Partner BGBG?

• Kullanıcı Jeito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

Jeito

MultiColor-PingTR Yetkili
Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.multicolornetwork.com
arkadaşlar oynatmaya bağlı bgbg yazıyor reklam performansında ama sanki çok büyük bir bgbg gibime geldi. Bu farklı bir adsense mi adsense bgbg sinden? Hangi rakam bize gerçek bgbg mizi gösterir analytics de bilen var mı acaba?

partner sistem farklı gösterime para veriyor adsense gibi düşünme

Yani 1k izlenime kaç para aldığım oynatmaya bağlı brüt gelirmidir hocam?
dediğinizi anlamadım ama partner adsense gelir sistemi biraz farklıdır içerik göre cpm artar 1k izlenim içerik dili ve ülkesine göre 10$ kadar alabilirsin

Quiz geçen ay 200k abd hitine şaka gibi 60$ civarı verdi.Adsende olsa iki üç katını çok rahat verirdi.Partnerler çok çok farklı çalışıyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Quiz geçen ay 200k abd hitine şaka gibi 60$ civarı verdi.Adsende olsa iki üç katını çok rahat verirdi.Partnerler çok çok farklı çalışıyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

hocam analytics de görülen rakam değil mi? ben de şuan 300 izlenime 1.50 dolar almış görünüyorum ki bu adsense de aldığım rakamdan çok çok yüksek. O nedenle inanamadım :D

arkadaşlar oynatmaya bağlı bgbg yazıyor reklam performansında ama sanki çok büyük bir bgbg gibime geldi. Bu farklı bir adsense mi adsense bgbg sinden? Hangi rakam bize gerçek bgbg mizi gösterir analytics de bilen var mı acaba?

dediğinizi anlamadım ama partner adsense gelir sistemi biraz farklıdır içerik göre cpm artar 1k izlenim içerik dili ve ülkesine göre 10$ kadar alabilirsin

Partner yada normal kanal analytics aynidir,ama adsense panelindeki ayni degildir.
adsense panelinde tekil olmayan izlenimleri de sayabiliyor o yuzden daha dusuk cikiyor.kanal analytics ise tekil olmayanlari da gosteriyor ama bgbg gosterimde oynatmaya bagli.kazancta reklam oynatmaya bagliyi gosteriyor.yani 1000 izlenimde 700 reklam cikmissa hesaplarken 1000 degil 700e gore hesapliyor,adsense ise 1000e gore hesapliyor.diyelim 3.5$ kazanc var.
adsense ile 1000 gosterimde 3.5 dolar oldugu icin bgbg 3.5 oluyor.
kanalda ise 700de 3.5 oldugu icin bgbg 5 cikiyor.acikcasi normal kanal yada partnerde bgbg ayni gibi.Normalde mcnler adsense reklamları dışında reklam anlaşmaları yapmaları lazım ama çoğunda kendi reklam satışları yok adsense reklamları cıkıyor.Bu yüzden adsense ve partner kazançları birbirne çok yakındır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri