Partnerlerde ki PayPal ile Ödeme Seçeneği

• Kullanıcı emre2021
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

emre2021

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,
Benim sorum, daha bugün yeni quizgroup'tan 354 dolarlık bir ödeme aldım. Ama nedense paypal para gelir gelmez bu paranın 15 dolarını kesmiş. Üstüne birde ben parayı banka hesabıma devretmek isteyince 20 lirada kur farkından dolayı aldı. Yani toplamda 750 lira olması gerek paranın 50 lirasına el koydu. (inş bankada parayı hesaba alırken bir kesinti yapmaz :D)
Sizce de 750 lira ödeme için 50 lira kesinti fazla değil mi? Yok mu bu kesintileri minimal düzeye indirebileceğimiz bir yöntem?

Merhaba arkadaşlar,
Benim sorum, daha bugün yeni quizgroup'tan 354 dolarlık bir ödeme aldım. Ama nedense paypal para gelir gelmez bu paranın 15 dolarını kesmiş. Üstüne birde ben parayı banka hesabıma devretmek isteyince 20 lirada kur farkından dolayı aldı. Yani toplamda 750 lira olması gerek paranın 50 lirasına el koydu. (inş bankada parayı hesaba alırken bir kesinti yapmaz :D)
Sizce de 750 lira ödeme için 50 lira kesinti fazla değil mi? Yok mu bu kesintileri minimal düzeye indirebileceğimiz bir yöntem?

Yöntem yok, direkt bankaya istemek dışında.

Bir bankadan vadesiz dolar hesabı açarsak ve paypal'ın bu hesaba para göndermesini talep edersek kur farkından kurtulamaz mıyız?

Bir bankadan vadesiz dolar hesabı açarsak ve paypal'ın bu hesaba para göndermesini talep edersek kur farkından kurtulamaz mıyız?

Paypal tr bankalarına sadece tl ile ödeme gönderiyo quizdede banka ödeme seçeneği yok bildiğim kadarıyla yani mecbur kesinti olucak.

O bir şeyi değiştirmiyor paypal zaten gelen paradan direkt kesiyor bir de para çekme talebi yapınca doları tlye çevirirken kesiyor bankadaki hesabın ister vadeli olsun ister vadesiz olsun pek bir şey değişmiyor yani

Aslinda Turkiye de paypal uzerinden dolar ile altin alabilecegimiz bir site olsa kur farkini asabiliriz ama cok atastirdim bulamadim oyle bir site :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri