Partnerli Kanal satisi yapan arkadaslara!

• Kullanıcı dess
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim

dess

Kayıtlı Üye
(Umarim actigim konu forum kurallari dahilindedir)

Partnerli kanallarin satislarini takip ediyorum. Arkadaslar kanal yapip satiyorlar (Allah islerini rast getirsin).

Kategori satisi yasakmis.

satilan kanallarin fiyatlari bana yuksek geliyor(beni asiyor). (butcemi asmadigi zamanlardada diger turlu kanal alimi yapicam insallah)

Ben bu arkadaslardan bana kanal yapmlarini istiyorum. yeni bir kanal cizgi - film vb tarzi (haber degil). sifir kanal icinde 5-10 video ile. kendi kanallarini kopyalasin demiyorum. yeni videolar atsin (kendi kanalina atmadigi videolari)

varsa bu sekilde kanal yapicak arkadaslar lutfen iletisime gecsinler. parada anlasirsak bu sekilde kanal almak isterim

satilan kanallarin patlama riski cok yuksek ve kazandirma olasiligi dusuk cunku satilan kanallar en az 1 aylik oluyor ve daha fazla (benim dusuncem).

KILIMI KIPIRDATMADAN hem kazandirmak hemde kismetse kazanmak istiyorum. vaktimi baska islere ayirmak icin.

kanali yapicak arkadasda kanal tutucakmi patliyacakmi kazanacakmi dusuncesi olmadan azda olsa birsey kazanmis olucak. (buda benim dusuncem)

Tesekkur ediyor ve tum foruma bol kazanclar diliyorum ( o sahis haric)

Not: Bugun kanal satisi yapan bir arkadasa bana ayni sekilde bir kanal acip satmayi dusunurmusun diye sordum. baska biride kanali alip adamin kanalinimi flagliyacaksin diye bir soru cevap seklinde yorum yazmis.

bu tur dusuncede olanlar lutfen hic yorum atma zahmetinde bulunmasinlar. ters geliyorsa veya suphesi varsa gormezden gelsinler konuyu lutfen.

ben insanlar bana dandik videolar yukleyip kazanamiyacam beni kazikliyacaklar gibi bir dusunceye kapilmiyorum!!! yada kanali bana sattiktan sonra kanalimi flagliyaclarmi diye... ki forumda 10larca insan kanal alip satiyor kimsenin boyle birsey yapicagini sanmiyorum!!!

yapan olursada kendine yapar. acisi cikar bi yerden

NE EKERSEN ONU BICERSIN MANTIGIYLA YASIYORUM...

hocam inan hiç bir şey anlamadım affımı görün

estagfurullah. sanirim ben anlatamadim asil sen kusuruma bakma.

mumkun ise ve forum kurallari icindeyse : kanal satin almak istiyorum. kanali saticak arkadas kanala 3-5 video yukleyip bana saticak. kanala video yuklendigi gun. herhangi bi kategoride (haber, spor haric)

1 aylık kanal iş işten geçmiştir diyorsun ama kanalın gidişatı asıl 1 aydan sonra belli olur

buy full channel vardı galiba işinizi görür :)

Hocam yani kanal almak istiyo fakat baltalayıcı yorumlardan uzak dursun konu diyor kanal videolu olucakmış öyle satın alıcakmış aldıgında kazandırdı kazandırmadı diye yazmıcakmış ona göre fiyat istiyor

estagfurullah. sanirim ben anlatamadim asil sen kusuruma bakma.

mumkun ise ve forum kurallari icindeyse : kanal satin almak istiyorum. kanali saticak arkadas kanala 3-5 video yukleyip bana saticak. kanala video yuklendigi gun. herhangi bi kategoride (haber, spor haric)

suan anladım hocam tesekkurler zahmet ettıgın ıcın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri