Partnerlik açma

fanitter

Yasaklanmış
Bir sorum olacaktı zoomin gibi bir partner açabilmek için ihtiyacımız olan şeyler tam olarak ne ? şimdi olmasada 2 sene sonra tamamen zoomin gibi bir partner açmak istiyorum ozamana kadarda para biriktirmeyi düşünüyorum nelere ihtiyacım olacak yazarsanız sevinirim.

Yapımcı olmak Özgün kanal veya ünlü bir projenin yapım sahibi olmak
Tabiki her özgün kanal değil yüksek izlenim elde edenler
şirket olmak
Hubluk TEcrübesine sahip olmak
Bİr miktar para tam miktarını bilmiyorum :D

Biri bana recuiter in tanımını yapabilir mi arkadaşlar ?

Yapımcı olmak Özgün kanal veya ünlü bir projenin yapım sahibi olmak
Tabiki her özgün kanal değil yüksek izlenim elde edenler
şirket olmak
Hubluk TEcrübesine sahip olmak
Bİr miktar para tam miktarını bilmiyorum :D

Mesela diyelim ki gittim Türkçe rap'e sponsor oldum bütün türkçe rap yapan insanlarıda kendi kurumum altında topladım şimdi benim ozaman sadece türkçe rap adına bir network açmam lazım ve burda sadece müzikler kanallarını partnere kabul etmem lazım

Biri bana recuiter in tanımını yapabilir mi arkadaşlar ?

Mnc>Hub>Rec hocam recler sadece onun linki üzerinden kayıt ettirdiği kişilerden belli komisyon alır hubların yetkileri biraz daha geniştir Mnc ile iletişim kurabilir diyalog içinde olabilir Mnc zaten partner şirketidir.

Mesela diyelim ki gittim Türkçe rap'e sponsor oldum bütün türkçe rap yapan insanlarıda kendi kurumum altında topladım şimdi benim ozaman sadece türkçe rap adına bir network açmam lazım ve burda sadece müzikler kanallarını partnere kabul etmem lazım

etik olarak o şekilde yapmanız lazım ama Türkçe rap ile kurum kurdgunuzda siz müzik şirketi yapımcı şirketi kurarsanız diger müzik türlerinide topluyabilrsiniz

etik olarak o şekilde yapmanız lazım ama Türkçe rap ile kurum kurdgunuzda siz müzik şirketi yapımcı şirketi kurarsanız diger müzik türlerinide topluyabilrsiniz

Hocam mesela ben belli bir para yatırıpda kurumsallaşmadan yada özgün bir kanal olmadan açma şansım yok mu

Turkce Rap'in unlu olanlarinin hepsini BuzzMyVideos catisi altina almis.

Dusundugunuz kadar kolay degil hocam, ciddi anlamda tecrube istiyor.

Hocam mesela ben belli bir para yatırıpda kurumsallaşmadan yada özgün bir kanal olmadan açma şansım yok mu

Kurumsallaşman gerekiyor en kötü yüksek bi kanal öne sürmen lazım mesala şöyle düşün Batarya Company ilerde Mnc olabilir her şeyini yasal prosüdüre dayandırır Ateş müzik, Sony music ent. gibi Atlantic Records gibi yasal bir boyut kazanır.. Bandrollü albümler üretir v.s o zaman mnc lik alabilir.

Senin o kanalları altına almak için mnc yapabileceğin bir kanal lazım ilk önce Zoomin mesala Zoomin Game buna örnek

Turkce Rap'in unlu olanlarinin hepsini BuzzMyVideos catisi altina almis.

Dusundugunuz kadar kolay degil hocam, ciddi anlamda tecrube istiyor.

Kesinlikle öyleymiş hocam ama bu tür bir partnerliğe yatırım ilerde bize 2 3 kat daha fazla kazandıracağı kesin 2 sene bekliyeyim iyi bir mevla toplarsam böyle birşey yapmayı düşünüyorum

Kurumsallaşman gerekiyor en kötü yüksek bi kanal öne sürmen lazım mesala şöyle düşün Batarya Company ilerde Mnc olabilir her şeyini yasal prosüdüre dayandırır Ateş müzik, Sony music ent. gibi Atlantic Records gibi yasal bir boyut kazanır.. Bandrollü albümler üretir v.s o zaman mnc lik alabilir.

Senin o kanalları altına almak için mnc yapabileceğin bir kanal lazım ilk önce Zoomin mesala Zoomin Game buna örnek

Elimde olan bir kanalı şimdiden abonesi 100K civarı yapınca herşeyi silip özgün bir kanala çevirip 2 sene sonrada bir partnerlik açmayı düşünüyorum bakalım :)

Kesinlikle öyleymiş hocam ama bu tür bir partnerliğe yatırım ilerde bize 2 3 kat daha fazla kazandıracağı kesin 2 sene bekliyeyim iyi bir mevla toplarsam böyle birşey yapmayı düşünüyorum

Elimde olan bir kanalı şimdiden abonesi 100K civarı yapınca herşeyi silip özgün bir kanala çevirip 2 sene sonrada bir partnerlik açmayı düşünüyorum bakalım :)

umarım açarsın kardeşim benimde aklımda var ilerisi için başarılar şimdiden

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri