Partnere bagli olupda , kanal ayarlarinda partner ismi yazmayan var mi?

• Kullanıcı Ebat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - MCN Başvuru

Ebat

Yasaklanmış
Baslik biraz uzun oldu ama , partnere e bagli bir kanalim var , kanal ayarlarinda partner ismi yazmiyor ama , partner dashboardina girdigimde kazanclar gozukuyor , youtube analyticle ayni , var mi basina baska boyle olay gelen?

cevap veremıcem ama eğer adsenseyede bağlıyabiliyorsan orayada bağla googleyi sömür sömüre bildiğin kadar :D

video yöneticisi > kontrol paneline bas sağ tarafta partner davetiye olması lazım onu kabul ettinmi?

video yöneticisi > kontrol paneline bas sağ tarafta partner davetiye olması lazım onu kabul ettinmi?

kabul ettim

---------- Mesaj saat 23:13:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:13:03 civarında gönderildi. ----------

cevap veremıcem ama eğer adsenseyede bağlıyabiliyorsan orayada bağla googleyi sömür sömüre bildiğin kadar :D

ticket actim iki gundur cevap yok adamlarda sasirdi duruma heralde :D

awesomeness de böyle bişey oluyomus diye okumustum bugun biyerde ama farklı partnerse bilemeyecegım

Aynı sorun bende de var. Partnere bağlı 2 kanalım var, ikisi de aynı maile bağlı alt kanal bunlar.

Bi kanalımda kazançlar var ama Awesomeness'a girdiğimde partner ismi yerine, Ana Mail kısmı yazıyor sadece.

Tek değilsin yani.

Aynı sorun bende de var. Partnere bağlı 2 kanalım var, ikisi de aynı maile bağlı alt kanal bunlar.

Bi kanalımda kazançlar var ama Awesomeness'a girdiğimde partner ismi yerine, Ana Mail kısmı yazıyor sadece.

Tek değilsin yani.

size gelen davetiyeyi kabul ettikten sonra mı oldu hocam

benim awe degil , rule.

isin daha komik kismi , daha once bu kanalla freedom a da basvuru yapmistim davetiyeyi kabul etmemistim , simdi o gmaille freedoma girdim , paypal adresinizi girin diyor odeme almak icin :)

http://prntscr.com/337ojv

iki partnere bagli kanal :) bi bug a mi denk geldi acaba :)

---------- Mesaj saat 23:36:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:23:40 civarında gönderildi. ----------

Tek değilsin yani.

Bende awe ye girince degil , normal kanalda ayarlara girince , bagli oldugun networkun isminin yazmasi gereken yer de hicbirsey yazmiyor , ama kanal para kazanmaya devam ediyor , daha once de hic adsense baglanmamis kanal , ve tahminim su an iki partnere bagli kanal , o yuzden bi karisiklik oldu :)

size gelen davetiyeyi kabul ettikten sonra mı oldu hocam

Davetiyeyi kabul ettiğim günden beri böyle.

İstatistikler olduğu gibi gözüküyor, hem Youtube, hem de Awesomeness içerisinde ama kanal adı, mail adım olarak gözüküyor.

Diğer bağlı alt kanalda ise sorun yok, isim olduğu gibi gözüküyor.

Bi problem olacağını sanmıyorum bu durumun. İstatistikler olduğu gibi mevcut çünkü iki tarafta.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri