paribu.com

whitedevil1

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merak ediyorum.
Dün ben alış emri girdim 34,013 btc... dün en düşük 34,000,00 e gelmiş (paribu.com göstergesi diyor,kendi siteleri) kensi paribu.com sitelerinde ama nedense benım alış emri gerçekleşmemiş. gece olmuş, alış işlem talimat bırakmıştım. şuan baktığımda 35,300 lerde btc... ya sizlere de bu sitede böyle olaylar geliyormu başınıza ?

paribu ya alış yaptı bana yansıtmadı, alış emrimi.... , yada 34,000 seviyesi yalan ve göstergeleri arızalı.
bu rada ya yanlış bilgi vererek alım-satım marjlarında yanılgı yapıyolar... insanlar bizden alsın, en ucuzu bizde diye..
yada yazılı talimatlarımı işlerine gelmediği için bana satmıyolar, alış işlemimi... malum baya yukseldi 12 saate.

önemli zamanlardada alım/satım girmek isediğimde site ya bakımda, yada şifre hatalı olayları ile karşılaşıyorum. tesadüfmü ? sizlerin başınada böyle şeyler geliyomu

Son düzenleme:
Deneyimleyen arkadaşlar sitede gösterilen rakamların doğru olmadığını söylüyorlar. (Küçük farklılıklar olabiliyormuş.)

Diğer neden ise şu olabilir, siz satın almak istiyorsunuz ama o rakam satmak isteyenler için olabilir.

cevap için teşekkurler. ama hocam borsa ile forex ile yada bu tip finansal işlemlerde ilk kez böyle bilgileri ile çelişen bir işlem görüyorum.

bu büyük rakamlar için ciddi bir mesele. yani, insanları ya bende ucuz alış fırsatı doğru diye 24 saat orada en düşük işlem 34,000,00 tl diyorsun... kandırıyorsun. yani bu işler ciddi işler. yalana dolana gelmez. ben diyorum ya inanılmaz soğudum. bu işin tam terside olabilir. ben ciddi zarar girmişde olabilirdim. Neyseki öyle bir durum yok. ben benım kontrolümde olmayan, paramı istediğim gibi yönetemediğim, güvenilirliği kendi site bilgileri ve açıklamaları ile çelişen aracı kurumlarla pek çalışmam.... Bakalım teknık destek istedim. açıklamaları ne olacak. gerekirse bahsettiğim olayın bir resmi ve deknık destek açıklamalarını burada paylaşabilirim.
** Tam tersi durumda olabilir, btc satamaz ve ciddi düşüş olur ve mal elimde kalmışta olabilirdi. zararda bekliyordum belkide...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri