Partner Bayiliği Açmak İstiyorum Yardımcı Olabilecek (Herşey Hazır)

• Kullanıcı uskumru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri

uskumru

Kayıtlı Üye
Web sitesi
salavatifatih.tr.gg
Arkadaşlar site hazır. iyi bir tasarım yaptığımı düşünüyorum ancak ingilizcem olmadığı için bir türlü anlaşamıyorum ne forelayla ne creative'le. ingilizcesi olan biri bana yardım edebilirmi ? gerekirse ücret verebilirim.

Açmak önemli değil. Önemli olan sonrasını getire bilmek. İngilizceniz yoksa size hep tercüman lazım. Çünkü 7x24 destek ve saire için dil bilmek şart.

Açmak önemli değil. Önemli olan sonrasını getire bilmek. İngilizceniz yoksa size hep tercüman lazım. Çünkü 7x24 destek ve saire için dil bilmek şart.

hocam siteyi ingilizce yaptık ama daha çok türkler için açıcam bu networkü :) gerekirse ortak bulurum. kendi kanallarım için kullansam bile yeter :)

hocam tamam da gene bayiliği aldıgınız kişiler ile sürekli iletişim halinde olacaksınız ing lazım yabancı dil şart :)

hocam tamam da gene bayiliği aldıgınız kişiler ile sürekli iletişim halinde olacaksınız ing lazım yabancı dil şart :)

ben bi networkü açayım zaten ortak bulurum hatta bana yardım eden biriyle ortak olurum, ingilizce bilen. hosting site benden zaten sadece başvuruyu yapamıyorum. gelirleri paylaşırız sorun değil.

ben bi networkü açayım zaten ortak bulurum hatta bana yardım eden biriyle ortak olurum, ingilizce bilen. hosting site benden zaten sadece başvuruyu yapamıyorum. gelirleri paylaşırız sorun değil.

Domain + host kadar kolay değil,

MCM hesabı almak çok zor,
reklam satış ekibi, Destek ekibi, Sizinle çalışmak isteyen veya size ait yüksek izlenmeli kanallar ve avukat'tınız birde vergi veriyor olmanız gerekiyor.

Sizin açmayı planladığınız subnetwork ise bunların herhangi birisi gerekli değil. Sadece izlenmeli kanallarınız olsun yeterli diye biliyorum.

Arkadaşlar site hazır. iyi bir tasarım yaptığımı düşünüyorum ancak ingilizcem olmadığı için bir türlü anlaşamıyorum ne forelayla ne creative'le. ingilizcesi olan biri bana yardım edebilirmi ? gerekirse ücret verebilirim.

Kimse yardımcı olmaz çünkü 3 kişi tekeline almış bu olayı ve yenileri karalamak için yalancı muamelemesi yaparlar burda bunu gördüm

Almanya da yerleşik bildiğiniz alt bayilik verecek networkler var mı.yani işlemleri almanca halledebileceğimiz

Kimse yardımcı olmaz çünkü 3 kişi tekeline almış bu olayı ve yenileri karalamak için yalancı muamelemesi yaparlar burda bunu gördüm

yahu git önce sen domain almayı falan öğren önce adama niye etiket oluyorsun seninle bir mi o uğraşıyor adam emek veriyor senin gibi referans mı satıyor milletin yüzde 5 ini almak için beleşten:) merak etme yardımcı olurlar uskumru ya sen daha forumu anlamamışsın daha ilk mesajından link satmaya kalkarsan böyle olur

Almanya da yerleşik bildiğiniz alt bayilik verecek networkler var mı.yani işlemleri almanca halledebileceğimiz

yahu git önce sen domain almayı falan öğren önce adama niye etiket oluyorsun seninle bir mi o uğraşıyor adam emek veriyor senin gibi referans mı satıyor milletin yüzde 5 ini almak için beleşten:) merak etme yardımcı olurlar uskumru ya sen daha forumu anlamamışsın daha ilk mesajından link satmaya kalkarsan böyle olur

Yüzde 5 te gözün mü var nedir ben sana veriyim yüzde 5 olsun bitsin :D

yaş kaç:) yavaş yavaş öğrenirsin üsturubunla iş yapmayı prensipli olmayı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri