partnere girmek için hızlı izlenim verecek video gönderebilecek yada söyleyebilecek olan varmı arkadaşlar
eşleşen falan farketmez 2 k izlenim alayım yeter
eşleşen falan farketmez 2 k izlenim alayım yeter
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
konunun bana linkini atarmısın ?daha önce konusu acıldı. detaylı bilgi paylaşımı yapıldı.
konunun bana linkini atarmısın ?
sağolonuda sen araştır istiyorsan.
erotik yükledün gece 10 kanal açtım ertesi gün her birinde 5-6 sar k izlenim olmustu
![]()
sağolasın hocam adamsın.. zaten toluluk yiyene kadar izlenim almış olurum silerim![]()
![]()
![]()
iki kelime cevap yazacaklar neyse .... gece gece
atar yapan kim kardeşim kim atar yapmış...Iki kelime cevap yazmayan adamlara atar yapmadan önce şu forum arama butonuna iki kelime yaz cevabın karşında kardeşim. Cevabında erotik, izlenimi al hemen kaldır
yok abi ya hiç partner çalışmadım hani akşamdan sabaha yada 2 günde nasıl alırım onu sormuştum.. alırım izlenim de zaten kanal açmak zor birde telif gelirse sıkıntı olmasın diye.. (sende Vurvalla hocam neredeyse 1 senelik üye olacaksın 1250 mesajın var 1-2k izlenim almayı öğrenmediysen yada bulamıyorsan forumdan kimseye kızmayacaksın
yok abi ya hiç partner çalışmadım hani akşamdan sabaha yada 2 günde nasıl alırım onu sormuştum.. alırım izlenim de zaten kanal açmak zor birde telif gelirse sıkıntı olmasın diye.. (sende Vur)
abi dizide de sabaha bakmışın telif geliyoya aceleye gerek yok hocam,her gün kanal aç hemen hızlı izlenim almasın 3-5 günde alsın 1000 izlenimi,zaten ondan sonra hergün elinde hazır kanalın olur,erotik işinde ayarı tutturmak zor yeri gelir 1000 izlenimi göremeden yersin topluluğu hiç bir işe yaramaz kanal
tamam abi özür dilerim ellerim kırılaydıda açmayaydımYukarda arama tuşu var bas ona, bi ara bi bak yok, hemen diyorsunuz dur konu açıyım.
Bir bas bulamazsan yaz buraya arkadaş bu nedir 3587.inci aynı konuyu açıyosunuz yeter da.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.