Partner den Çıkış yapma ve Eşlesen Sorunu

• Kullanıcı rserin75
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

rserin75

Yasaklanmış
Partner de Eşlesen geçiliyor du bir ara . ama bu acık kapatıldı . eşlesen geçme yontemi ile video yuklediğim bir partner kanalımı awe den cıkarmak istiyorum.
AMA aveden cıkınca eşlesen uyarısı Gelecek mi bilmiyorum. SİZCE ?

Bu yöntemle video yuklemiş ve partnerden cıkmış arkadaşlar yazarsa sevinirim

Teşekkürler

geleceği varsa çıkman girmen fark etmiyor ama ünlem gelir

Eşleşenin partnerlikle veya adsense le ilgisi yok.Ama sana şunu öneririm.Muhtemelen eşleşen yediğin video Sahibi olduğu kişinin kanalında paylaşılmıştır.Ondan önce yüklersen videoyu eşleşen yemessin.Ben öyle yapıyorum.Ama yüklediğin videonun sahibi telif şirketleriyle anlaşmışsa o bile fayda etmiyor :D Ne edit yiyor ne bişey.Yapmadığım şey kalmadı :D

Dostum dediğin gibi ezik bi kanalım vardı deneme yaptım , eşleşen vermiyor . Ama partnerden çıkınca dolar yakmaya kalkarsan alayı ünlem . Ve fazla uzun adsense De tutmayıp başka partnere geçir doları yak . Benimde awe de senin gibi kanalım var ama sağolsun atmıyorlar

Dostum dediğin gibi ezik bi kanalım vardı deneme yaptım , eşleşen vermiyor . Ama partnerden çıkınca dolar yakmaya kalkarsan alayı ünlem . Ve fazla uzun adsense De tutmayıp başka partnere geçir doları yak . Benimde awe de senin gibi kanalım var ama sağolsun atmıyorlar

partnerden atacak larmı bide bu var. kolay kolay atmıyorlar.

bendede dünya engelini geçtigim videolar var başka partnere geçicektim dünya engelleri gelir dediler denemeyede korkuyorum 1 videonun para kazanmasını kapatıp açarak bakıcamda diğer videolarada gelir diye korkuyorum.

Forela adlı networke giripte çıkamayan var mı benim gibi? Çıkmak için nasıl yöntem önerirsiniz?

2 dir reddediliyorum en sonunda bişiler yaptım kanalda bakalım ne olacak!

aynı şekilde,foreladan bende çıkamadım-çıkabilen varsa yazsın bir zahmet

Yaptığım biraz agresifce ama ben 2 defa reddedilince birşey yaptım.

Adamlar hem çıkarmıyor hemde maillere cevap vermiyor. Dashboardsız kaldım bilgileride yollamıyorlar, paranın üstüne yatacaklar akıllarınca.. ayda 2000 dolar getiren Kanalı tamamen pasifize ettim kanal resmi, adı dahil herşeyini değiştirdim, içindeki videoları özele alıp 2 adet video attım kanala, (bu videoların içeriğini söylemiyeyim sonuç olumlu olursa söylerim) para kazanmasınıda aktifleştirmedim. bu bana 150 aboneye sebep oldu ama olsun.. Ben istediğimi elde edemiyorsam onlarda üstümden geçinemez!

Bu creativenin ergen veleti shane de bu partneri savunuyor.. deli oldum

arkadaşlar benımde bir sorunum var acılmış konusu vardı ama kımse ılgılenmedi awe de iken 9 video attım dun gayet normal para ışıklarınıda yaktım bu gün video atıyorum para kazan sekmesi yok özellikler [TABLE="class: account-features-list"]
[TR="bgcolor: transparent"]
[TH="class: account-features-name-section, bgcolor: transparent"][/TH]
[TH="class: account-features-status-section, bgcolor: transparent, align: center"][/TH]
[TH="class: account-features-desc-section, bgcolor: transparent"][/TH]
[/TR]
[TR="class: account-features-monetization, bgcolor: transparent"]
[TD="class: account-features-name-section, bgcolor: transparent"]Para kazanma[/TD]
[TD="class: account-features-status-section, bgcolor: transparent, align: center"]
pixel-vfl3z5WfW.gif
[/TD]
[TD="class: account-features-desc-section, bgcolor: transparent"]Para kazanma ayarları, içerik sahibiniz tarafından yönetilir.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

diyor Telif Dünya engeli Gibi bir sorunda yaşamadım

partnerden çıkmak istiyorsunuz 4 5 tane dünya geleni yükleyin silmeyin atarlar.

partnerden atıldıktan sonra para kazanmayı açarsanız ünlem gelir o yüzden açmadan önce başka bir partnere başvurun davetiye geldikten sonra onaylayın sonra para kazanmayı açın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri