Partnerliğe Geçsem mi ?

• Kullanıcı LooKTeri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri
Amacın herhalde gösteriş gibi .. her ay 2000 dolar gibi para alıyosan sahsen ben neden partnerliğe başvuru yapayımki şimdi başvuru yapıp alsalar 75 gün sonra ödeme alabilecem bence devam et.

Hocam vallahi iyi tıklanma ve izlenme alıyorsunuz. Partnerliğe geçin diyecem ama bayilerden partnerlik almak yerine direk youtube üzerinden partnerlik başvurusu yapın.

Amacın herhalde gösteriş gibi .. her ay 2000 dolar gibi para alıyosan sahsen ben neden partnerliğe başvuru yapayımki şimdi başvuru yapıp alsalar 75 gün sonra ödeme alabilecem bence devam et.

Amacım gösteriş degil gösteriş yapmak gibide bir niyetim yok. Ödemenin 75 gün sonrası benim için sorun degil Telif gelmeden önce haber verdiğin için tercih ediorum zaten

---------- Mesaj saat 19:30:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:28:57 civarında gönderildi. ----------

Hocam vallahi iyi tıklanma ve izlenme alıyorsunuz. Partnerliğe geçin diyecem ama bayilerden partnerlik almak yerine direk youtube üzerinden partnerlik başvurusu yapın.

Hocam youtube üzerinden basvurdum ama takan olmadı ayrıca kanalım haber üzerine oldugu için belge felan istiyor. YTP ye basvurucam büyük ihtimalle (Tesekkürler bu arada :)

arkadaş çok çok büyük ihtimal dizi fragman işleriyle uğraşıyor.

Dizi ve fragmanla ugrasmıyorum kanalım full yabancı içerik ve haber üzerine :) taktik istiyorsunuz alın size taktik:

Tek bir kanalım var ama kanalıma gözüm gibi bakıyorum :)

Dizi ve fragmanla ugrasmıyorum kanalım full yabancı içerik ve haber üzerine :) taktik istiyorsunuz alın size taktik:

Tek bir kanalım var ama kanalıma gözüm gibi bakıyorum :)

Belli günlerde çok iniş çıkış yaşamazsınız ondan öyle bi kanıya varmıştım, dediğiniz gibi sınırlı kanal ilgi alaka bekler veriminide verir güzel bi izlenim dönüşüyle.

Ne güzel bi patlama olmuş ya harbiden böyle patlamalar yaşamak istiyorsak arkadaş gibi az olcak öz olcak 1 kanala bebek gibi bakmış :D biz yapıp yapıp salıyoz kanalları :D

Ne güzel bi patlama olmuş ya harbiden böyle patlamalar yaşamak istiyorsak arkadaş gibi az olcak öz olcak 1 kanala bebek gibi bakmış :D biz yapıp yapıp salıyoz kanalları :D

50-100 kanalı olanlar var bana cok sacma geliyor birde bot kullanıolar etiketi otomatik atıyor acıklamayı otomatik atıyor :) ne bu ya

50-100 kanalı olanlar var bana cok sacma geliyor birde bot kullanıolar etiketi otomatik atıyor acıklamayı otomatik atıyor :) ne bu ya

Tamamen beni yazdın :D At bottan bekle izlenim 100 videodan 2 tanesi 2000 olunca seviniyorum :D ama yine günlük 10bin izlenimin var tbm biraz yüksek güzel kazanıyorum :)

zor işler bu işler tıklamalar dikkat çekici gözün gibi bakıyorsun kanlına ama teliften nasıl yırtıyorsun maşallah

tebrik ederim güzel tıklamalar

peki günde kaç video yüklüyorsunuz, news kategorisi olduğu için sanırım biraz fazla :)

Değişiyor önüme gelen her videoyu atmıyorum ilgi çekicek içinde telif olmayan videolar atıyorum ortalama günde 5-20 video.

---------- Mesaj saat 21:55:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:53:16 civarında gönderildi. ----------

zor işler bu işler tıklamalar dikkat çekici gözün gibi bakıyorsun kanlına ama teliften nasıl yırtıyorsun maşallah

tebrik ederim güzel tıklamalar

Tesekkür ederim allah nazardan saklasın :) Önüme gelen her videoyu atmıyorum önce videoyu izliyorum eger için telif içercek birşey yoksa atıyorum :) Botlar her videoyu atıyor :)

İlgi çekici başlık atmak için iyi bir ingilizce lazım bende haber videoları atıyorum ama dil olmayınca haberin orjinal başlık ve içerigine sadık kalmak zorunda kalıyorum.Benim çevirdigim başlıklarda cümle düşüklügü oldugundan saçma sapan bir başlık çıkıyor ve izlenim almıyor.

Allah daha çok kazanç nasip etsin, ama sayfa to yüksekligi umarım bir sorun yaratmaz hesabında.

İlgi çekici başlık atmak için iyi bir ingilizce lazım bende haber videoları atıyorum ama dil olmayınca haberin orjinal başlık ve içerigine sadık kalmak zorunda kalıyorum.Benim çevirdigim başlıklarda cümle düşüklügü oldugundan saçma sapan bir başlık çıkıyor ve izlenim almıyor.

Allah daha çok kazanç nasip etsin, ama sayfa to yüksekligi umarım bir sorun yaratmaz hesabında.

Öncelikle tesekkür ederim :) Ben haberin orjinal baslıgını ve acıklamasını kullanıyorum etiketleride onlardan yapıyorum.Tabi bende bazen etiket ekliyorum.

---------- Mesaj saat 22:34:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:03:14 civarında gönderildi. ----------

Arkadaslar bir çok mesaj geliyor bana yardım et, nasıl bu kadar izleniyorsun, nasıl bu kadar çok tıklanma var felan diye. Arkadaslar benim çalışma alanım yabancı haber üzerine bunu söylim yani her video çeşidinden anlamam.(komedi,moda vs.) Sizlere tavsiyem bot kullanmayın etiketleri kendiniz girin ve tek kelimeli etiketleri fazla kullanmayın :)

Bu kadar ilgi gösterilceğini tahmin etmezdim teşekkürler :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri