Partner kanalım kapandı 235 $ uçtu

dansastas

Kayıtlı Üye
merhaba awesomeness partner kanalım bugün feshedildi

içerisinde 235 $ vardı tahmini kazançlarda bunu alabilme şansım varmı

mail gönderdim ama ingilizcem kötü yardımcı olabilirmisiniz

evet içindeki parayı öderler size .25 aralıkta ve 25 ocak da ödeme bildirimi yapın 1 ocak veya 1 şubat gibi ödeme yaparlar.

evet içindeki parayı öderler size .25 aralıkta ve 25 ocak da ödeme bildirimi yapın 1 ocak veya 1 şubat gibi ödeme yaparlar.

teşekkürler ben simdiden mail gönderdim ve ödeme bildirimi yaptım bi sorun olurmu acaba

awesomeness ödemeyi alırsa eger googledan sana gönderir ödemeni. sen ayın 25 gibi formu doldurup gönder.

yok olmaz siz dediğim tarihlerde de ödeme bildiriminde bulunun.

valllaha kardşeim ben 25 kasımda ödeme talebinde bulundum kapanan kanal için ama ödeme yapmadılar....genel bi sıkıntıda oldu bu ayki ödme de ama bilemyorum yani

valllaha kardşeim ben 25 kasımda ödeme talebinde bulundum kapanan kanal için ama ödeme yapmadılar....genel bi sıkıntıda oldu bu ayki ödme de ama bilemyorum yani

hocam evet bu ay ödeme gecikti ama kapanan kanallar için ayrı bir senaryo çeviriyo adamlar bazen iki ayda bazen üç ayda da ödeyebiliyorlar.
Kasımda bana da ödeme yapmadılar ama ocakta hepimiz alırız ödemelerimizi inşallah .

hocam evet bu ay ödeme gecikti ama kapanan kanallar için ayrı bir senaryo çeviriyo adamlar bazen iki ayda bazen üç ayda da ödeyebiliyorlar.
Kasımda bana da ödeme yapmadılar ama ocakta hepimiz alırız ödemelerimizi inşallah .

inş kardeşim

benim ekim ayında kapanan kanalın 300 dolar ödemesini aralık 28 inde ödediler. sizlerde muhtemelen alırsınız. ödeme için 145 dolar eşiğini geçtiğiniz zaman önemli.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri