Partner networkleri nasıl kazanıyor?

• Kullanıcı DirecT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Partner Nedir

DirecT

Kayıtlı Üye
merak ettm izlemeye ödeme yapıyolarsa onlar ne kazanıyorki? tıklanma olmadığı sürece?

O işler biraz karışık dostum.Kazancının bir kısmını üyelerinden kestiği kesintiler oluşturuyor.

Komisyon !

Sen ayda 10k dolar alirsin 3k onlara gider,Tas atmadan kolu yorulmadan.Daha birseye gerek varmi ?

Komisyon !

Sen ayda 10k dolar alirsin 3k onlara gider,Tas atmadan kolu yorulmadan.Daha birseye gerek varmi ?

Hocam partnerden konu açılmışken sorıyım.

Benim bir kanalım var adsenseye bağlı bgbm si 10.5 dolar .Partner dede 2-10 dolar arası veriyor geneli.

Ben bu kanalı partnere geçirsem zarar edermiyim.Bir hesabımı deneme amaçlı geçiridm düşük izlenim alan (300-500 ) avesomenesde şu anda ve bgbm si 3 dolar küsür gerçekten de çok mantıklı geliyor özellikle bu şekil kanllar için bana ama bgbm si adsensede yüksek olan kanal için ne düşünürsünüz siz kendi açınızdan?

tamam şimdi 10k sını 3k onlara peki onlar parayı nereden alıyolar reklam şirketlerindenmi?

Hocam partnerden konu açılmışken sorıyım.

Benim bir kanalım var adsenseye bağlı bgbm si 10.5 dolar .Partner dede 2-10 dolar arası veriyor geneli.

Ben bu kanalı partnere geçirsem zarar edermiyim.Bir hesabımı deneme amaçlı geçiridm düşük izlenim alan (300-500 ) avesomenesde şu anda ve bgbm si 3 dolar küsür gerçekten de çok mantıklı geliyor özellikle bu şekil kanllar için bana ama bgbm si adsensede yüksek olan kanal için ne düşünürsünüz siz kendi açınızdan?
Ustad benim gordugum kadari ile bildigim kadari ile adsense'den bgbm uzeri iyi kazanc alan Youtube'dan gormedim daha.Yani adsense'deki bgbm ler cok dusuk geliyor bana.Dedigin gibi 10 dolar olsa bgbm 3k adsense gosterimine 30 dolar vermesi lazim misal.Ama vermiyor 1 dolar alirsak yada 2 dolar 3k izlenime cok iyi.

Ama partnerde 3dolar olsa 3 k ya 9 dolar ediyor.Herkesin bir fikri dusuncesi gordugu istatistikle var benimde gorduklerim kadari ile Partnerlik bana daha avantajli geliyor.

---------- Mesaj saat 01:07:47 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:06:09 civarında gönderildi. ----------

Konuda cevaplandi.

muslera hocam serkan abim beni skypede oynalasana 1 2 aydır bekliyorum yakalamışken sorayım dedim :D

Ustad benim gordugum kadari ile bildigim kadari ile adsense'den bgbm uzeri iyi kazanc alan Youtube'dan gormedim daha.Yani adsense'deki bgbm ler cok dusuk geliyor bana.Dedigin gibi 10 dolar olsa bgbm 3k adsense gosterimine 30 dolar vermesi lazim misal.Ama vermiyor 1 dolar alirsak yada 2 dolar 3k izlenime cok iyi.

Ama partnerde 3dolar olsa 3 k ya 9 dolar ediyor.Herkesin bir fikri dusuncesi gordugu istatistikle var benimde gorduklerim kadari ile Partnerlik bana daha avantajli geliyor.

---------- Mesaj saat 01:07:47 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:06:09 civarında gönderildi. ----------

Konuda cevaplandi.

Aynen hocam o konuda çok haklısın geçiridğim kanal mesela 1 gün 2 k izlenim almış o gün bgbm 2 dolarsa 4 doları veriyo adamlar .

Adsensede bgbm 10 dolar olan kanalda ise günde ort.2-3k izlenim geliyor.Kazanç5-7 dolar arasında demekki ya analytchs de tam yansırmıyorlar bgbm yi yada mobil veri yok o yok bu derken elde bişe kalmıyor.Saolun tavsiyeniz için.

tamam şimdi 10k sını 3k onlara peki onlar parayı nereden alıyolar reklam şirketlerindenmi?

ADsense'den aliyorlar.

Bakin Partner oldugunuzda kanaliniz, networkun adsensesine kazanclarini yansitir.Onlar adsenseden odemeyi alirlar kanalinizin kazancini,sonrada komisyonunu kesip size atarlar.Olay bu.

ADsense'den aliyorlar.

Bakin Partner oldugunuzda kanaliniz, networkun adsensesine kazanclarini yansitir.Onlar adsenseden odemeyi alirlar kanalinizin kazancini,sonrada komisyonunu kesip size atarlar.Olay bu.

teşekürler hocam aydınlandım sonunda :D

ADsense'den aliyorlar.

Parter sirketi kurmak icin cok sermaye gerekli mi, bizde yapsak da %30'u bize kalsa :D

Hocam seninle ozel konusmak istiyorum, ozel mesajin kapali, skype'dan da henuz onaylamadin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri