Partner kanal ve video yükleme alınacaktır

• Kullanıcı trizle
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim

trizle

Yasaklanmış
Merhabalar bugüne kadar adsense kazanma amaçlı bir yol denedim fakat 4000 tlye yakın para harcamama rağmen kazandığım bara sadece 18.47 tl bu nedenle partner kanal işini denemek istiyorum fakat bu konu ile ilgili bilgim yok bu amaçla bana partner li kanal ve video yükleme hizmeti yanısıra kanal ayarlamaları ni yapıp beni bilgilendirecek bir arkadaş arıyorum. Bu konuda yapabilecekleriniz ve fiyat tekliflerinizi bekliyorum iyi forumlar dilerim

Pardon ama 4k yı nereye harcadınız :) şahsen ben 5 kuruş harcamadan 6-7k kazandım çok şükür başkalarından size kanal açması için para vermeyin kendiniz açıjn kendiniz yükleyin kendiniz yönetin yoksa bu kazanç en fazla 19 olur :)

pratik yapmadan kazanıp öğrenemezsiniz...

Pardon ama 4k yı nereye harcadınız :) şahsen ben 5 kuruş harcamadan 6-7k kazandım çok şükür başkalarından size kanal açması için para vermeyin kendiniz açıjn kendiniz yükleyin kendiniz yönetin yoksa bu kazanç en fazla 19 olur :)

pratik yapmadan kazanıp öğrenemezsiniz...
Bu iş için vps dir vds dir mail adresleri adsense hesapları videbotlari vs. Buraya ödeme yaptım ve eğer yardimci olup bana da bilgi verirseniz sevinirim

Bu iş için vps dir vds dir mail adresleri adsense hesapları videbotlari vs. Buraya ödeme yaptım ve eğer yardimci olup bana da bilgi verirseniz sevinirim

7 aydır bu işi yapıyorum bu kadar masrafa gerek yok hocam.

ne vds kullandım ne vps kullandım ne kanal ne adsense satın aldım..

sadece videoyap botunu 3 ayda bir 60 tl karsılıgında yeniliyorum. ve bazen belli arkadaşlardan gmail hesapları satın alıyorum 20-30 gmail 1 ay bana yeter 1 aylık giderim en fazla 50 tl dir gelirimde allaha şükür bana göre iyi

para harcamadan kazanılmaz doğru ama mantıklı harcamak lazım videoyap botu vds vps gibi hizmetlerimi ve daha fazlasını karşılıyor. videoyaptan şaşma derim gmail için de [MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION] [MENTION=6233]brain[/MENTION] [MENTION=3002]CyberTR[/MENTION] gibi güvenilir arkadaşlardan gmail alıp kullanabilirsin. kategori vs. ye gelincede [MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] hocamızın videolarını izleyebilirsin.

partner calısmak istiyorsanda forumda freedom creative awe gibi gibi partner kanal satışı yapan arkadaşlar var ufak bi ücretle 1-2 kanal alıp deneyebilirsin.

Bol Kazançlar dilerim...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri