Partnerden Çıkınca Eski Adsense Dönersek (Banlı)

erkekdeyimleri

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar selamlar. Benim özgün kanalım var 2 yıllık sözleşmem bitti ve partnerden çıkmak istiyorum fakat şöyle bir sorunum var; bu özgün kanalım eski adsenseme bağlıydı fakat adsense hesabıma giriş yapamıyorum. 2 tane spam kanalımda bu adsense bağlıydı spamlar kapanmış. Şimdi adsense geri dönersem özgün kanalımın akibeti ne olur? Cevap verenlere şimdiden teşekkürler.

Temiz bir adsense hesabı satın alıp direk devam edebilirsin, mesela benim elimde en az 1 yıldır hesap bağlanmayan adsenseler var hiç youtube işi yapmıyorum şuan eskilerden kalma adsenseler yani bişey olsa şimdiye olurdu tertemiz adsense hesapları olduğunu düşünüyorum türkiye ve almanya adsense var elimde düşünürsen pm at

ayrıca bu konuda adsense alış verişi yapılıyor.

Temiz bir adsense hesabı satın alıp direk devam edebilirsin, mesela benim elimde en az 1 yıldır hesap bağlanmayan adsenseler var hiç youtube işi yapmıyorum şuan eskilerden kalma adsenseler yani bişey olsa şimdiye olurdu tertemiz adsense hesapları olduğunu düşünüyorum türkiye ve almanya adsense var elimde düşünürsen pm at

ayrıca bu konuda adsense alış verişi yapılıyor.

Ustad partnerden cikinca kanal otomatik eski adsense baglanacak. Onu soruyorum. Adsense banli.

Y7fKnQ.jpg

adsense hesabımı kapatamıyorum. bu giriş kısmındaki kanal urlsi de çoktan silinmiş bir kanalın linki. şimdi kanalım partnerden çıkınca otomatik bu adsenseye baglanacak işte sorun burada başlıyor. özgün kanalım bu adsense dönerse para kazanma ebediyen açılmaz gibi? bilgisi olan varsa lütfen cevap yazsın.

önce yeni adsense al, yeni adsensenin mail adresini kanalda yetkili yap, 48 saat sonra yeni adsenseli mail ile kanala gir ve sahip yap, diğer mail adresini kanaldan çıkar.
bu durumda adsenseye bağla menüsü görünürse bağlanabilirsin ve yeni adsenseni eklersin.
denemek lazım riski sana ait

önce yeni adsense al, yeni adsensenin mail adresini kanalda yetkili yap, 48 saat sonra yeni adsenseli mail ile kanala gir ve sahip yap, diğer mail adresini kanaldan çıkar.
bu durumda adsenseye bağla menüsü görünürse bağlanabilirsin ve yeni adsenseni eklersin.
denemek lazım riski sana ait

üstad araştırmalarıma göre çoğu kişinin kanalı para kazanmaya kapanmış 600 k aboneli bi arkadaşın kanalı aynı şekilde para kazanmaya kapanmış. dediklerine göre kanalı başka bir gmaile yöneticilikle aktarmamız lazım ve bu adsensenin mailinide komple silmek gerekiyormuş. bu mailide silmemin imkanı yok bütün yazışmalar işler hep bu mailde. mecbur partnerde kalıcam galiba.

ben partnerden çikarinca mailini silmiş olduğum adsense'e bağlandı, para kazanma kapandı ama 2 gün sonra tekrar yeşile döndü yeni adsense'e bağladım.

Konuyu hortlatıyorum aynı sorunu yaşadım. Partnerden cikinca kanalim para kazanmaya kapandi 5 gun oldu. Adsense 2016 da gmaille kapanmiş. Cozum var mi partnerlerde acamiyor kanalimi. Gecersiz tiklanma etkinligi uyarisi var kanalimda.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri