Partnerlik hakkında sorularım arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim

• Kullanıcı raratk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

raratk

Kayıtlı Üye
Öncelikle selamın aleyküm arkadaşlar herkese iyi günler

şimdi benim kanalım var izleme alıyorum günlük 1000-1200 civarı ama kazanç düşük...

1-)şimdi ben partnerliğe geçersem adsense iptalmı oluyor yani tek gmail açıp video yükleyip izlenim aldıgımızda adamlar paypalamı parayı gçnderiyo

2-)partnerliğer geçtik diyelim kanalın ismi yabancı google profilinde gerçek adımızımı yazcaz paypala almak için yoksa fazla önemi yokmu

3-) bu partnerliğer kabul edildik diyelim 1 hafta iyi gittik sonra izlenimler 70-80 oldu nolur ve diyelim birde telif yedik nolur

4-) partnerlikten dolayı başımıza bir iş gelirmi daha doğrusu bu youtube işinde teliften dolayı felan mahkemelik karakolluk olurmuyuz.
5-) partnerli kanallarımızda türkçe videolar olsa sorun olurmu
6-) arkadaşlar birde sözleşme felan varmış bu tehlikelimi yani kabul etsek 1 hafta sona adamların gerekenlerini yapsamak yani izleme felan almasak para filan ödüyomuyuz

Son soru-) partnerlikte sonuçta özgün video yapmak zor gene eskisi gibi haber sitelerinden yada telif göndermiyen kanallardan videoları alsak partnerlikte sorun olurmu

KANALIM BU

Partnerliğe geçtiğinde anda adsense ile o kanalının ilişkisi biter partner firmasında paranı alırsın.İsmin önemini bilmiyorum şahsen kendi adıma açtığım paypalla ödemeleri alıyorum ama sıkıntı çıkıcağını düşünmüyorum.Telif olayına gelince aynı normal kanallar gibi kanalın kapanmadığı müddetçe paranı rahatlıkla alırsın fakat kanalın ödeme eşiğini geçmeden ve sen ödeme için mail atmadan önce kapanırsa bütün paran yanar, parayı alamazsın adsensede böyle bir şey yok kanalın kapanmadan önce para kazanması devre dışı bırakılmadığı müddetçe alabiliyorsun.Partnerin bu özelliği biraz kötü özellikle benim gibi spamdan başı dertte olan biriysen çok daha kötü...

Partnerliğe geçtiğinde anda adsense ile o kanalının ilişkisi biter partner firmasında paranı alırsın.İsmin önemini bilmiyorum şahsen kendi adıma açtığım paypalla ödemeleri alıyorum ama sıkıntı çıkıcağını düşünmüyorum.Telif olayına gelince aynı normal kanallar gibi kanalın kapanmadığı müddetçe paranı rahatlıkla alırsın fakat kanalın ödeme eşiğini geçmeden ve sen ödeme için mail atmadan önce kapanırsa bütün paran yanar, parayı alamazsın adsensede böyle bir şey yok kanalın kapanmadan önce para kazanması devre dışı bırakılmadığı müddetçe alabiliyorsun.Partnerin bu özelliği biraz kötü özellikle benim gibi spamdan başı dertte olan biriysen çok daha kötü...

hocam peki paypal adımla kanal ismi farklı olsa nolur yani kanal ismi diziizle diyelim google profilindeki ismler paypal farklı olsa genede gönderirlermi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri