Hiç sanmıyorum o kadar türk partnerler var 10.000 dolar mı harcamışlar?
Hani nerde Türk Netowrkler ?
Ben, ETC olarak Hub Firmayim, deyiminizle alt bayii
Diğerleri, Recruitter, deyiminizle alt bayii ama işi bilene, komisyoncu.
Türk networkleri yok,
Olanlarda işin ticaret boyutunda değiller.
---------- Mesaj saat 14:13:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:12:35 civarında gönderildi. ----------
baya para olması lazım. 2-3 milyon dolar gibi
Aranan kriterler çok kolay ama çok zor
Para değil, bunu duyunca herkese kolay geliyor ama istedikleri kriterler biraz ağır.
---------- Mesaj saat 14:18:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:13:43 civarında gönderildi. ----------
merağım bu zoomın,forela, vs vs şirketler ne yapıyorlar ne edıyorlar da partnerlık dağıtımcısı olabılıyorlar. şartı,koşulu vs vs nerede yazıyor nereye başvuruyorlar
bir diğer sorum ise örnek doğan holdıng youtube'den partnerlık almıs. sımdı bu doğan holdıng ıstese dağıtım yapamamaz mı zoomın awesomeness gıbı bizler onun ağına katılamaz mıyız ?
Zoomin.tv yada Benzeri firmalar MNC dir.
Yakın zamanda bir konu açtım ve bunların tanıtımını yaptım. Eğer okuduysanız bunu özmüş olduk.
Nasıl açıldıklarına gelince, Telif haklarına sahip bir firma olmanız gerekmektedir. yada yine haklarına sahip olduğunuz bireysel değil kurumsal CMS hesabınız olmalı.
yada Bizim üsttümüz olan jaap gibi birinin referans olması gerekmektedir. MNC için.
işleri network dağıtmak değil, biz ne yapıyorsak onlarda aynı şeyi yapıyor, zoomin bana bayiilik verdi, ben topladığım kanala destek sunuyorum, yetkim dahilinde ve karşılığında komisyonumu alıyorum.
Bende alt bayi verebiliyorum onlar recruitterdir. bütün sorumluluk yine bizdedir. Onlar sadece kanal getirirler referans linkleriyle.
Yani amaç kanal toplamak para kazanmak.
Hub açmak, ana firma yani ben zoominden aldım, onların şartı. Elbette ki zorlukları var ama MNC gibi değil tabi, Recruitterlere biz veriyoruz referans linkini yani zor değil. şimdi 5dk içinde size verebilirim.
sözleşme yok, kural yok.