Parayı büyük ihtimal yarın alıyoruz

• Kullanıcı fanitter
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fanitter

Yasaklanmış
Yarın günlerden 22'si bugun alamadık ama büyük ihtimal yarın alacağız gibime geliyor yarın okuldayım ama takip etmeye çalışacam yine

zor... %90 24'ünde işleme girer 25'inde hesaplarda olur

Yarın en iyi ihtimalle işleme girdi haberini alırız :)

Hocam paralar işleme girmeden birkaç saat öncesinde pini girersem alırmıyım parayı sizce ?

Normal anlamda alamazsın fakat adsense ödeme özelliklerini değiştirdi pini 22-23üne kadar girersen adsenseye mesaj atarak bu ay ödeme alabilirsin.

zor... %90 24'ünde işleme girer 25'inde hesaplarda olur

Hocam ozaman 24 25 yazarlardı yani böyle bişey olursa google dalga geçtiğini düşünücem artık

Yarın en iyi ihtimalle işleme girdi haberini alırız :)

Bakalım hocam direk yatabilirde :D

Hocam paralar işleme girmeden birkaç saat öncesinde pini girersem alırmıyım parayı sizce ?

edit alex cevaplamış

İşleme girmeden parayı alamıyoruz. Bugüne kadar hep işleme girmesinden sonraki gün ödemeler yapıldı. Dolayısıyla en iyi ihtimal yarın işleme girer. Ama yanılmıyorsam diğer ülkelerde de daha hareket başlamamış. Dolayısıyla tahminimce ödemeler cuma veya pazartesi olacaktır.

Hocam ozaman 24 25 yazarlardı yani böyle bişey olursa google dalga geçtiğini düşünücem artık

Bakalım hocam direk yatabilirde :D

edit alex cevaplamış

Zaten yardım kısmına gir 24 diye yazıyor 21 diye bir olay hiçbir yerde yazmıyor zaten onu bir ara yazdılar sanırım daha sonra kaldırdılar

hocam bir bilgi var diye konuyu açıp vakit kaybediyor insanlar. böyle başlıklarla niye konu açıyorsunuz? ytpara.com da da mı spam yapıyorsunuz?

ödemeler her ayın 21 inden ayn son gunune kadar ülkeye göre farklı tarıhlerde yapılmakta. en fazla 1-2 gun esneklık vardır ve Türkiye ödemelerini ayın 27 sinde gerçekleştirmektedir.

İşleme girmeden parayı alamıyoruz. Bugüne kadar hep işleme girmesinden sonraki gün ödemeler yapıldı. Dolayısıyla en iyi ihtimal yarın işleme girer. Ama yanılmıyorsam diğer ülkelerde de daha hareket başlamamış. Dolayısıyla tahminimce ödemeler cuma veya pazartesi olacaktır.

Hocam inşallah yarın işleme girer iyice sabırsızlanmaya başladım kazanması dert korku alması dert korku

niye hep aynı yazı fontu fanitter bu arada müzik işi nasıl gidiyor

iyi gidiyor şu paramı alınca felaket dönüş yapıcamda :D işte alamadım bir türlü

Zaten yardım kısmına gir 24 diye yazıyor 21 diye bir olay hiçbir yerde yazmıyor zaten onu bir ara yazdılar sanırım daha sonra kaldırdılar

herkes 21 diye yazıyor [MENTION=1523]mNote[/MENTION] arkadaşımıza mail ile gelmişti 21 olduğu

Dananın Kuyruğu Bugün Kopmadı Yarın Koparmı Arkadaşlar ? ♥​

Hocam inşallah yarın işleme girer iyice sabırsızlanmaya başladım kazanması dert korku alması dert korku

iyi gidiyor şu paramı alınca felaket dönüş yapıcamda :D işte alamadım bir türlü

herkes 21 diye yazıyor [MENTION=1523]mNote[/MENTION] arkadaşımıza mail ile gelmişti 21 olduğu

21 olduğu değil daha erken ödeneceği yazıyor bak sistem şöyle bu gün 200 sınırını geçenleri ayırdılar yarın hesapları exelle:) yanlarına yazıp sıraya koyacaklar ondan sonraki gün yani 23ünde işleme geçirecekler herkesin parasının ödenmesi 3 gün sürer şanslıysak 23 de gönderseler 1 gün sonrada banka hesaba geçirecek en az 24ünde alırız yani 23 e çekilebilir

Paranın yatmadığı hergün böyle konu mu açılacak? Aylık açılan ödeme konusu var bu tür yazışmaları oradan yapın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri