Partner Sorularım (Acemiyim)

• Kullanıcı Navi1337
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

Navi1337

Kayıtlı Üye
selam arkadaşlar 8 aydır adsense ile çalışıyordum fakat bu ünlem sorunu yüzünden ilk kez partner firması ile çalışmaya karar verdim bazı sorularım var cevaplandırırsanız sevinirim

1- awesomeness partnerliğine giriş yaptım kanalım adsense bağlıydı kayıt olurken şimdi video attım ek olarak bir ayar yapmama gerek var mı?
2- kazandığım parayı nereden görebilirim
3-kalanımın partnere bağlı olduğunu nereden görebilirim

kusura bakmayın basit sorular olabilir ama ilk kez partner çalışacağım için gerekli :) Teşekkürler

selam arkadaşlar 8 aydır adsense ile çalışıyordum fakat bu ünlem sorunu yüzünden ilk kez partner firması ile çalışmaya karar verdim bazı sorularım var cevaplandırırsanız sevinirim

1- awesomeness partnerliğine giriş yaptım kanalım adsense bağlıydı kayıt olurken şimdi video attım ek olarak bir ayar yapmama gerek var mı?
2- kazandığım parayı nereden görebilirim
3-kalanımın partnere bağlı olduğunu nereden görebilirim

kusura bakmayın basit sorular olabilir ama ilk kez partner çalışacağım için gerekli :) Teşekkürler

1- partner olduysanız ek bir işleme gerek yok
2- kazandıgınız parayı youtube analytichs kısmında görebilirsiniz Awe nin dashboadrdı yok maalesef
3- kanal ayarları kısmında ag : awesomeness yazar

ağ kısmı yok demek ki yapamamışım :) adsense bağlı diye olabilir mi O.o

hesap özetine girin hocam.eger basvurduysanız orada awenin sizi agına davet ettigi yazar.

malesef yazmıyor :) yeni kanal açıp öyle başvursam olur mu hocam?

evet burdan yapmıştım :) az kalsın kanalı siliyordum teşekkürler hocam

Merhaba Arkadaşlar Bende Yeni Konu Acmıyım Dedim Partnere Gececem De Nasıl Gececem Ne Şekilde Bilmiyorum Yani Bana Yardımcı Olabilecek Bir Üstad Varsa Sevinrim.

Merhaba Arkadaşlar Bende Yeni Konu Acmıyım Dedim Partnere Gececem De Nasıl Gececem Ne Şekilde Bilmiyorum Yani Bana Yardımcı Olabilecek Bir Üstad Varsa Sevinrim.

- Fullscreen.net
- Revision 3
- Maker Studios
- Machinima
- Yeousch
- TGN
- Awesomeness
- IGN
- TGS (The Game Station)
- VidCastLLC
- VidFairLLC
- Vidthru
- StocksNetworksLTD
- PixelEnemy
- GameDunzo
- Phazer Network
- Socialblade
- Curse
- Polipop
- VisionTVNetwork
- Necessary Gaming
- Accuza
- Creator X

netten biraz araştırma ile bunları buldum.bu partnerlerin sitelerine girip başvuru formu gönderirsin.eğer başvurun onaylanırsa mail atarlar.kanaldan hesap özetine girip davetiyeyi kabul edersin ve partnere girersin.

- Fullscreen.net
- Revision 3
- Maker Studios
- Machinima
- Yeousch
- TGN
- Awesomeness
- IGN
- TGS (The Game Station)
- VidCastLLC
- VidFairLLC
- Vidthru
- StocksNetworksLTD
- PixelEnemy
- GameDunzo
- Phazer Network
- Socialblade
- Curse
- Polipop
- VisionTVNetwork
- Necessary Gaming
- Accuza
- Creator X

netten biraz araştırma ile bunları buldum.bu partnerlerin sitelerine girip başvuru formu gönderirsin.eğer başvurun onaylanırsa mail atarlar.kanaldan hesap özetine girip davetiyeyi kabul edersin ve partnere girersin.

Bir Deniyelim Teşekkürler. Hayırlı Kazanclarr.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri