Partnerliğe Geçsem mi ?

• Kullanıcı LooKTeri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri
ben bu işlerde yapancıyım. daha dogrusu yeniyim. benim gözlemlediğim birkaç olay var. arkadaş bunlara cok önem vermiş, ancak benim projem bu değil. sadece gözlemimi paylaşmak istiyorum. koydugunuz video'ya ait tbm oranı yüksek kelime girerseniz müthiş tıklama alırsınız. Atıyorum tamamen bir örnek;
akvaryum videosu koydunuz. altınada arakdaşın dedıgı gıbı tek kelime "akvaryum" değilde atıyorum "akvaryum dünyası" gibi yazarsanız, izleyen kişi akvaryum'a meraklı oldugundan reklamada tıklama olasıllıgı %40-50'dir. bu arada hep mesajlarımda akvaryum'dan örnek verıyorum, buda bir hobi işte, buraya da bulaştı :)

ben bu işlerde yapancıyım. daha dogrusu yeniyim. benim gözlemlediğim birkaç olay var. arkadaş bunlara cok önem vermiş, ancak benim projem bu değil. sadece gözlemimi paylaşmak istiyorum. koydugunuz video'ya ait tbm oranı yüksek kelime girerseniz müthiş tıklama alırsınız. Atıyorum tamamen bir örnek;
akvaryum videosu koydunuz. altınada arakdaşın dedıgı gıbı tek kelime "akvaryum" değilde atıyorum "akvaryum dünyası" gibi yazarsanız, izleyen kişi akvaryum'a meraklı oldugundan reklamada tıklama olasıllıgı %40-50'dir. bu arada hep mesajlarımda akvaryum'dan örnek verıyorum, buda bir hobi işte, buraya da bulaştı :)

Kesinlikle dogru bir gözlem ayrıca TBM oranıda daha yüksek geliyor mesela 0.03 yerine 0.06 gibi :)

Arkadaslar kesin olarak karar verdim YTP Network e basvurucam :) Ama öncelikle [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] ile konusmam lazım Gold Partnerlik konusunda :) [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] olmasada YTP Networkden biri olabilir :)

cok iyi ilerletmisin tebrikler, ne zamandan beri ugrasıyorunuz ?

izlenimlerde ki dengezilik neden !!! partnerde de bunun gibi olur 10 k izlenima dlığında 20 $ kaznaırısn 100 K izlenima dığında 200 $ alırsın ama burda bazı günler tıkı çok almış parayı akznamışssın orda ise belirli bir ödeme olur 1 k başına

kardeşim benimde 6200 abone var hepsi organik ama günlük izlenme 25 bin :) iyimi

İzlenmelerin iyi tıklanma ve TBM degerlerin iyise parayı götürürsün :) Kanalını Google+ Twitter ve Facebook ile destekle bence :)

---------- Mesaj saat 00:42:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:40:49 civarında gönderildi. ----------

cok iyi ilerletmisin tebrikler, ne zamandan beri ugrasıyorunuz ?

Tesekkür ederim 2013 ün basından beri Youtube işindeyim bu 2. kanalım ilk kanalım acemelikdi 2 telif geldi daha kullanmıyorum :)

---------- Mesaj saat 00:44:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:42:00 civarında gönderildi. ----------

izlenimlerde ki dengezilik neden !!! partnerde de bunun gibi olur 10 k izlenima dlığında 20 $ kaznaırısn 100 K izlenima dığında 200 $ alırsın ama burda bazı günler tıkı çok almış parayı akznamışssın orda ise belirli bir ödeme olur 1 k başına

İzlenmelerdeki dengesizliklerin sebebi bazı günler video/ların izlenme patlaması yaptıgından :) TBM degerleri yüksek oldugu zaman Partnerden çok kazandırıyor ama telif hakkı güvencesi yok :) Bu sebepden dolayı partner olmayı tercih ettim :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri