Partner Şirketleri Nasıl Kuruluyor ?

• Kullanıcı stone
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Partner Nedir

stone

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.kybelenetwork.com
merağım bu zoomın,forela, vs vs şirketler ne yapıyorlar ne edıyorlar da partnerlık dağıtımcısı olabılıyorlar. şartı,koşulu vs vs nerede yazıyor nereye başvuruyorlar :)

bir diğer sorum ise örnek doğan holdıng youtube'den partnerlık almıs. sımdı bu doğan holdıng ıstese dağıtım yapamamaz mı zoomın awesomeness gıbı bizler onun ağına katılamaz mıyız ?

Hiç sanmıyorum o kadar türk partnerler var 10.000 dolar mı harcamışlar?

Ben biraz araştırdım, doğru şeyleri araştırdıysam, son 6 aylık Adwords harcaman 10k $ olması yetiyor, tabi AdWords sertifikası, cartı curtu felan istiyor fakat internetten hallolan şeyler onlar da.

senın baktığın youtube partner değil hocam, adwords partner, yani reklam verenler için adwords hesabıyla 10k harcama yapmış olman gerekiyorki adwords partner hesabı veriyorlar :)

Hiç sanmıyorum o kadar türk partnerler var 10.000 dolar mı harcamışlar?

Hani nerde Türk Netowrkler ?

Ben, ETC olarak Hub Firmayim, deyiminizle alt bayii

Diğerleri, Recruitter, deyiminizle alt bayii ama işi bilene, komisyoncu.

Türk networkleri yok,

Olanlarda işin ticaret boyutunda değiller.

---------- Mesaj saat 14:13:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:12:35 civarında gönderildi. ----------

baya para olması lazım. 2-3 milyon dolar gibi

Aranan kriterler çok kolay ama çok zor :)

Para değil, bunu duyunca herkese kolay geliyor ama istedikleri kriterler biraz ağır.

---------- Mesaj saat 14:18:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:13:43 civarında gönderildi. ----------

merağım bu zoomın,forela, vs vs şirketler ne yapıyorlar ne edıyorlar da partnerlık dağıtımcısı olabılıyorlar. şartı,koşulu vs vs nerede yazıyor nereye başvuruyorlar :)

bir diğer sorum ise örnek doğan holdıng youtube'den partnerlık almıs. sımdı bu doğan holdıng ıstese dağıtım yapamamaz mı zoomın awesomeness gıbı bizler onun ağına katılamaz mıyız ?

Zoomin.tv yada Benzeri firmalar MNC dir.

Yakın zamanda bir konu açtım ve bunların tanıtımını yaptım. Eğer okuduysanız bunu özmüş olduk.

Nasıl açıldıklarına gelince, Telif haklarına sahip bir firma olmanız gerekmektedir. yada yine haklarına sahip olduğunuz bireysel değil kurumsal CMS hesabınız olmalı.

yada Bizim üsttümüz olan jaap gibi birinin referans olması gerekmektedir. MNC için.
işleri network dağıtmak değil, biz ne yapıyorsak onlarda aynı şeyi yapıyor, zoomin bana bayiilik verdi, ben topladığım kanala destek sunuyorum, yetkim dahilinde ve karşılığında komisyonumu alıyorum.

Bende alt bayi verebiliyorum onlar recruitterdir. bütün sorumluluk yine bizdedir. Onlar sadece kanal getirirler referans linkleriyle.

Yani amaç kanal toplamak para kazanmak.

Hub açmak, ana firma yani ben zoominden aldım, onların şartı. Elbette ki zorlukları var ama MNC gibi değil tabi, Recruitterlere biz veriyoruz referans linkini yani zor değil. şimdi 5dk içinde size verebilirim.

sözleşme yok, kural yok.

'Daha fazla ayrıntı için lütfen YouTube iş ortağı yöneticinize başvurun.'
Yöneticiyi bulun da soralım kendisine.Bende aylardır araştırıyorum ara sıra ama bir türlü öğrenemedik şartlarını. :)

Dogan TV,Lig TV,Fox TV,Star TV gibi iş ortaklarına danışın.
Belki dönüş yaparlar. :)

[MENTION=716]etc_computer[/MENTION] hocam bu kriterler ne genel olarak biraz açabilir misiniz bilginiz varsa herkes bin liralar hatta milyonlar gerektiğini söylüyor bu sadece söylentiden mi oluşuyor yttalk 'da yabancılarda öyle çünkü..

orada temel olarak, bir ofis, avukat resmi evrak ve çok para diye açıklamışlar hiç bir net bilgiye ulaşamadım şuana kadar açıkcası.

ve şunu sormak istiyorum mesala siz etcNetwork adında bir marka kuruluşunuz zoomin'e bağlısınız ama ileride bağımsız bir kuruluş olmak istiyorsunuz bu kolay mı ? yani zoomin size bunun iznini veriyor mu ve ya diğer network ağı olan arkadaşlar için diyim böyle bir projeleri oldumu bağlı olduğunuz ağ buna izin veriyor mu ?

[MENTION=716]etc_computer[/MENTION] hocam bu kriterler ne genel olarak biraz açabilir misiniz bilginiz varsa herkes bin liralar hatta milyonlar gerektiğini söylüyor bu sadece söylentiden mi oluşuyor yttalk 'da yabancılarda öyle çünkü..

orada temel olarak, bir ofis, avukat resmi evrak ve çok para diye açıklamışlar hiç bir net bilgiye ulaşamadım şuana kadar açıkcası.

ve şunu sormak istiyorum mesala siz etcNetwork adında bir marka kuruluşunuz zoomin'e bağlısınız ama ileride bağımsız bir kuruluş olmak istiyorsunuz bu kolay mı ? yani zoomin size bunun iznini veriyor mu ve ya diğer network ağı olan arkadaşlar için diyim böyle bir projeleri oldumu bağlı olduğunuz ağ buna izin veriyor mu ?

şimdi dedim ya, yapımcı olmalısınız, telif haklarına sahp olmalısınız diye.

bunlara sahip iseniz zaten bir şirketiniz ve avukatınız var demektir. Yani sıfırdan s.a youtube ben MNC istiyorum diyerek elbette ki açılmıyor, ama çok parada değil. Eğer sıfırdan açacak iseniz MNC evet para harcamanız gerekiyor çün ki Yapımcı olmanız gerekli, telif haklarına resmi olarak sahip olmanız gerekli. ABD de ofis olayından çok emin değilim ancak mantıklı bakıldığında evet onuda iseyebilirler ancak bu işlemler 10 milyon dolar değil..

Yani arladaşlar, Bu forumda ki kişiler için şartlar evet çok zor. Ama sen zaten yapımcıysan, +1 ile başlıyorsun.

Benim durumumda MNC olma ihtimali var elbette, zoomin.tv referans olabilir, ama diğer arkadaşlar için bu imkan yok. Çün ki onlar Recruitter yani ana firma ile bağları yok.

Bugün benim recruitterim, jaapa ulaşsa bana referans ol dese olmaz. Belki banada olmaz ama ben desem ki sizin gibi firma olmak istiyoruz, elbette ki olur.

çün ki jaap benimle çalışıyor, birebir. Beni tanıyor, yaptığım işi ve telif haklarına olan düşüncelerimi biliyor. Recruitter hakkında hiç birşey bilmiyor ki.

Avukat Ofis olaylarının gerçekciliği olması normal, Para istemiyor sizden, Belge istiyor.

Sürekli diğer arkadaşlar "Recruitter " denildiği üzere yazmak istedim. Bunu bilemezsiniz bu arkadaşlar içinde de HUB olan var olabilir. (benim gibi.)

Türkiyede partner network ana bayiisi neden olmasın arkadaşlar, bu konuyu araştırmadan bilmeden yorum yazmayın, evet türkiyede de bir sürü ana partner ağı bulunmakta.

örnek olarak: Ay yapım kendi networkünü kullanıyor.

AyFilmYapim Network Summary - Socialblade.com

Acun ılıcalı kendi networkünü kullanıyor.

AcunMedia Network Summary - Socialblade.com

Lütfen bilip bilmeden yazıpta insanları yanlış yönlendirmeyin!

şimdi dedim ya, yapımcı olmalısınız, telif haklarına sahp olmalısınız diye.

bunlara sahip iseniz zaten bir şirketiniz ve avukatınız var demektir. Yani sıfırdan s.a youtube ben MNC istiyorum diyerek elbette ki açılmıyor, ama çok parada değil. Eğer sıfırdan açacak iseniz MNC evet para harcamanız gerekiyor çün ki Yapımcı olmanız gerekli, telif haklarına resmi olarak sahip olmanız gerekli. ABD de ofis olayından çok emin değilim ancak mantıklı bakıldığında evet onuda iseyebilirler ancak bu işlemler 10 milyon dolar değil..

Yani arladaşlar, Bu forumda ki kişiler için şartlar evet çok zor. Ama sen zaten yapımcıysan, +1 ile başlıyorsun.

Benim durumumda MNC olma ihtimali var elbette, zoomin.tv referans olabilir, ama diğer arkadaşlar için bu imkan yok. Çün ki onlar Recruitter yani ana firma ile bağları yok.

Bugün benim recruitterim, jaapa ulaşsa bana referans ol dese olmaz. Belki banada olmaz ama ben desem ki sizin gibi firma olmak istiyoruz, elbette ki olur.

çün ki jaap benimle çalışıyor, birebir. Beni tanıyor, yaptığım işi ve telif haklarına olan düşüncelerimi biliyor. Recruitter hakkında hiç birşey bilmiyor ki.

Avukat Ofis olaylarının gerçekciliği olması normal, Para istemiyor sizden, Belge istiyor.

Sağolun hocam umarım ilerleyen aylarda gerekli şartlar oluştuğu zaman bir network ağı kuracağız ama bu işlerin için biraz daha bilgi ve tecrübe gerekli şimdilik.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri