Partnerden İnatla Atmıyorlar Ne Yapmalıyım ?

duygusal-adam

Kayıtlı Üye
özgün kanalım var sahte telif atılmaz diye biliyorum.

partnerim ''bbtv - viso network'' 3k izlenime 0,96$ alıyorum hergün boşa gidiyor izlenmeler.

hatta videolarım +18 ve spam dedim. hala sözleşmeyi atıp duruyorlar bide neymiş özgün kanal alıyorlarmış.

ne zaman çıkabilirim bu sözleşmeye göre ? https://catalyst.viso.tv/terms-of-service

youtube'da gözüken tahmini kazançlardan çok daha az veriyorlar.

449incin2046615.png

117inciy2084161.png

Sozlesmeyi goremiyorum ana sayfaya yonlendiriyor tiklayinca. Eger partnerin deneme suresi yoksa sozlesme bitene kadar partnerde kalmak zorundasin. Istersen +18 icerigi gercekten yukle, yada tv showlari, dizi yukle farketmez. Kanali atip atmamalari tamamen onlarin insiyatifinde. Hani "Ben ozgun icerik yuklemiyorum, sozlesmeyi bozdum, atmalari sart" gibisinden bi durum yok malesef.

Bu adamlardan kurtulmak çok zor aynı durum benim başımdada var bildiğin sömürüyorlar 1 yıl beklemen gerekiyor.

Bu adamlardan kurtulmak çok zor aynı durum benim başımdada var bildiğin sömürüyorlar 1 yıl beklemen gerekiyor.

50 tane mail attım. 3 yıl beklemem gerekiyormuş özgün kanalım çöp oldu sayelerinde. günlük 4k izlenim alıyordu şimdi sıfırdan başlıcam özgüne.

bir daha partnere asla adım atmam. şaka gibi 4k izlenime 1.40$ vermişler panelde 3$ gözüküyor onlar 1.40$ nasıl verebilir ne hakla

kendi kanalına telif at 2 tane, sonra seni mecbur partnerden atarlar. sonrada telifleri geri çek :) al sana tertemiz kanal

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri