partnerlik hakkında soru

kill19

Yasaklanmış
s.a
mesela benim bir özgün kanalım var bunu 'x' partnerine bağladım diyelim bu kanaldan ben 5 - 6 tane daha açsam bunları ayrı ayrı partnerlere bağlasam sıkıntı olur mu ?

( o partner diğer kanala/kanallara eşleşen falan gönderme durumu olur mu yada telif (freedom da müzik koruma diye bir şey okumuştum ondan soruyorum))

diğer soru
mesela 'x' partnerinden kanalların atıldı diyelim (mesela 5 kanal var atıldı hepsi) bu kanalları bağlarken paypal kullanarak bağlamış olalım partnerden atıldıktan sonra o partnere tekrar kanal bağlamak için aynı paypal ile bağlama yapabiliyormuyuz. Paypalı kara listeye falan alıyor mu?
bu şekilde başvuru yapan oldu mu ?

Dalga geçici yada alaya alan yorumlar atmayınız lütfen ...
şimdiden teşekkürler.

paypal işi partnere göre değişir,mesela quizde önemli ama freedom da bakılmıyor sanırım kara liste durumu yok diye biliyorum.Kara liste yanlış tabir aslında panele girişi etkiler diyelim.

istediğin kadar özgün kanal açabilir bunları farklı partnerlere sokabilirsin bu konuda problem yaşamazsın. ama bir özgün kanal yaparım birde yedek 4 5 tane açarım özgün kanalımdan hepsine videoları çekerim o zaman 1 özgün kanalın olur diğerleri spam olur :) kanal ilerde büyür partner şirketin kopya kanallara telif atar kapattırır.

ikinci soruna geleyim daha hiçbir partnerin ödeme yöntemini kara listeye eklediğini görmedim yani böyle bir sistemin var olup olmadığı hakkında bilgim yok ama fikrimi soracak olursan yoktur. forumdaki partnerlerde çalışan kişilerinde kanalları atılıyor ama yine kanal sokmaya devam ediyorlar aynı ödeme yöntemi ile dediğim gibi daha böyle birşey görmedim.

istediğin kadar özgün kanal açabilir bunları farklı partnerlere sokabilirsin bu konuda problem yaşamazsın. ama bir özgün kanal yaparım birde yedek 4 5 tane açarım özgün kanalımdan hepsine videoları çekerim o zaman 1 özgün kanalın olur diğerleri spam olur :) kanal ilerde büyür partner şirketin kopya kanallara telif atar kapattırır.

ikinci soruna geleyim daha hiçbir partnerin ödeme yöntemini kara listeye eklediğini görmedim yani böyle bir sistemin var olup olmadığı hakkında bilgim yok ama fikrimi soracak olursan yoktur. forumdaki partnerlerde çalışan kişilerinde kanalları atılıyor ama yine kanal sokmaya devam ediyorlar aynı ödeme yöntemi ile dediğim gibi daha böyle birşey görmedim.

teşekkürler cevabınız için ...

---------- Spam Engelliyici 17:11 ---------- Önceki Mesaj 17:09 ----------

paypal işi partnere göre değişir,mesela quizde önemli ama freedom da bakılmıyor sanırım kara liste durumu yok diye biliyorum.Kara liste yanlış tabir aslında panele girişi etkiler diyelim.

ama her partnerde kanallar tek bir dashboard da toplanmıyor tek tek olanlarda var ... yorumunuz için teşekkür ederim :D

teşekkürler cevabınız için ...

---------- Spam Engelliyici 17:11 ---------- Önceki Mesaj 17:09 ----------

ama her partnerde kanallar tek bir dashboard da toplanmıyor tek tek olanlarda var ... yorumunuz için teşekkür ederim :D

Kısacası quize bir kere kaydedilen paypal her zaman karşına çıkar,tekli panel yada çoklu panel olması farketmez.

Yani yeni bir kanalı daha önce kullandığın paypal ile sokamazsın quize,sadece o paypalı kulandığın toplu panele ekleyebilirsin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri