Partnerden ayrılan kanal ve akıbeti hk.

• Kullanıcı SeaNoNe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

SeaNoNe

Yasaklanmış
Web sitesi
themusicbox.tv
Arkadaşlar selamlar.
Uzun süredir YouTube isindeyim ancak ilk defa çözüm bulamadığım bir sorunla karşı karsiyayim. Awesomeness TV networke bağlı ve daha önce 10.000 dolar ödeme aldigim kanal anlamsız şekilde Partner dışı kaldı. Videolar özgün ve gameplay videolari. Yani telif sorunu falan yok. Şu an günlük 30k civarı izlenim ve 10k civarı abone mevcut.

Şimdi Partner dışı kalınca ve kanalın durumu itibariyle daha iyi bir networke girebilirim diyerek, bu süreçte temiz bir Adsense bağlantısı yaptım. 4 gün geçmesine rağmen hiçbir izlenim yansımiyor. Bu durum da bende biraz soru işareti oluşturdu. Günlük 40-50 $ civarı para geliyordu.
Bu şekilde bir sorun yaşayan var mıdır acaba

Not: tabletten yazıyorum noktalama ve ımla hataları olabilir. Malum SwiftKey :-)

Videolarindan herhangi birine girip pub idyi kontrol ettin mi? Senin pub id mi gorunuyor yoksa farkli bi pub id mi?

aynı şeyi ben de yaşadım. aweden atılan kanalımı adsensee bağladım. 1 haftadır yansımadı hiçbir veri. nihayetinde bugün kanalın para kazanması kapandı başka kanallarımdan ötürü. 1 telifli olduğundan partnere de geçemiyorum.

Hocam 2 adsense arasında bir tur attır kanalını, pub görünmüyordur muhtemelen.. Benimde günlük 60 dolar gelen kanalda yaşamıştım aynı sorunu, hatta kanal partnerden atıldığında bilmediğim abuk subuk bir adsenseye bağlanmıştı. Ben kanalı kendi adsenseme bağladım ama senin yaşadığın sorunu yaşadım..

Cevaplayan arkadaslara teşekkürler.
Bakalım rpm ye başvurdum belki Adsense gerekmez

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri