bize dustu ve bizde bir karar aldik ve aldim.

Oncelikle boyle bir ortamda hep birlikde duzgun bir dille iyiyi yada kotuyu konusup tartisarak fikirlerinizi yazarak destek oldugunuz icin hepinize cok tesekkur ediyorum.Evet yada hayir diyende cekimser kanalda bu forumun iyiligi yada gelecegi icin 1-2 cumle yazanada cok cok tesekkur ediyorum.

Sonuca gelince Parali uyelik konusunu uygulamaya gecirmiyoruz,gecirmeyecegiz.Bu oylama sonucunda Hayir diyenlerin zaferi olarak ,evet diyenlerinde maglubiyeti olarak algilanmasin.Forumun gidisine duzenine onumuze cikacak forumdaki duzene ve duruma gore her an uygulanabilirde ancak su an icin bu konuyu uygulamakdan vazgectigimizi bildirmek istiyorum.

Ve bu konuda fikirlerini beyan eden butun dostlarin mesajlarini okuyarak bazi yeni duzenlemeler ve ayarlar yapacagimizi bunlarida en kisa surede suratle faliyete gecirecegimizi bilmenizi isterim.

Yapilacak ve uygulanacak bir cok sey var ama su an aklima ve aklimiza gelen muhakak yapilacak olan bazi seyleri size burda belirtmek istiyorum.

1-Forum uyeligi tamamen kapatilacak.

2-Davetiyeli sistem yeniden aktif olacak.

3-Davet hakki alacak olanlar,Ticari alisveris puanina,online olma suresine,ve yararli konu sayisina gore uyelere atanacak.

4-Davet eden kisi tamami ile davet ettigi kisiden sorumlu olacak,davet edilen kisinin yaptigi forum kurallarina aykiri durumlardan davet eden kiside ceza alacak.

5-Forum uyeligi ayda 1 gun yada 2-3 ayda 1 gun olmak kaydi ile sadece 24 saatligine acilacak ve bu uyelik acilmasi onceden kimseye bildirilmeyecek.

6-Forumda tecrubeli ve paylasimci bilgili uyelere ozel rutbeler atanacak,zamanla bu islem gerceklesecek ve davet haklari konusunda ek davet sayilari verilevek.Konu duzenleme,yanlsi basliklara mudahale etme,uye banlama gibi yetkiler atanacak.

7-Forum kurallarina saygi sevgi cercevesinde konusma uslubu bozuk olanlara ve diger kurallara uymayanlara kim olursa olsun gereken ceza ne ise gorevli modlar tarafindan uygulanacak.Mod veya yoneticilerin alacagi karar ve aldigi kararlara itiraz edenlerde ceza alacak.

8-Forumda yanlis baslik ile yada "acil,yardim,lutfen yardim edin" tarzi konu icerigi ile ilgisi basliklar kullanarak konu acanlarin konulari kapatilacak ve 1 gun uzaklastirma cezasi verilecek.Bunu tekrarlayan uyelerde 3. tekrarda suresiz uzaklastirma verilecek.

9-Kazandiginiz davet ile bir kisiyi davet etseniz dahi ,Yonetici onayindan sonra uyeligi aktif edilecek.

10-Forumdaki butun kurallar ce karsiligindaki cezalar eksiksiz olarak ayrim yapmadan uygulanacak.

Bu sekilde bir degisiklige gidiyoruz yeni tasarimimizinda bitmesi ile bunlarin hepsi faliyete gececek 1-2 gune.Ayrica bir cok yeni kural ve onemli maddeleride sizlere duyuracagim ayri bir konumuzda.

Tekrar butun bu forum icin fikrini paylasan yorumunu ortaya koyan olumlu yada olumsuz mesajlar yazan dostlara tesekkur ediyorum.

Saygilarimla

Bana kalırsa yanlış karar. Yeni mesajlara tıklayıp bakarsanız neden yanlış olduğunu anlarsınız. Millet yeni mesajlara tıklayıp bakmaktan aciz. Video yöneticisinin değiştiğine dair üç farklı konu var en basitinden ki bunun karşılığı da çöplüktür. Yasak olan konular da mevcut. Üye, üyeliğinin değerini bilse vaziyet böyle mi olur?

Davetiyem vardı ama gitmiş rica etsem davetiye verebilirmisiniz birde r10 daki gibi davet eden gözükse çok güzel olur

teşekkürler .

Karar biraz iyi gibi. Güvenilirlik artabilir. Öbür yandan Üye olmadan linkleri göremezsiniz kalksın. Yoksa kimse yararlanamayacak forumdan.

Karar doğru bence , insanın olduğu yerde tamamen düzen getirebilmek zaten imkansızdır.Yasaklayıcı zihniyetle bir yere varamayacağımız da aşikar :)

Bana kalırsa yanlış karar. Yeni mesajlara tıklayıp bakarsanız neden yanlış olduğunu anlarsınız. Millet yeni mesajlara tıklayıp bakmaktan aciz. Video yöneticisinin değiştiğine dair üç farklı konu var en basitinden ki bunun karşılığı da çöplüktür. Yasak olan konular da mevcut. Üye, üyeliğinin değerini bilse vaziyet böyle mi olur?
Reportlarini takip ediyorum kursad ve dediklerininde cok iyi farkindayim bunu bilmeni isterim.Zaten bu konuda yukardaki maddeler arasina yazmadigim yonetim icinde alinacak ve alinmis bazi kurallar var onlar uygulandiginda bununda onune gecilecek hatta hic olmayacakdir emin olabilirsin.

:D :D :D Ytpara.com davetiyesi satılır fiyat 20 tl dir :D :D :D :D :D

oncelikle hayirli olsun alinan karar...

ben biraz espiri ile birsey sormak istiyorum, demissiniz ya davetiye duzeni online durumuna ticaret sayisina ve yararli konu ya gore verilecek diye simdi benim oyl ekonum falan yok seven biride degilim yoruldum diyelim... ama sorulara cok cevap verdim :)) goz onunde bulundurulur artik demi :)

Karara katılmakla beraber, hayırlı olmasını diliyorum. :)

oncelikle hayirli olsun alinan karar...

ben biraz espiri ile birsey sormak istiyorum, demissiniz ya davetiye duzeni online durumuna ticaret sayisina ve yararli konu ya gore verilecek diye simdi benim oyl ekonum falan yok seven biride degilim yoruldum diyelim... ama sorulara cok cevap verdim :)) goz onunde bulundurulur artik demi :)
Bu tur kisiler icinde farkli algoritmalarimiz var rahat olabilirsin :)

Davet ediceğim biri şuan için yok ama hayırlısı olsun aldığınız bu radikal karardan dolayı sizleri tebrik ediyorum. Umarım ortamımız daha da elitleşir.

11-Forum uyeliklerinde Telefon onay sistemi ve Tc Kimlik no uygulamasi getirilecek.

Bu maddeyi unutmussuz daha bir cok sey varda degisiklikler oldugunda topluca yazarim yine yeni duzeni.

11-Forum uyeliklerinde Telefon onay sistemi ve Tc Kimlik no uygulamasi getirilecek.

Bu maddeyi unutmussuz daha bir cok sey varda degisiklikler oldugunda topluca yazarim yine yeni duzeni.

eski üyeliklerede geçerlimi bu onay sistemi

Abi inanmayacaksın ama biraz önce yazdığım mesaja önce ekledim sonra vazgeçtim sildim. Bu da iyi olmuş r10 da ki gibi tcnin bir kısmı mı istenecek yoksa tamamı mı?

hocam üyelikler tamamen kapatılması yerine ücretli olsaydı çok daha iyi olurdu hem ihtiyacı olan kisiler forumdan yararlanmıs olurlardı hemde bu vesileyle toplanan paralar ile hayır yapılmıs olurdu

diyer yazdılarınız ise bence çok mantıklı %100 katılıyorum

sonuç olarak alınan kararlar herkese hayırlı olur insallah

eski üyeliklerede geçerlimi bu onay sistemi
Eski uyeler de onaylama yapacaklar bilgilerini girecekler.Yapilacak duzenleme sonucunda detayli bilgilendirme yapilir.

Abi inanmayacaksın ama biraz önce yazdığım mesaja önce ekledim sonra vazgeçtim sildim. Bu da iyi olmuş r10 da ki gibi tcnin bir kısmı mı istenecek yoksa tamamı mı?
Bu sistemi gercekden dogrulama ve onaylama seklinde kurdurtmayi dusunuyoruz ucreti ile.Ve bu durum olursa tamami girilmek zorunda kalacakdir.

---------- Mesaj saat 20:13:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:12:03 civarında gönderildi. ----------

hocam üyelikler tamamen kapatılması yerine ücretli olsaydı çok daha iyi olurdu hem ihtiyacı olan kisiler forumdan yararlanmıs olurlardı hemde bu vesileyle toplanan paralar ile hayır yapılmıs olurdu

diyer yazdılarınız ise bence çok mantıklı %100 katılıyorum

sonuç olarak alınan kararlar herkese hayırlı olur insallah
Dedigim gibi bir cok madde eksik yazilmadi su an degerlendiriyoruz.Bu bagis konusunda bir ozel sistem yapilip isteyenin bagis yapmasi imkani verilecekislarda her ay belli yerlere odenip ,odendigine dair bilgileri dokumleri sizlere sunulacak.Boyle bir dusunce var olma ihtimali yuksek ilerleyen gunlerde yapilacak butun degisikliklerle hepsi duyrulacakdir sizlere.

Eski uyeler de onaylama yapacaklar bilgilerini girecekler.Yapilacak duzenleme sonucunda detayli bilgilendirme yapilir.

Ben Tc Kimlik Noyu netteki sitelere vermeye karşıyım.
Sadece Telefon onayı olsa daha iyi olmaz mı?

Şu ana kadar Hiçbir sitede Tc kimlik No Girmedim.
r10 dahil.
Sonuçta TC Kimlik no bizim herşeyimiz.
Nettede hiçbirşeyin garantisi yok, yarın birgün sitenin DB'sine sızma olursa, TC Kimlik Nolarımız birilerinin eline geçebilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri