Partnerlik hakkında bilgi sahibi arkadaşlar

• Kullanıcı osmsmr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🏢 MCN Şirketleri

osmsmr

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar forum olarak olarak bir partner şirketi kursak hem ünlemden kurtuluruz hemde %0 komisyonla paramızı alırız,genel olarak en az kazanan 1000tl nin altında değil toplanıp hiç olmazsa tek seferligine 1000 er tl vererek partner kursak avantajlı konuma gelmezmiyiz.ben bu konuda pek bilği sahibi değilim benimkisi sadece bir öneri fakat olmayacak da birşey deil gibi geliyor bana konuya hakim arkadaşların bilğilerinden yararlanmak isterim sayğılarımla.

---------- Mesaj saat 00:50:56 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:22:33 civarında gönderildi. ----------

eee hadi hiç fikir verecek olan yok mu ?

adnsense böyle birşey olduğunu bi anlasa Türkiyeyi banlar komple bence :D

öyle diyorsunda bütün ünlemleri para kazanmaya açıyorsun onu yapıyorsun dizileri atıyorsun.düşünsene forumdaki bi spamcının belki 50 100 kanalı var.ben bi asıldım partner kanala 1000 video attım :D 50 kanal atıp 2-3 günde 50000 video herkes aynısını yaparsa milyonlarca video :D

öyle diyorsunda bütün ünlemleri para kazanmaya açıyorsun onu yapıyorsun dizileri atıyorsun.düşünsene forumdaki bi spamcının belki 50 100 kanalı var.ben bi asıldım partner kanala 1000 video attım :D 50 kanal atıp 2-3 günde 50000 video herkes aynısını yaparsa milyonlarca video :D

dostum şimdi parnerlere girenlerin alayı türk değilmi zaten patlama var, ayrıca atıyorum şimdi sen 200 video attın daha sonra ünlemden dolayı atamıyorsun artık. 200 den sonra kanal oturunca haftada bir veya 2-3 günde bir 3-4 video atsan hem kanalın güncel kalır hemde kimsenin gözüne batmaz. bilemiyorum, ben mi eksik düşünüyorum acaba tabiki 1000-2000 video ataran sıkıntı olur partnere baglamadan saglam 300-500 video atacan sonra yavaş yavaş devamını getirecen.

senin ağzından cıkanla kulagının duydugunun tutttugu bi oluoyr mu acaba hacıı :))

senin ağzından cıkanla kulagının duydugunun tutttugu bi oluoyr mu acaba hacıı :))

ben nedediğimi gayet iyi biliyorum hoca ayriyetten farklı networklerle yaklaşık 50 nin üzerinde kanalım var hergünde ortalama kanal başı 20-30 video atıyorum 4-5 aydırda sorun olmadan paramı alıyorum millete komisyon vermek yerine kendimiz kazansak kötümü olur diyorum ?

ben nedediğimi gayet iyi biliyorum hoca ayriyetten farklı networklerle yaklaşık 50 nin üzerinde kanalım var hergünde ortalama kanal başı 20-30 video atıyorum 4-5 aydırda sorun olmadan paramı alıyorum millete komisyon vermek yerine kendimiz kazansak kötümü olur diyorum ?

ismail abi yi bilmiyo msun hocam :(:confused:

yav hocam sen bnı yanlıs anladın :) bn dediğin şeyin forum şartlarında zor oolddugunu anlatmaya calıstım sadece

doğru diyorsun kardeşim benimkisi iyi niyetle atılmış biradım dı. fakat şunu dakimse unutmamalı ki;
emek olmadan yemek olmaz,
Para harcanmadan para kazanılmaz, :rolleyes:

doğru diyorsun kardeşim benimkisi iyi niyetle atılmış biradım dı. fakat şunu dakimse unutmamalı ki;
emek olmadan yemek olmaz,
Para harcanmadan para kazanılmaz, :rolleyes:

hocam bası meselere cok doluyum doluyum da konusmayacagım. senı de emın ol bı bakıma anlıyorum.ama sektörün içindesın forumu muhbbetlerı bılıyosun. bu sartlarda dedğin olay cok cok zor. olsa fena mı olur ? aksine super olur ama onunda cılkı ckar.2 haftad verddiğim saglam emegın az biraz karslıgını alamadım. sahte teliften sundan bundan..ama ugrasıyyoruz dedğiğn gibi emek olmadan yemek olmuyor. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri