Parfüm Satışı (Orjinal Tester Ürünler)

Mehmet64

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar ürünler orjinal tester ürünlerdir,isteyen olursa alacağı parfümün barkod numarasını atarım sorgulama yapabilirsiniz.

Tüm Türkiyeye kapıda ödeme ile gönderim yapılmaktadır (havale,eft gibi ödeme seçenekleri yoktur)

Aynı gün kargoya verilir kargo ücretini alıcı öder.

Tüm ürünlerde fiyat 129 TL.

Ürünlerin bazılarını yukarıda paylaştım arkadaşlar yaklaşık erkek parfümü olarak +40 adet bulunmaktadır bu parfümleri incelemek isterseniz

https://www.instagram.com/parfumdeponuz adresinden tüm parfümlere bakabilirsiniz.Dilerseniz bayan ve unisex parfümler için iletişime geçebilirsiniz.

NOT: Ben satış ortaklığını yapmaktayım,ortaklığa girmeden önce detaylıca inceleyip ürünlerin hemen hemen hepsinin barkod sorgulamasını yaptım ürünler orjinal tester ürünlerdir arkadaşlar.

Öncelikle hayırlı olsun hayırlı satışlar , konunuzu baltalamak için yazmıyorum bu ürünler gerçekten orjinal mi kullanan arkadaşlar var mı kalıcılığı ve kokuları nasıl ?

amacım konu baltalamak değildir. Bilmiyor iseniz öcne sizi sonra alıcıları bilinçlendirmek tir. orjinal tester dediğiniz ürünler şişesi yurt dışından geliyor kutusu tr de basılıyor içerisi tr de dolduruluyor. Orjinal firmalar tarafından tester olarak ürünler sınırlı sayıda çıkmaktadır ve bunlar da sevil vs gibi mağazalara yollanmaktadır. Eğer orjinal tester ise tek tip üretilir tester farklı farklı üretilmez bir kaç adet şişeyi alıp sevil vs gibi mağazaya giderek şişeyi karşılaştırnız farkı görürsünüz. Barkod sorgu olayına gelir isek orjinal ürünün barkodu basılmakta kutulara tabiki sorguda orjinal olarak çıkacak :) Nekadar süredir bu iştesiniz bilmiyorum emin olun sizden daha çok araştırıdım en basiti şunu düşünün orjinali 900 tl olan bir parfümün tester halini 30-40 tl ye şuan kaça veriyorlar hatırlamıyorum sizce almak mümkünmüdür ? Nekadar mantıklı sizce ? Konunuzu düzelttiğiniz de ben de yazımı kaldıracağım. harf hataları ola bilir klavvye biraz sorunlu.

amacım konu baltalamak değildir. Bilmiyor iseniz öcne sizi sonra alıcıları bilinçlendirmek tir. orjinal tester dediğiniz ürünler şişesi yurt dışından geliyor kutusu tr de basılıyor içerisi tr de dolduruluyor. Orjinal firmalar tarafından tester olarak ürünler sınırlı sayıda çıkmaktadır ve bunlar da sevil vs gibi mağazalara yollanmaktadır. Eğer orjinal tester ise tek tip üretilir tester farklı farklı üretilmez bir kaç adet şişeyi alıp sevil vs gibi mağazaya giderek şişeyi karşılaştırnız farkı görürsünüz. Barkod sorgu olayına gelir isek orjinal ürünün barkodu basılmakta kutulara tabiki sorguda orjinal olarak çıkacak :) Nekadar süredir bu iştesiniz bilmiyorum emin olun sizden daha çok araştırıdım en basiti şunu düşünün orjinali 900 tl olan bir parfümün tester halini 30-40 tl ye şuan kaça veriyorlar hatırlamıyorum sizce almak mümkünmüdür ? Nekadar mantıklı sizce ? Konunuzu düzelttiğiniz de ben de yazımı kaldıracağım. harf hataları ola bilir klavvye biraz sorunlu.

Bu konu hakkinda bilgi alip mesajimi editleyecegim hocam kimseye sahte urunu orjinal diye satmak istemem.

Hocam tekrardan merhabalar bahsettiginiz konuyu sordum,

Bahsettiginiz durumu yapanlar Turkiyede varmis evet fakat bu ürünler turkiyede doldurulan urunler ve bu urunlerin kutularinin uzerinde barkod ve batch numaralari bulunan bir etiket yoktur. Orjinal tester urunler ise beyaz kutu icerisinde ve uzerinden barkod ve batch etiketi ile beraber gelmektedir isterseniz barkod kodlarini atabilirim sorgulama yapabilirsiniz detaylica.

Son düzenleme:
Hocam tekrardan merhabalar bahsettiginiz konuyu sordum,

Bahsettiginiz durumu yapanlar Turkiyede varmis evet fakat bu ürünler turkiyede doldurulan urunler ve bu urunlerin kutularinin uzerinde barkod ve batch numaralari bulunan bir etiket yoktur. Orjinal tester urunler ise beyaz kutu icerisinde ve uzerinden barkod ve batch etiketi ile beraber gelmektedir isterseniz barkod kodlarini atabilirim sorgulama yapabilirsiniz detaylica.

Merhaba ;

Bende satışını yapıyordum hocam heryerden toptancı budum inanırmısın dış beyaz kutusu varya tester yazan o kutu bile farklıydı 2-3 satıcı da :) Hepsinde barkod numarası vardı şişe altında ise şuan evde değilim resim atamıyorum batch kodunun olduğu beyaz yapıştırma etiket vardı. Yani emin ol zaten bu ürünlerin kontro şekilleri belli olduğu için ona göre ayarlanıyor. Dediğim gibi barkod kodları belli olduğu için bana onları verecekler. Sadece kafanda şunu kur aldığın fiyatı biliyorsun o fiyata bu olurmu diye düşün ve şişe ve kutu ile sevile git mesela deki annem kardeşim vs bunu almış şu fiyata bu ürün gerçekmi de onlar bakacaklardır birde onlardan duyun. Satıcıdan fatura isteyin göstere bilecekmi yurt dışından girişi geçip gümrük malı der ise komple yalan zaten dediğim gibi yeni girdiniz her denilene inanmayın ama yinede siz bilirsiniz. Ben yurt dışından orjinal kutulu şişeli getirte biliyorum arkadaş parfüm de orjinal diyor ama emin olup da getirtemedim satmak için cüzzi bir rakama geliyor ama emin olamayınca kaldı öyle. Beni yanlış analamyın ben sadece işi bildiğim için orjinal olmayan birşeye orjinal denmesine sinirleniyorum herzaman. Gidip parfümleri de test edin kokuları misal Chanel Chance bunu beceremiyorlardı öyle şişe içerisinde bazılarında kalıntı oluyordu siyah küçük küçük. Sizi kesinlikle suçlamıyorum bilemdiğiniz için iblinçlenmenizi istiyorum orjinal tester demeden sata bilirsiniz ama orjinal tester denir ise iş değişiyor. Sevile gidin sadece. Herşeyi görün

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri