Merhaba arkadaşlar.Ben yaklaşık bir senedir adsenseye bağlı çalışıyorum.Tamamen özgün olan kanallarımdan yaklaşık 30bin lira kazandım fakat son 4-5 aydır kanalımı sürekli topluluk kuralları ihlalinden kapatıyorlar.kanalımı kurduktan 1-1,5 ay sonra 1 milyon izlenime rahatca ulaşıyorum yani izlenim almada sorunum yok.tam kanal popüler oluyor kapatıyorlar.resimler içerikler tamamen bana ait ve telifsiz müzikler kullanıyorum.alakasız etiket açıklama girmiyorum.forumda bazı yerlerde ''movie, episode'' gibi kelimelerin spam olarak sayıldığı yazılmış galiba ondan kapatıldı kanallarım ama tam bir açıklama da yapmıyorlar bana kaç kez mail attım.Ben oyuncak videoları çekiyorum, hatta küçük senaryolar yazıp seslendirerek kısa filmler oluşturuyorum.tamamen izgilizce çalışıyorum (başlık, etiket, kanal ismi vs) bu kadar emek vermişken sürekli kapatılması hevesimi kaçırdı artık.Son kez partnerle şansımı denemek istiyorum orada telifli, eşleşenli videolardan bile para kazanabiliyormuş insanlar herhalde bende özgün videolarımla kazanabilirim diye düşünüyorum.Yardım edebilecek, önerisi olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.