Partner önerisi

cici barzo

Kayıtlı Üye
youtube için oyuncak kanalımız var. kesinti,ödeme kolaylığı, açısından avantajlı ve kanal onay tiki alabileceğimiz bir partner şirketi arıyoruz videolar ingilizce

telif değil partnerlik teklifi

Pardon hocam yanlış okumuşum saat geç oldu malum..

Türkçe içerikse Gizza sanırım forumda bu hizmeti veren en iyi Partner.

Yurt Dışı için fullscreen, machinima önerebilirim kendi adıma. Üzmezler yani..

Sent from my iPhone using Tapatalk

[MENTION=14796]cici barzo[/MENTION] 30bin abone ne kadar zamanda birikti ?

Gizzayı tavsiye etmem kaç gündür ödeme ile ilgili soru soruyorum hala bilgi yok

Gizzayı tavsiye etmem kaç gündür ödeme ile ilgili soru soruyorum hala bilgi yok

Bende kendilerine özgün kanalım var, kafamda bazı sorular bununla ilgili fikir almak için mail siteden ulaşıma geçmeye çalıştım, 4 hafta sonra bana sapma sapan bir mail gelmişti. Forumdan ulaşayım dedim, daha geçenlerde attım mesaj, oradan da cevap gelmedi...

Önemli olan bilgili paylaşmak, illa partnere girenlere mi cevap veriyorlar ? bende girmek için sorular sormuştum. Belki senin için öyle değildir. İnşallah sorunun en kısa zamanda çözülür.

bende paypal harici ödeme yöntemi olan bir partner arıyorum. kanalım aylık 50k izlenim hacmine sahip önerisi olan var mı? yabancı partner konusunda.

Direk bankaya ödeme yapabilir ve kanalınızın büyüklüğüne göre adwords desteği; 7/24 ulaşabileceğiniz bir insan(bakınız ben :) ) ve creatorler arasında iletişimi kolaylaştırmak amacıyla oluşturulmuş whatsapp grubumuz gibi güzel hizmetlerimiz var. Katılmak isterseniz sizi yerli bir partnerle tanıştırabilirim. Aramızda anlaşmalar var ve gayet güzel gidiyoruz şuanda. Yeni yeni büyümekte ve güzel şartlar sunmaktayız.

Aynı zamanda arkadaşlarınızı getireren onların kazançlarından da pay alabilmeniz mümkün. Recruiter lık dediğimiz sistem yani.
İlgilenen arkadaşlar telefon numaralarını pm ile yazarsa arayıp detaylıca anlatabilirim.

Saygılarımla.
Hüseyin.

Direk bankaya ödeme yapabilir ve kanalınızın büyüklüğüne göre adwords desteği; 7/24 ulaşabileceğiniz bir insan(bakınız ben :) ) ve creatorler arasında iletişimi kolaylaştırmak amacıyla oluşturulmuş whatsapp grubumuz gibi güzel hizmetlerimiz var. Katılmak isterseniz sizi yerli bir partnerle tanıştırabilirim. Aramızda anlaşmalar var ve gayet güzel gidiyoruz şuanda. Yeni yeni büyümekte ve güzel şartlar sunmaktayız.

Aynı zamanda arkadaşlarınızı getireren onların kazançlarından da pay alabilmeniz mümkün. Recruiter lık dediğimiz sistem yani.
İlgilenen arkadaşlar telefon numaralarını pm ile yazarsa arayıp detaylıca anlatabilirim.

Saygılarımla.
Hüseyin.

Hocam benim 2 senelik yüzde yüz özgün kanalım var türkçe Hiç ilgilenmedim belli bir süreden sonra belkı 1 yıldırda giriş yapmıyorumdur Dışardan kontrol ettiğimde 35 k civarı izlenim olmus 2-3 ay ilgi gösterip yeni videolar atarsam günlük 300-500 arası ve daha da yukarı izlenime ulaştırabılırım Bu bahs ettim kanalı sizin partner alırmı acaba

Hocam benim 2 senelik yüzde yüz özgün kanalım var türkçe Hiç ilgilenmedim belli bir süreden sonra belkı 1 yıldırda giriş yapmıyorumdur Dışardan kontrol ettiğimde 35 k civarı izlenim olmus 2-3 ay ilgi gösterip yeni videolar atarsam günlük 300-500 arası ve daha da yukarı izlenime ulaştırabılırım Bu bahs ettim kanalı sizin partner alırmı acaba

link atabilirseniz bir göstereyim abi partnere. İnşallah aldırırız bakalım. Ama düzenli video atmanız çok önemli abi onu belirteyim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri