Benim şu network demem yanlış olur. Ama size şu şekilde yol gözterici bir tavsiyede bulunuyum.
Ben dahil networkde ki arkadaşlar ile iletişime geçin, sorular sorun.
1-Yetkileriniz nedir ?
2-Tahmini bir kaç örnek sorun belirleyin bunlara nasıl müdale ediyorsunuz nekadar sürede çözüyorsunuz ve ağınızda sorun yaşayan oldumu gibi
3- Tecrübelerini sınaınayın
4- güler yüz, güzel söz bunlar işin cilvesi, siz bir iş yapıyorsunuz para kazanacaksınız iş yapacagınız kişide ki güler yüzü geçmelisiniz o kişiden alacağınız hizmetin güzel olmasına bakacaksınız
5- işinde ki tecrübesi forumda ki yorumları hakkında ki dğşğnceleri herşeyi değerlendirin.
Doğruda olsa yanlış da olsa kendiniz karar verin çün ki en doğru karar kendi verdiğiniz karardır.
Şimdi benim ağımda 300 kişi olsun 250 kişi memnun 50 kişi değilse ise göze batmaz ama 300 kişide 150 memnun 150 memnun olmayan var ise bir sorun var demektir.
Burda şunu anlatmak istiyorum, Forumda beni ve diğerlerini tavsiye edenler olacaktır illaki ama bu bile sizi yanıltabilir.
Sadece network için konuşmuyorum aslında söylediklerim genel bir tavsiye, internette ürün alırken bile göz önünde bulundurmanız gereken gerçekler.
1- ucuz diye aldanmayacaksınız.
2- Güler yüze aldanmayacaksınız. ( iyi not aldğımda öğretmenim aferim deyip sırıtıyordu kötğ not aldığımda der boyu tahtada tek ayak üstünde dururuyordu )
Forumda ben dahil bir çok türkçe destek veren var, konularına bakacaksınız yorumlara bakacaksınız ve yetkililer ile iletişime geçip sorularınızı soracaksınız.
Sonra oturup karar vereceksin
Bir örnekte:
Bir ülke başbakanı başa geçmek için gülüyor, güzel konuşuyor, vaadler veriyor ama başa geçtikten sonra kim kime tum tuma...
Partnerliğe geçmek istiyorsanız verilen tavsiyeler ile yola çıkıp yine kendiniz elemelisiniz.