Partner Adsense Tüm hesaplarım askıya alınmış

• Kullanıcı OğuzKaaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

OğuzKaaN

Kayıtlı Üye
Bu sabah ne kadar kanalm varsa askıya almışlar boş kanal dahil. Hepsine vdsden yükleme yapmıştım. Bundan sonraki açacağım her hesapta askıyamı alınır? adsenseye bağlı 2 tane sabit para getiren kanalım var onların başına birşey gelmesini istemiyorum. Yeni kanal açıp adsense bağlasam onlara zarar verirmi ? ne yapmamı önerirsiniz.

Askıya alınmış derken ? Nasıl bir uyarı alıyorsun ?

geçmiş olsun hocam kanalların askıya alınması benimde basıma geldi eğer kanal satın aldısanız toplu aynı ipden acıldıysa bir çok öle oluyor dün benim başıma geldi ip değiştirmek zor geldi 3 tane kanal chromedan actım kanallar aynı öle oldu

kanal url sinden baktığında kanallar yerinde duruyormu...
aramalarda çıkabilir,index den düşmediyse...url den bak,kanal resmi yerinde ünlem var mı? büyük ihtimal yerinde duruyordur.

kardeş kanalların spamdan dolayı askıya alınmış. muhtemelen kullandığın ıp kara lisete girmiş olabilir. farklı ıp den devam etmen daha iyi olur senin için.

kardeş kanalların spamdan dolayı askıya alınmış. muhtemelen kullandığın ıp kara lisete girmiş olabilir. farklı ıp den devam etmen daha iyi olur senin için.
Benimde ip kara listeye girmistir kesin.20 kanal vardı hepside silinmis.
Arkadaslar ip degistirsem nasıl yapmam lazım.Teknigi nedir?
Forumda arastırdım ama elle tutulur birsey bulamadım.

Kardeşim maç adres banlandi mi siteye erişemezsin birakin bu hurafeleri artık

Sent from my RM-825_eu_turkey_211 using Tapatalk

tamamen hesapların seri açılışından kaynaklanan bir durum. benimde 4 ay önce seri halde açtığım gmail hesaparımın hepsi dün gece uçmuş. bazıları adsenseye bağlıydı, bazıları zoomin, bazıları awe... yani seri halde açmadığım diğer hesaplar duruyor. ip, kara liste vs sebep değil..

Zenmate kur

Sent from my RM-825_eu_turkey_211 using Tapatalk

tek neden seri aynı ip kullanarak acılmıs gmail hocam benmde basıma geldi diğer ip değiştirerek actıklarım hala saglam kanal satın alırkende dikkat edin herkez almayın

Bu adamlar sizin mac adresinizi göremiyor sadece ip görseler bir şey olmaz arada bir resetleyin modeminizi olsun bitsin ;)

bence de yanlış hesap açılmasından kaynaklı...
forumda deneyimli satıcılardan hesap satın alıp bir süre denemekte fayda var.
ücretsiz olan programları tavsiye etmem.

proxy programlarını kesinlikle tavsiye etmem modeme res atarak yeni hesap açarsanız bir sorun olmaz her yeni hesapta bir defa modeme res :)

kardeş kanalları sanal no ile onaylatmanızı tavsiye etmem. modeme res atarak kanal açın ve kanallarınızı kontrol edin 2-3 günde bir.
benim kanallar tek tük spama düştü hep. hiç toplu kapanma olmadı. o spama düşmede kanala +1000 video yüklememden kaynaklanıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri