Partner basvurusu için adsense bağlantısı zorunlu mu

• Kullanıcı Sergen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri

Sergen

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar
Partner basvurusu için kanalımızın adsense bağlı olması zorunlu mu? Bir kanalin var daha adsense bağlamadım bu haliyle partnerlik başvurusu yapabilir miyim
Ayrıca bu kanalım partner olunca kanaldaki birikmiş para partner hesabıma yansırmı

Adsense zorunlu değil. Direk partner firmalardan birini seçip başvuru da bulunabilirsin. Adsense ile alakanız kalmıyor partner firmadan paranızı alıyorsunuz. Her partner firmanında kendine özgü şartları var. Forumda konular mevcut.

Adsense zorunlu değil. Direk partner firmalardan birini seçip başvuru da bulunabilirsin. Adsense ile alakanız kalmıyor partner firmadan paranızı alıyorsunuz. Her partner firmanında kendine özgü şartları var. Forumda konular mevcut.

Hocam cevap için tşk ederim. Tavsiye edeceğiniz bir partner firması varmı
Ayrıca arkadaşlar zaten adsense bağlı olan bir kanalımı partner yaptığımda partner olmadan önceki para adsense mi yoksa parner hesabına mı yansir

Adsense bağlantısının zorunlu oldugu söyleniyor anlamadığım bu konu partner firmalarına gore değişiyor mu?

Adsense bağlantılı olması zorunlu dğeil fakat para kazanmayı aktifleştirmeniz gerekiyor. Para kazanmayı açmanıza engel olacak birşeyin olmaması gerekiyor.

Adsense bağlantılı olması zorunlu dğeil fakat para kazanmayı aktifleştirmeniz gerekiyor. Para kazanmayı açmanıza engel olacak birşeyin olmaması gerekiyor.

Kardesim, adsense zorunlu degil diyorsun yanlisim varsa duzeltirsin;

sizin aldiginiz basvurularda kanal detaylarini nekadar gorebiliyorsunuz ?
sistem neye gore hesap yapiyor kanali nasil tariyor biliyormusunuz ?

ben networku ilk actigimda kanal 1 ay olmasi onemli degil demistim, hala diyorum ama kanalin 1 aylik olmasi sistem acisindan onemli analizleri almiyor.
2. ise yine sistem sizin gunluk kazancinizi 200 diyoruz ya hani, bunu Toplam Kazandiran Oynatmadan aliyor.

bunu ogrendigimde bir deneme yaptim 20 gunluk bir kanal da para kazanma acik sekilde kaldi, mantikli baktigimda kazanilir diye dusundum ama kazanclar ve kazandiran oynatmalar 0 di, simdi soruyorum size.

burda benim atladigim bir noktami var yoksa sizin bilmediginiz birsey mi var ?

kanalinizin sistem tarafindan otomatik gecmesi icin Toplam kazandiran oynatmanizin minimum son 30 gun en az 6k olmali.

adsenseye baglamadin burasi yukselmiyor ki ?

Kardesim, adsense zorunlu degil diyorsun yanlisim varsa duzeltirsin;

sizin aldiginiz basvurularda kanal detaylarini nekadar gorebiliyorsunuz ?
sistem neye gore hesap yapiyor kanali nasil tariyor biliyormusunuz ?

ben networku ilk actigimda kanal 1 ay olmasi onemli degil demistim, hala diyorum ama kanalin 1 aylik olmasi sistem acisindan onemli analizleri almiyor.
2. ise yine sistem sizin gunluk kazancinizi 200 diyoruz ya hani, bunu Toplam Kazandiran Oynatmadan aliyor.

bunu ogrendigimde bir deneme yaptim 20 gunluk bir kanal da para kazanma acik sekilde kaldi, mantikli baktigimda kazanilir diye dusundum ama kazanclar ve kazandiran oynatmalar 0 di, simdi soruyorum size.

burda benim atladigim bir noktami var yoksa sizin bilmediginiz birsey mi var ?

kanalinizin sistem tarafindan otomatik gecmesi icin Toplam kazandiran oynatmanizin minimum son 30 gun en az 6k olmali.

adsenseye baglamadin burasi yukselmiyor ki ?

Bu rakamarın günlük izlenme vs. Aslında bir önemi yok diğer networklardan tanıdıkalrım var. 1-2 Günlük kanalı bile izlenmesi 10 u geçmiyordu partnerlik daveti gönderdi yani bu sayılar sistem vs. Bence prosedür.

Bu konuyu ben de cok merak ediyorum. Peki para kazanması aktif olan ama adsense bağlı olmayan kanalını partner yapan var mi? Herhalde bu sorunun cevabı konuyu netleştirir.

Bu rakamarın günlük izlenme vs. Aslında bir önemi yok diğer networklardan tanıdıkalrım var. 1-2 Günlük kanalı bile izlenmesi 10 u geçmiyordu partnerlik daveti gönderdi yani bu sayılar sistem vs. Bence prosedür.

elbette yok zaten dikkat etmis isen, sistemden gecmesi dedim..

benim son zamanlarda onaylattigim knallarin tamami sistem tarafindan yetersiz goruldu.

ama anlatmaya calistigim su;

simdi sizin networkunuze basvursa, iritbat icinde olursunuz bir sekilde sonuca baglarsiniz ama yaw zaten onemi yokmus deyip farkli bir networke basvurdugunda yabanci.! bekler duru.

burda sistemi dogru tanitmak lazim

ben mesela nasil calistigi ile ilgili konu actim ama nedense ETC NETWORK kategorisin egirip icinde ne var ne yok bu adam ne paylasti ne bilgi ver ne vermedi nasil hizmeti dye girip bakmaya bile kalkmiyorlar.

bu kismi sundan soyledim konuyla alakasi ama yani bunlari anlatmama ragmen bana gelip ihtari var toplulugu var sunu var bunu var sistemden gecmezmi onay almazmi gibi sorular soruluyor. Yani sistemin nasil calistigi konusunu incelerseniz az cok bir networke basvuruken neleri goz onunde bulundurmaniz mecburidir. gorurusunuz.

basvurlarda ilk once sistemden gecmez ise, sistem bana diyor ki izlemede

ben ona uygulamada davetli dersem bunu zoomine yollayabiliyorum demez isem bunu onay icin yollayacak bir posizyona gelmiyor.

neden sistemin nasil calistigini bilmeliyiz ?

bunu sana yada bana basvursa bu sekilde yapabiliriz ama iletisimi olmayan birine basvursa sistemden otomatik gecmese network sahibinin gozune bile carpmaz o kanal.

cun ki kontroller mail ile gelmiyor iste bugun basvurunuz var diye.

ben sisteme giriyorum, sistemden otomatik gecenleri ve gecmeyenleri tara diyorum bakiyorum kimler var yeni, sistemden otomatik gecenlerin kanallari niinceliyorum yollauyorum gecmeyenler ile irtibat kuruyorum.. bekliyoruz yada kanali hosuma giderse kisiyle konustuktan sonra kanali yukseltecegini gorurusem tamam diyorum onuda yolluyorum.

kusura bakma uzun oldu ama konu sadece prosudur degil sorulan soruya dogru yanit vermek.

bunun icinde bana gore adsense bagi olmali

---------- Mesaj saat 20:59:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:55:00 civarında gönderildi. ----------

Bu konuyu ben de cok merak ediyorum. Peki para kazanması aktif olan ama adsense bağlı olmayan kanalını partner yapan var mi? Herhalde bu sorunun cevabı konuyu netleştirir.

kanal icerigi orjinalse oyle dizi yada ordan burdan yukleme degil san aait bir calisma ise ben yaparim

Ben yaptım oyun kanalımı zoominmovies e kayıt yaptırdıydım.

Para kazanmasi acik olan ama adsense iliskisi olmayan Uyarisiz Temiz her kanal ile Partnerlige basvurabilirsiniz.Daha otesi yok.

adsense ile bağlantısı olan kanalım ile partnerliğe kabul edildim bu durumda adsense bağlantısı için ne yapılabilir?

Yinede araştırın soruşturun. Partnerliği ve çalışacağınız firmayı.

Youtube bile MCN ler için altını çizerek uyarıyor :) dikkat edin diye.
valla hocam canıma tak etti bu ünlem yoksa adsense ile çalışıyordum,kendi içeriklerime bile kanıt istemeye başladı ayrıca kanıtda gönderemiyorum tüm formu doldurun diyo hata veriyor,
çok güzel kazanç elde ettiğim kanallarım para kazanmaya kapanınca sanki hayattan küstüm yuzde seksen kendi içeriğimdi,bilmiyorum freedom nasıldır nedir hatta hiç bir partneri bilmiyorum patner konusuna yabancıyım,halen adsense ile bağlantıyı kesmedi,yüklediğim videolar sanırım adsense ile bağlantılı olduğundan ünleme düşüyor..:eek:

valla hocam canıma tak etti bu ünlem yoksa adsense ile çalışıyordum,kendi içeriklerime bile kanıt istemeye başladı ayrıca kanıtda gönderemiyorum tüm formu doldurun diyo hata veriyor,
çok güzel kazanç elde ettiğim kanallarım para kazanmaya kapanınca sanki hayattan küstüm yuzde seksen kendi içeriğimdi,bilmiyorum freedom nasıldır nedir hatta hiç bir partneri bilmiyorum patner konusuna yabancıyım,halen adsense ile bağlantıyı kesmedi,yüklediğim videolar sanırım adsense ile bağlantılı olduğundan ünleme düşüyor..:eek:

Firmadan size davet gelir, o daveti kabul etmeden adsense bağınız kesilmez. Bu davet Youtube kanalınızın Hesap Özetinen düşer aynı zamanda mail olarak gelir ve o mailde vereceği link de sizi aynı yere yönelndirir.

Firmadan size davet gelir, o daveti kabul etmeden adsense bağınız kesilmez. Bu davet Youtube kanalınızın Hesap Özetinen düşer aynı zamanda mail olarak gelir ve o mailde vereceği link de sizi aynı yere yönelndirir.

O bağlantı kaç gün durur hocam orada ? 1 ay sonra yine bağlayabilir miyiz partnere davet geldikten sonra yoksa davet otomatik düşer mi ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri