Bu rakamarın günlük izlenme vs. Aslında bir önemi yok diğer networklardan tanıdıkalrım var. 1-2 Günlük kanalı bile izlenmesi 10 u geçmiyordu partnerlik daveti gönderdi yani bu sayılar sistem vs. Bence prosedür.
elbette yok zaten dikkat etmis isen, sistemden gecmesi dedim..
benim son zamanlarda onaylattigim knallarin tamami sistem tarafindan yetersiz goruldu.
ama anlatmaya calistigim su;
simdi sizin networkunuze basvursa, iritbat icinde olursunuz bir sekilde sonuca baglarsiniz ama yaw zaten onemi yokmus deyip farkli bir networke basvurdugunda yabanci.! bekler duru.
burda sistemi dogru tanitmak lazim
ben mesela nasil calistigi ile ilgili konu actim ama nedense ETC NETWORK kategorisin egirip icinde ne var ne yok bu adam ne paylasti ne bilgi ver ne vermedi nasil hizmeti dye girip bakmaya bile kalkmiyorlar.
bu kismi sundan soyledim konuyla alakasi ama yani bunlari anlatmama ragmen bana gelip ihtari var toplulugu var sunu var bunu var sistemden gecmezmi onay almazmi gibi sorular soruluyor. Yani sistemin nasil calistigi konusunu incelerseniz az cok bir networke basvuruken neleri goz onunde bulundurmaniz mecburidir. gorurusunuz.
basvurlarda ilk once sistemden gecmez ise, sistem bana diyor ki
izlemede
ben ona uygulamada davetli dersem bunu zoomine yollayabiliyorum demez isem bunu onay icin yollayacak bir posizyona gelmiyor.
neden sistemin nasil calistigini bilmeliyiz ?
bunu sana yada bana basvursa bu sekilde yapabiliriz ama iletisimi olmayan birine basvursa sistemden otomatik gecmese network sahibinin gozune bile carpmaz o kanal.
cun ki kontroller mail ile gelmiyor iste bugun basvurunuz var diye.
ben sisteme giriyorum, sistemden otomatik gecenleri ve gecmeyenleri tara diyorum bakiyorum kimler var yeni, sistemden otomatik gecenlerin kanallari niinceliyorum yollauyorum gecmeyenler ile irtibat kuruyorum.. bekliyoruz yada kanali hosuma giderse kisiyle konustuktan sonra kanali yukseltecegini gorurusem tamam diyorum onuda yolluyorum.
kusura bakma uzun oldu ama konu sadece prosudur degil sorulan soruya dogru yanit vermek.
bunun icinde bana gore adsense bagi olmali
---------- Mesaj saat 20:59:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:55:00 civarında gönderildi. ----------
Bu konuyu ben de cok merak ediyorum. Peki para kazanması aktif olan ama adsense bağlı olmayan kanalını partner yapan var mi? Herhalde bu sorunun cevabı konuyu netleştirir.
kanal icerigi orjinalse oyle dizi yada ordan burdan yukleme degil san aait bir calisma ise ben yaparim