Partnerlik hakkında Yardım

• Kullanıcı wareback
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

wareback

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar

demin holy network adlı partnere denk geldim 912 tane üyesi var şöyle bir şey yazıyor reklama para vermiyor sadece gösterime para verior 1000 gösterime en düşük 3 ile 15 dolar arası para verior böyle bir şey varmı yani ben o partnere girsem gerçekten uçuk kaçık paralar alırım forumda arattım holy network adına bir şey yok

bide şöyle bir şey var

aylık 1.5 - 2m arası izlenim alıyorum hem reklama hem izlenme başına para ödeyen partner varmı

youtube doğrulanmış sayfalara yani mavi tik işareti olan sayfalara 0.01 kuruş veriyor izlenme başına bunun gibi bi partner varmı acaba

bu sorularımda yardımcı olursanız çok müteşekkir olurum herkese iyi çalışmalar bol kazançlar

googleda holy network diye arama yaptım,şu site çıktı karşıma web siteleri olarak.partner başvurusu sayfasına baktım,mn nin alt bayisi olarak görünüyor başvuru formuna bakılırsa.

adamlarin sitesinde yazan aynen su:
Partnerin Adsenseye Göre Avantajları Nedir?
*Partnere geçerseniz %72 ile %80 arası ödeme payı olur.Bu Adsensede %68 şuanda.
*Partnerde Ünlem Sorunu ile karşılaşmazsınız.Adsensede ise attığınız çoğu video ünleme düşer ve para kazanamazsınız

resmen spam a yonlendiren konusmalar :D

daha fazlasi icin:
http://www.holyntw.com/page-faq.html

Hic bi network izlenim basina para odemez, odeyemez. Reklam goruntulenmeli, tik almali ki youtube para kazansin ve senin payinida sana versin.

Hic bi network izlenim basina para odemez, odeyemez. Reklam goruntulenmeli, tik almali ki youtube para kazansin ve senin payinida sana versin.

reklam çıkıyor hatta bizde ekştradan farklı reklamlar çıkıyor filan yazmışlar ama o reklam getirilerini size vermiyolar

reklam çıkıyor hatta bizde ekştradan farklı reklamlar çıkıyor filan yazmışlar ama o reklam getirilerini size vermiyolar

Yahu alt bayi ne gibi bi farkli reklam cikartabilir bunu koskoca MCNler yapamiyorken? Her soylenene aldanmayin. Reklam cikiyor evet, ornegin text reklami ciktiginda o reklama tiklanmazsa nasil bi kazanc saglanabilir? Goruntulenerek kazandiran tek reklam tipi video reklamlardir(ondan dahi emin degilim, belki ona bile tiklanmasi gerekiyodur), onun haricinde hic biri sadece goruntulenmeye kazandirmaz.

konuyu hortlattım fakat bu network benim :) benim profilimden partnerlik konumu da görebilirsiniz.Music nations un hubluğunu yapıyorum yaklaşık 7 aydır.Herhangi bir sorunla karşılaşmadım ve şuan kendi kanallarımı da music nationsda barındırıyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri