Partner Şirketi Kapanırsa Ne Olur ?

Hehehe kıytırık valla çok güldüm Allahda seni güldürsün.

kıytırık dedigin firmalarr ayda tirilyonları yiyorlar senin benim üzerimden cokmu umrunda googlenin partner sana bana ödeme yapmış yapmamış

Hmm, peki teliften spamdan ondan bundan kapanan kanala ödeme yapan Google, neden partner aracılığı ile yapmıyor ?

peki size şöyle bi soru o zaman. google partnerlere ödemeyi yapıyor diyorsunuzda önüne gelen bi network kurabilir. bu adamlar ave gibi önüne geleni partnere alıp 2-3 ayda trilyonları alıp kafasına göre ülke dışına çekip gitse kim ne diyecek bu adamlara ? bu şekilde google bildiğin dolandırıcılara yol açmış oluyor. ödemelerin partner firmasına yapıldığı bana pek mantıklı gelmiyor .

peki size şöyle bi soru o zaman. google partnerlere ödemeyi yapıyor diyorsunuzda önüne gelen bi network kurabilir. bu adamlar ave gibi önüne geleni partnere alıp 2-3 ayda trilyonları alıp kafasına göre ülke dışına çekip gitse kim ne diyecek bu adamlara ? bu şekilde google bildiğin dolandırıcılara yol açmış oluyor. ödemelerin partner firmasına yapıldığı bana pek mantıklı gelmiyor .

Haklısınız ama sanırım aralarında sözleşme var.

o sözleşmeler abd nin dışında işlemez. vur kaç taktiği yani :)

Doğrudur kardeş ama, sözleşme yapılır şirketle, ödemeler oto olarak şirkete günlük olarak aktarılır. Şirket bizim kanllarımızı işletir ve % kar olarak alır. Bize yapılan ödemenin Google ile alakası yok, biz de sözleşmeyi partnerle yapıyoruz. Ama google partnere ödeme yaptıysa, partnerde bize ödeme yapmak zorundadır. Aksi durumda uygun bir avukatla parayı almak kolaydır. Partnerler sadece dava açmayacak kişileri belirleyip bloke koyuyorlar, dava açamıyorsun çünkü videoların telif hakkı sende olmadığı için :)

Doğrudur kardeş ama, sözleşme yapılır şirketle, ödemeler oto olarak şirkete günlük olarak aktarılır. Şirket bizim kanllarımızı işletir ve % kar olarak alır. Bize yapılan ödemenin Google ile alakası yok, biz de sözleşmeyi partnerle yapıyoruz. Ama google partnere ödeme yaptıysa, partnerde bize ödeme yapmak zorundadır. Aksi durumda uygun bir avukatla parayı almak kolaydır. Partnerler sadece dava açmayacak kişileri belirleyip bloke koyuyorlar, dava açamıyorsun çünkü videoların telif hakkı sende olmadığı için :)

açıklaman güzel fakat benim sorumun cevabını vermiyor malesef :)

bu partner firmasını işleten adamlar ödemeyi aylık olarak yapıyor. zaten 1 ayın parasınıda 1,5 yada 2 ay sonra veriyor. (ave gibilerini saymıyorum bile)
yani ave 3-4 ayda 1 ödeme yapan firmalar o 3-4 ayın parasını cebe indirip kaçsa kimse bişey yapamaz. google bunu düşünemiyormu anlamadım.

La kapanmıyo da noluyo ki birçok kişi ödeme alamıyor blokeli kazançlar , bakınız Creative,MusicNation

açıklaman güzel fakat benim sorumun cevabını vermiyor malesef :)

bu partner firmasını işleten adamlar ödemeyi aylık olarak yapıyor. zaten 1 ayın parasınıda 1,5 yada 2 ay sonra veriyor. (ave gibilerini saymıyorum bile)
yani ave 3-4 ayda 1 ödeme yapan firmalar o 3-4 ayın parasını cebe indirip kaçsa kimse bişey yapamaz. google bunu düşünemiyormu anlamadım.

Kardeş, google ile anlaşmasında sıkıntı yokki partnerin. Google onla anlaşmayı yapıyor.O da bizle, bizle ilgili sözleşmeyi umursamaz.

La kapanmıyo da noluyo ki birçok kişi ödeme alamıyor blokeli kazançlar , bakınız Creative,MusicNation

Blokeli hangi nedene dayanarak koyduklarını belli değil ve kendileri de zahmet edip bu durumu açıklamıyorlar bile. E sonuç olarak diyelim ki adamların 5000 kanal üyesi var herbiri en az ayda 200 dolar kazanıyor. Musici i örnek verirsek % 30 kesntiyle.

200 $ x 5000 kanal = 1.000.000 $

% 30 kesinti = 300.000 $ oh cepte taş atıpta mı yoruldular.

Türk Parası : Dolar kuru : Paypalın :) = 2.072 x 300.000 $ = 621.600 TL

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri