Partnerlik Hakkında Soru

• Kullanıcı teknoss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

teknoss

Kayıtlı Üye
merhabalar arkadaşlar partnerlik ile ilgili bir sorum olacak

bu partnerlikte gösterim başı yani izlenim başına para alıyoruz fakat benim şöyle bir sorum var

partnerlikte videonun kaç sn izlendiği önemlimi mesela değişmeli olarak 1k gösterime 2usd vaad eden networkler var bu 1k gösterilen video 10dk lık olsa veya 10 snlik olsa fark ediyor mu ?

teşekkürler

partnerlikte kazanmak için içeriğe çok önem vermen lazım kısa videolar fazla kazandırmaz sana benim şuan partnerliğe bağlı bir kanalım var tamamen deneme amaçlı başvurdum 1 aydır bağlı ve ortalama 1k görüntülümeye 1,4 $ veriyor videonun süresi kalitesi çok önemli.

partnerlikte kazanmak için içeriğe çok önem vermen lazım kısa videolar fazla kazandırmaz sana benim şuan partnerliğe bağlı bir kanalım var tamamen deneme amaçlı başvurdum 1 aydır bağlı ve ortalama 1k görüntülümeye 1,4 $ veriyor videonun süresi kalitesi çok önemli.

hocam o zaman şöyle sorayım bildiğimiz gibi 10 sn civarı kısa videoların to ları aşırı düşük oluyor hatta %1 in altında vs. şimdi böyle bir kanal adsense ten mi daha çok kazanır yoksa partnerlikten mi onu merak ediyorum ?

merhabalar arkadaşlar partnerlik ile ilgili bir sorum olacak

bu partnerlikte gösterim başı yani izlenim başına para alıyoruz fakat benim şöyle bir sorum var

partnerlikte videonun kaç sn izlendiği önemlimi mesela değişmeli olarak 1k gösterime 2usd vaad eden networkler var bu 1k gösterilen video 10dk lık olsa veya 10 snlik olsa fark ediyor mu ?

teşekkürler

Network firmalari reklam izlenimine ucret oder. Video izlenim sayisina gore odeme yapmaz. Buna bir kez daha aciklik getireyim.

Asil sorunuza gelirsek.. Hayir 10 dakika da olsa 10 saniye de olsa ucret degismez . Fakat Uzun videolara atanan reklamlar ile 10 saniyeye atanan reklamlarin ayni oldugunu farzederek bunu soyleyebiliyorum.

Network firmalari reklam izlenimine ucret oder. Video izlenim sayisina gore odeme yapmaz. Buna bir kez daha aciklik getireyim.

Asil sorunuza gelirsek.. Hayir 10 dakika da olsa 10 saniye de olsa ucret degismez . Fakat Uzun videolara atanan reklamlar ile 10 saniyeye atanan reklamlarin ayni oldugunu farzederek bunu soyleyebiliyorum.

reklam aktif bir video ne kadar çok görüntülenirse o kadar reklam izlenmez mi hocam peki ? şöyle sorayım :)

hocam o zaman şöyle sorayım bildiğimiz gibi 10 sn civarı kısa videoların to ları aşırı düşük oluyor hatta %1 in altında vs. şimdi böyle bir kanal adsense ten mi daha çok kazanır yoksa partnerlikten mi onu merak ediyorum ?

bana göre kısa video yüklüyorsan adsense daha çok kazandırır çünkü yüklediğim videolara baktım ne kadar kazandırdı diye süresi 1 dakikanın altında olan videolar çok az kazandırıyor tam tersi 10 dakika üstü videolar ise daha çok kazandırıyor.

reklam aktif bir video ne kadar çok görüntülenirse o kadar reklam izlenmez mi hocam peki ? şöyle sorayım :)

Hayir . Kimisi adblocker veya bu tarz programlar kullaniyor pc lerinde. Artik antivirus programlari bile adblocker tarzi sistemler kullaniyor. (Kaspersky kullaniyorum ve hicbir reklami gormuyorum)

Reklam izlenimi demek ;bir video izlendigi anda video onu , sayfa sagi , video icinde belirmesi ve izleyecinin bu reklami gormesi demektir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri