Partnerde Para kazanma Gitti

• Kullanıcı talha25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

talha25

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.dermanevi.com
Evet arkadaşlar bugün hesabıma girdim ve muzık nation partnere bağlı kanalın para kazanması ve kazandığım yaklaşık 500$ uçmuş daha önce böyle bir şey olmuşmu yoksa ilk bendemi oluyor ne yapmam gerekir resimleri çektim

Hny

7iko6dyt_png.htm

Son düzenleme:
Resimleri yanlış koymuşsun. Bir yanlışlık olmalı, partnerden atılmış olabilir misin?

Kanalin partnerden atilmistir para kazanma gitmeden once. Kanal ayarlarina girince hala music nation yaziyor mu?

kanalımda sadece 1 telif var musik nation 3 telifi bile atmıyor neden atılıyorum
kazanmaya başlayınca mı atıyorlar

kanalımda sadece 1 telif var musik nation 3 telifi bile atmıyor neden atılıyorum
kazanmaya başlayınca mı atıyorlar

Sen partnere kanalini bagladiginda otomatik olarak onlara bagli bi adsense hesabina baglaniyorsun. Para kazanma kapanmadan once seni atmazlarsa zaten o adsense hesabina bagli yuzlerce kanalin para kazanmasi gider. Hic bi sekilde riske atmazlar. Onlar daha onceden uyariliyor para kazanma gidecekse eger bi kanalda. O kanali hemen agdan cikartiyorlar, onlari etkilemiyor o zaman. Kanalinda kac telifin oldugu onemi yok, para kazanma gidecek diye uyari giderse onlara atarlar direkt.

Sen partnere kanalini bagladiginda otomatik olarak onlara bagli bi adsense hesabina baglaniyorsun. Para kazanma kapanmadan once seni atmazlarsa zaten o adsense hesabina bagli yuzlerce kanalin para kazanmasi gider. Hic bi sekilde riske atmazlar. Onlar daha onceden uyariliyor para kazanma gidecekse eger bi kanalda. O kanali hemen agdan cikartiyorlar, onlari etkilemiyor o zaman. Kanalinda kac telifin oldugu onemi yok, para kazanma gidecek diye uyari giderse onlara atarlar direkt.
anladım teşekkürler yani music nation suçlu değil diyorsunuz

hocam şimdi bu kanal gitti yani 500$ , 1500 abone bu kanalın para kazanmasını açtırabilirmiyiz yada parayı kurtarabilirmiyim soğuk sumu içeyeyim yoksa bir çaresi varmı

hocam şimdi bu kanal gitti yani 500$ , 1500 abone bu kanalın para kazanmasını açtırabilirmiyiz yada parayı kurtarabilirmiyim soğuk sumu içeyeyim yoksa bir çaresi varmı

%90 ihtimalle para kesinlestiginde bloke oldugunu gorursun. Kurtaramazsin yani. Kanalda telif var ve dunya engelli video yukleyip silmissin. O sebepten dolayi para kazanmasinida acamazsin saniyorum.

paypal adresin tanımlımıydı az bir ihtimalde olsa gelebilir belki para

Google+ kes bağla yaparsan para kazanma açılır ama ihtar kalkmaz

Açılmaz, o yöntem adsensede asıl para kazanmanın kapatılmasına sebep olan kanal silindikten sonra uygulanıyordu. Burda para kazanmanın kapatılmasına sebep olan yine aynı kanal olduğu için açılması pek mümkün değil

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri