Pars Yazılım Mail hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pars Yazılım

Yasaklanmış
Merhaba YTPARA Ailem

Yaklaşık 1.5 Yıl oldu sanırım mail satıyoruz Onaylı Onaysız Quiz MN videolu kanal resimli resimsiz herşeyi sattık nerdeyse sizin sayenizde 25-30 kişilik ekip kurdum aylarca çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz kimseyi üzmemeye kırmamaya çalıştım herkezin gönlünü yapmaya çalıştım ama sizinde desteğiniz her zaman arkamdamda odu bu yüzden öncelikle hepinize bir teşekkürü borç bilirim (:D Korkamayın kormayın satışı bırakmıyorum )

Neyse hepinizin ülke sorunundan haberi var Youtube resmen bir çağı kapattı yenibir cağ açtı çünkü ben bu android yöntemini yaklaşık 3-4 ay deneye deneye mükemmelleştirmeye çalışmıştım ve gerçekten hem hızlıydı hemde kapanmalar çok düşüktü zaten son zamanlarda bizim kendi kontrollerimizde kapanmalar arttı sonra şu login problemi çıktı böyle olacağı belliydi zaten son 1 aydır her gün ha bittik ha bitecek bu yöntem diye uyanıyordum bunda tabi benim mallığım saflığımda ön planda :D (Haketmeyen kişilere değer verip iş öğrettik çok mail açılmaya başladı yöntem aşırı kullanılmaya başladı) kaçınılmaz son geldi. Onaysız mail açma yöntemi kapandı.

Şimdi 2 TL mail muhabetti hakkında bilgi vereyim önce bu yöntem kapandığından beri yöntem arıyoruz bulduk 2-3 tane ama çok yavaş mail açılıyordu yöntemleri bir türlü otuturamadık ki günde Allah bilir (ben bile saymıyorum artık) kaç kişiye satış yapıyoruz günlük o kadar mail çıkartacak yöntemide bulmak hepimizin bildiği gibi zor iş o yüzden hızımış aşırı düştü günde 100-200 mail çıkarmaya başladık bu yüzdende fiyat 2 TL ye çıktı ama geçici birşey merak etmeyin.

Son olarak şimdi ne olacak derseniz ben ayın 15 inde gelecek güncellemenin ülke değiştirme bölümü açılcağından hiç bir umudum yok bu yüzden yeni sistem hazırlamaya başladık 0 temiz bir windows sistemine geçicez Pars Yazılım mailleri artık hepinizin isteği gibi bilgisayardan açılacak ama önce

Gerçekten ekip olarak özellikle ben (Samet) kardeşim (mustafa) babam filan aşırı yorulduk çünkü 7/24 bilgisayar başındayız bir yandan elemanlar bir yandan elemanlar bir yandan sorunlar ki ben 2-3 gün uyumadan günde 1-2 saat uykuyla ayakta kaldım bilenler bilir söylüyorum arada :D

Neyse biz 2-3 günlüğüne Antalya Kundu/Lara dinlenmeye gidecez ailecek hem kafamızı toplayacaz hemde yeni yöntemi geliştirip kusursuz birşey çıkartacaz yani Tatilde bile çalışıcaz emin olun :D

Bu arada IC GREEN PALACE 'a gidiyoruz gelmek isteyen varsa gelsin şu ayın 15 i 16 sına kadar dinlenelim ama Allah aşkına YT konuşçaksanız gelmeyin 2 gün yatıcam kafa dinlicez :D

Bu zaman içinde Skype ve YTPARA da olmayacağız sipariş alımı kapalı olacak inşallah Allahında izniyle Pazartesi veya Salı günü güzel bir konuyla sipariş alımına başlayacağız.

Hepinizi iyi günler iyi kazançlar diliyorum size tekrar tekrar teşekkür ediyoruz.

Saygılarmızla Pars Yazılım/Medya Ekibi

Not:Parası ödenen siparişler elemanlarımız tarafından 1-2 gün içinde teslim edilecektir sıkıntı yok

bende antalyaya tatile gitmeyi düşünüyorum bu hafta :)

Ozaman aynı kalitede ve aynı fiyatta ki mailleri bekliyoruz hocam :D İyi tatiller Antalya iyidir :cool:

bende antalyaya tatile gitmeyi düşünüyorum bu hafta :)

Biz çıkıyoruz hocam birazdan evden :D ama yt konuşacaksan denk gelmeyelim

---------- Spam Engelliyici 10:12 ---------- Önceki Mesaj 10:11 ----------

Ozaman aynı kalitede ve aynı fiyatta ki mailleri bekliyoruz hocam :D İyi tatiller Antalya iyidir :cool:

:) Teşekkürler reis ama aynı fiyatta olmasada 2 TL olmayacağından eminim görüşürüz gelince güzel olacak

tatile gidicem diyince dubai falan bekliyodum "IC GREEN PALACE" nedir hocam :) az paraya kıyda dubaide biyerlere bak :D

:D Sağolasın hocam o kadar teşekkür ettim canımsınız dedim tatili taktınız zalimsin ytpara :D neyse teşekkürler hocam dönüşüm süper olacak

Hocam mizah mıb yaptın giydirdin mi anlamadım valla sizinle bi alışveriş yapmadık hatırladıgım kadarıyla o yüzden sadece hayırlı tatiller diyebildim :D

Tabı ya , Hayat size Güzel :P

Şaka bir yana da iyi tatıller , gecen sene KREMLIN PALACE da kalmıstım 3 gun ruya gıbıydı :D iyidir oralar iyidir :D

Hayırlısı olsun gidin güzelce dinlenin keyfini çıkartın. :)

günde 100_200 maili satarken iş zorlaştı diye % 100 zam koymak da bize özgü.emek tabi ki var ama bu işin içine edenlerin fiyat arttırarak da istedikleri gibi at kosturmalarina da bir kuralla falan engel olunmalı. (bu konuya yazdım ama lafım genele)

Hocam maillerin gayet iyi teslim süren gayet hızlı böyle devam eline sağlık kolay gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri