Partner Kazanç ile ilgili

fsever

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.fatihsever.org
Arkadaşlar bu partnerlikteki bi kanalım güzel izlenim almasına rağmen pek birşey kazanamıyorum 2 video attım.Videoları 22 Kasım 2013 19:08 tarihinde attım.Sıkıntım şu henüz güncellenmedimi yoksa 1-2 gün sonrasındada pek fark olmaz mı ona göre videoları başka partner kanala alıcam yada Awesomeness den çıkma gibi bi durum söz konusumu ? Yabancı dizi videosu bu arada.Bir dahaki atacağım 60-70 k yı gecicek o yüzden duruma göre partner değiştirmek istiyorum.

sadece videolardan 2 günde gelen abone sayısı da asağıdaki gibi

uvcuc.jpg

[MENTION=716]etc_computer[/MENTION]
Sanırım siz bu işten anlıyorsunuz duruma göre sizin partner e geçiyim birşey yapalım

YENİ RESİM -- Fark olarak dün gelen 0,35$ da gitmiş :D :D analizdeki izlenme düşmüş ( normal yükseliş devam ederken)

uw4mj.jpg

kaç günün kanalı ve kaç gündür partnere geçtiniz?

---------- Mesaj saat 01:11:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:11:02 civarında gönderildi. ----------

sadece bu iki videomu var? ve içerik nedir?

kaç günün kanalı ve kaç gündür partnere geçtiniz?

1 Eylül gibi geçmiştim partnere ilgilenmemiştim pek 2gün önce yeni bi dizi keşfettim gerçekten güzel abone ve izlenim getiren ama getirisi pek olmadı sanırım videolardada zamana göre 4 reklam ekli

edit

yaklaşık 25 video var önceki videolardan 3-4 $ anca gelmiş.ama bu ikisiden cok az

1 Eylül gibi geçmiştim partnere ilgilenmemiştim pek 2gün önce yeni bi dizi keşfettim gerçekten güzel abone ve izlenim getiren ama getirisi pek olmadı sanırım videolardada zamana göre 4 reklam ekli

anladım iki gün önce eklenmiş bu videolar... peki yabancımı yoksa tr içerikmi?

Video dünya genelinde izleniyor.

abd
singapur
filipinler
hong kong
%81 Kadın
%19 Erkek

partnerken ilk eylülde atmıştım 20 video civarı

anladım merak etme. en geç yarın veya 48 saat içerisinde 18 k yaklaşık izlenimin var bu izlenime min 15-19 dolar arası para verecektir. bu ülkeleride hesaba katarsak 30 dolar bile olabilir.

anladım merak etme. en geç yarın veya 48 saat içerisinde 18 k yaklaşık izlenimin var bu izlenime min 15-19 dolar arası para verecektir. bu ülkeleride hesaba katarsak 30 dolar bile olabilir.

Anladım eyw hocam.Bu arada mobil izlenim olayıda yok o yüzden şaşırdım mobile bi ara para vermiyolarıd vs.

uvdhg.jpg

Anladım eyw hocam.Bu arada mobil izlenim olayıda yok o yüzden şaşırdım mobile bi ara para vermiyolarıd vs.

uvdhg.jpg

konu altında güncellendiği zaman lütfen yazarmısın merak ettim kaç para vercek. bak mesela bende dizi işi yapıyorum. sabah 412 dolar para vardı.

2 saat önce 426 oldu, 2-3 dakika öncede 445 oldu.

ortalam bende 48 saatte güncelleniyo. önce izlenim daha sonra para güncelleniyo

Ben de an itibari ile ilk 1k izlenimime ulaştım sanırım bi videom 500 diğerleri 100'er izlendi.Analizden bakıyorum gözükmüyor arkadaşlar nerden bakıyorsunuz siz BGBM olayına?

Ben de an itibari ile ilk 1k izlenimime ulaştım sanırım bi videom 500 diğerleri 100'er izlendi.Analizden bakıyorum gözükmüyor arkadaşlar nerden bakıyorsunuz siz BGBM olayına?

1-2 gun icinde guncellenir , bana iki gun geriden yansiyor partnerde.

Arkadaşlar bu partnerlikteki bi kanalım güzel izlenim almasına rağmen pek birşey kazanamıyorum 2 video attım.Videoları 22 Kasım 2013 19:08 tarihinde attım.Sıkıntım şu henüz güncellenmedimi yoksa 1-2 gün sonrasındada pek fark olmaz mı ona göre videoları başka partner kanala alıcam yada Awesomeness den çıkma gibi bi durum söz konusumu ? Yabancı dizi videosu bu arada.Bir dahaki atacağım 60-70 k yı gecicek o yüzden duruma göre partner değiştirmek istiyorum.

sadece videolardan 2 günde gelen abone sayısı da asağıdaki gibi

uvcuc.jpg

[MENTION=716]etc_computer[/MENTION]
Sanırım siz bu işten anlıyorsunuz duruma göre sizin partner e geçiyim birşey yapalım

Kanali incelemeden birsey diyemem ama normal degil su goruntu tabiki incelemeye deger.

Ayin 22 sinin kazanclari yansidi.
izlenimlere bak bazen izlenimler onde kazanclar geriden geliyor. kazanclari yansiyan gunun izlenimlerine bak yine tuhaflik varmi

Toplam Tahmini Kazançlar yazan yere tıklarsan zaten günlük kazancı göreceksin grafik olarak,orda en son hangi günün kazancı işlenmiş yazıyor.Ben o şekilde kontrol ediyorum.

Partnerin farkini size gostereyim arkadaslar. Asagidaki resim ayni kanalin adsense ve partner kazanclarini gordugumuz yerlerdir.

Gerisini siz hesap edin.

uvksc.png

Sunu unutmayin.

Normal bir partner adsenseden az kazandırmaz. Kötü partner az kazandırır.

Peki Tavsiye Ettiğiniz partner var mı ?

Forumda bulunan tum partnerler para kazandirir. Komisyonlar yabancilara gidecegine en azindan bizden birine gitsin ve isini hakki ile yapan biri olmali mantigim ile [MENTION=716]etc_computer[/MENTION] 'e basvurabilirsiniz.

Partnerin farkini size gostereyim arkadaslar. Asagidaki resim ayni kanalin adsense ve partner kazanclarini gordugumuz yerlerdir.

Gerisini siz hesap edin.

uvksc.png

Sunu unutmayin.

Normal bir partner adsenseden az kazandırmaz. Kötü partner az kazandırır.

biraz karışık olmuş bu adsesede kaç izlenim almışta o parayı vermiş sonra patnerden ne kadar izlenmiş o parayı vermiş çözemedim tam olayı

biraz karışık olmuş bu adsesede kaç izlenim almışta o parayı vermiş sonra patnerden ne kadar izlenmiş o parayı vermiş çözemedim tam olayı

Bu kanal adsense bagli bir kanal . Eger adsense degilde partnere bagli olsa idi kazandiracagi rakam ustteki resimdeki rakamdir.

Forumda bulunan tum partnerler para kazandirir. Komisyonlar yabancilara gidecegine en azindan bizden birine gitsin ve isini hakki ile yapan biri olmali mantigim ile [MENTION=716]etc_computer[/MENTION] 'e basvurabilirsiniz.

Biz bu destegi aldigimiz surece Hizmet kalitesini dusurmeyip daha iyi yerlere getirecegiz.

Tavsiyelerinizi bos yuzunuzu kara cikarmayacagiz insallah.

Bugün dün gelen 0.35$ da gitti :D :D hiç bir telif vs söz konusu değil video izlenimleri 25 k yı geçti.ama bu sefer analiz de şu yazı var.Dünki belli olan izlenmede düşmüş bugun ayrıca.ama normal izlenme artıyor

Data for November 22 is late. We are working to correct the issue

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri