Partner para kazanma ayarları

• Kullanıcı Paramedic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

Paramedic

Kayıtlı Üye
videolarım genelde 30 dakikalık videolar hepsini seciyorum acaba dogrumu yapıyorum.Demin bu sekilde girdigim bir videoya baktım sadece 10.saniyede cıkıyor acaba bir yerde yanllısmı yapıyorum

Standart yayın içi reklamı tikini kaldır ve video arası reklamı 7:20 den bşla ben böyle yapıyorum reklam çıkıyor bi sorun yok.

şimdi baktım sarı iışık yanıyor ama video reklamı cıkmıyor bu seferde.

Sadece yaptığımı belirttim nedenini bilmiyorum.Öyle görmüştüm bi yerde böyle uyguluyorum.

Sebebini bilmeden uyguladığımız kesinliği olmayan şeyleri kullanıcılara önerip onları da yanlış yönlendiriyorsunuz yalnız.

Standart yayın içi reklamları açın. Video orta reklamlar. 7:01,14:02,21:03,28:04 şeklinde olabilir. Eğer çok reklam koymak istiyorsanız. Hemen gelmez video ortası reklamlar.

şimdi baktım sarı iışık yanıyor ama video reklamı cıkmıyor bu seferde.

Böyle deneyerek anlaşılmaz. Sizde gözükmeyebilir. Hatta bazen video reklamı çıkar f5 yaparsınız normal reklam çıkar değişkendir o.

Sebebini bilmeden uyguladığımız kesinliği olmayan şeyleri kullanıcılara önerip onları da yanlış yönlendiriyorsunuz yalnız.

Standart yayın içi reklamları açın. Video orta reklamlar. 7:01,14:02,21:03,28:04 şeklinde olabilir. Eğer çok reklam koymak istiyorsanız. Hemen gelmez video ortası reklamlar.

Böyle deneyerek anlaşılmaz. Sizde gözükmeyebilir. Hatta bazen video reklamı çıkar f5 yaparsınız normal reklam çıkar değişkendir o.

Arkadaşım ben yaptığım yöntemi anlatmışım sende yaptığını anlatmışsın.. Ee ne var bunda çocuk azarlar gibi konuşuyorsun...

Standart yayın içi reklam videolu reklam demektir senin istediğin reklamlar ve o reklamlar hemen çıkmaz zaman alabilir. Abd üzerinden bağlan çıkmıştır bile. Sen her tick i seç en alttaki hariç. Yanında ? var Standart yayın içi reklam nedir öğrenirsin yine de ekleyeyim.

Standart yayın içi reklamlar, ana videodan önce, ana video sırasında veya ana videodan sonra yerleştirilen video reklamlardır ve seçilen videonun görüntülenebilmesi için önce izlenmeleri gerekir.

https://support.google.com/youtube/answer/188038?hl=tr

Dediğim gibi sadece en altta ki " Bu video ödemeli bir ürün yerleşimi içeriyor " bunu seçmeyeceksin gerisini seç. Ha ben sebep de söyleyeyim sana o seçenek videom da reklam gösterimi yapıyorum bir ürünü tanıtıyorum anlamına geliyor onun da detaylarını görebilirsin yanında ki ?'ne tıklayarak.

Aynı resimdeki gibi hepsi işaretli olsun.

7:12,15:15,23:17,31:19,40:10 diye yap kesin çıkıyor denenmiştir hatta 10dakikayı 1 saniye geçse bile 7:13 yap hepsini işaretle yeter kesin çıkıyor bazen çıkmıyor video sonu çıkmıyor telafi ediyor yani her türlü.

yada 7:16,16:10,30:15,45:15,59:10

diye yap 15 dk ara en idealidir abonelerde küfür etmez o kadar.

Sizde görünmeyebilir sürekli yenilemeyin hatta. Her seferinde farklı reklam görebilirsiniz de. Zamanla düzeliyor, benim de başta öyleydi sonra baktım şimdi sürekli görünüyor tüm reklamlar.

hocam şaşırıyorum bu ara türkiye lokasyonda hemen çıkıyor. 0:15,8:35,16:01 gibi yazıyorum gidiyor.ilk başta hemen 15 saniye atıyorumki adam beğenmese bile reklam gözüksün hemen :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri