Partnerlik Hakkındaki Bazı Sıkıntılar

A
  • Kullanıcı abab112
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🏢 MCN Şirketleri
A

abab112

Guest
arkadaşlar ytnetworkü uzun zaman oldu hepimiz beklıyoruz ama artık umudumu bıraz yıtırdım ve alternatıf partnerlık alabılecegım yerlerle ılgılı bulamadıgım cevapları arıyorum su an.

1-) ytnetworkta 20 k üstü hıt alan kanala yuzde 10 kadar komısyon alınıyordu. ayrıca bır vıdeo banlanmadan önce haber gönderılıyordu. bu imkanı bana sağlayabilecek alternatif network var mı ?

2-) dıyelım kı benım kanalımın gunluk duzenlı 5 k hıtı mevcut ancak daha sonradan kanalım 20k ustu hıt almaya başladı. önerdiğiniz partner networkları benı partner gold daha sonradan yapıyor mu ? yoksa ilk kayıt oldugumda mı 20 k almam gerek?

3-) ayrıca iletişim konusunda hızlı güvenılır bir yer tavsıye edebılırsenız memnun olurum.

NOT: forumu yeterınce araştırdım. sorularımın yanıtını bulamadım. velev ki varsa da kusura bakmayın açıklamaları beklıyorum.

benım de merak ettıgım konular aslında ama bır cevap atan bugune dek ben de görmedım :)

awesomness onceden uyarmıyor. TGC die bi network var. sorularımı sordum cvp bklıyorum.mkanları guzelse yazarım burda.maker studiosa hıc bulasma 6 aydır dashboard atcaklar atmadılar...

burda senın ıstedıklerının dsında problemlılerı yazdım:)

awesomness onceden uyarmıyor. TGC die bi network var. sorularımı sordum cvp bklıyorum.mkanları guzelse yazarım burda.maker studiosa hıc bulasma 6 aydır dashboard atcaklar atmadılar...

burda senın ıstedıklerının dsında problemlılerı yazdım:)

sağol ustam en azından bildiklerini yazmışsın hafif bir aydınlanma oldu :) bakalım sorularıma net cevap gelirse artık adsense den ben de kurtulmak istiyorum

arkadaşlar ytnetworkü uzun zaman oldu hepimiz beklıyoruz ama artık umudumu bıraz yıtırdım ve alternatıf partnerlık alabılecegım yerlerle ılgılı bulamadıgım cevapları arıyorum su an.

1-) ytnetworkta 20 k üstü hıt alan kanala yuzde 10 kadar komısyon alınıyordu. ayrıca bır vıdeo banlanmadan önce haber gönderılıyordu. bu imkanı bana sağlayabilecek alternatif network var mı ?

2-) dıyelım kı benım kanalımın gunluk duzenlı 5 k hıtı mevcut ancak daha sonradan kanalım 20k ustu hıt almaya başladı. önerdiğiniz partner networkları benı partner gold daha sonradan yapıyor mu ? yoksa ilk kayıt oldugumda mı 20 k almam gerek?

3-) ayrıca iletişim konusunda hızlı güvenılır bir yer tavsıye edebılırsenız memnun olurum.

NOT: forumu yeterınce araştırdım. sorularımın yanıtını bulamadım. velev ki varsa da kusura bakmayın açıklamaları beklıyorum.

Bir is bir proje oyle he diye %100 verim ile calismayabiliyor. O yuzden umudunuz kirilsa da biz calismalarimizi hala surduruyoruz.

Cevaplar;

1-20k ustu hit alan kanaldan kim %10 komisyon aliyordu ? Bunu dunyada hicbir network vermez. Banlanmadan once haber vermek bizim networke ozel bir durum idi. Bu ozellige sahip olmak icin (networkun size bunu saglamasi icin) en az 100k aboneniz ve gunluk 100k izlenim almaniz gerekiyor. Hicbir network ufak kanallar icin bunlarla ugrasarak zaman kaybetmez. Aramaya devam ediniz bol zamaniniz var ise. Bulur iseniz haber verin lutfen.

2- Diger networklerden yuksek teklif almak icin 20k sizi kurtarmaz. Hele ki kopya icerik ile hic sansiniz yok. Rpm ,fullscreen vb networklerden saglam teklifler almak istiyor iseniz yukarida soyledigim ozelliklere yakin bir kanaliniz olmasi gerek. Gold uyelik olayi bizim networklugu aldigimiz yer ile anlasmamiz sonucu cikmistir. Herkese de vermiyorlar bu ozelligi.Yine bulur iseniz bu ozellikleri size 20k izlenim ile saglayacak bir network haber veriniz.

Bunu saglayan networkler var haklarini yemeyelim. Rpm belli olmuyor kimisi 1 haftada cevap alamiyor kimisi 24 saat gecmeden aliyor .Keza digerleri de ayni. Awesommenes bu konuda en iyisi bence. Ortalama olarak en hizli cevap verme potansiyeli onlarda var. Veriyorlarda. He rpm disinda turkce destek veren yok. Rpm inde kesintisi %40 tir. Awesomness ta %70 . Ingil. destek veriyorlar. Odeme alabilmek icin aylik 143$ veya ustu kazanmaniz lazim. Vsvsvsvs

Network arayisinda bol sanslar.

Bir is bir proje oyle he diye %100 verim ile calismayabiliyor. O yuzden umudunuz kirilsa da biz calismalarimizi hala surduruyoruz.

Cevaplar;

1-20k ustu hit alan kanaldan kim %10 komisyon aliyordu ? Bunu dunyada hicbir network vermez. Banlanmadan once haber vermek bizim networke ozel bir durum idi. Bu ozellige sahip olmak icin (networkun size bunu saglamasi icin) en az 100k aboneniz ve gunluk 100k izlenim almaniz gerekiyor. Hicbir network ufak kanallar icin bunlarla ugrasarak zaman kaybetmez. Aramaya devam ediniz bol zamaniniz var ise. Bulur iseniz haber verin lutfen.

2- Diger networklerden yuksek teklif almak icin 20k sizi kurtarmaz. Hele ki kopya icerik ile hic sansiniz yok. Rpm ,fullscreen vb networklerden saglam teklifler almak istiyor iseniz yukarida soyledigim ozelliklere yakin bir kanaliniz olmasi gerek. Gold uyelik olayi bizim networklugu aldigimiz yer ile anlasmamiz sonucu cikmistir. Herkese de vermiyorlar bu ozelligi.Yine bulur iseniz bu ozellikleri size 20k izlenim ile saglayacak bir network haber veriniz.

Bunu saglayan networkler var haklarini yemeyelim. Rpm belli olmuyor kimisi 1 haftada cevap alamiyor kimisi 24 saat gecmeden aliyor .Keza digerleri de ayni. Awesommenes bu konuda en iyisi bence. Ortalama olarak en hizli cevap verme potansiyeli onlarda var. Veriyorlarda. He rpm disinda turkce destek veren yok. Rpm inde kesintisi %40 tir. Awesomness ta %70 . Ingil. destek veriyorlar. Odeme alabilmek icin aylik 143$ veya ustu kazanmaniz lazim. Vsvsvsvs

Network arayisinda bol sanslar.
o zaman hocam sistem sende ytpnetwork durumu hakkında bilgilendirme yaparsan ben de memnun olurum. ayrıca bulabılırsem ılk sana haber vereceğim bu durumları....

EDIT: 20k ustune yuzde 10 ytpnetwork verecek dıye muslera vıdeolu anlatımda değinmişti yanlışsam düzeltirsen sevinirim

Rpm inde kesintisi %40 tir. Awesomness ta %70 . Ingil. destek veriyorlar. Odeme alabilmek icin aylik 143$ veya ustu kazanmaniz lazim. Vsvsvsvs

Hocam Awesomness'ın kesintisi %70 mi yoksa siz mi yanlış yazdınız? Yani 100$ kazanınca bize gelecek para 30 dolar mı?

Ters yazılmış yüzde 30 komisyon alıyor awe,yüzd 70 bizim elimize geçen.

alternatifler var elbete..google sor.. ama burada o sayfaların linkini paylaşmak serbestmi bilymiyorum. .

partnership şartlar :

Requirement's:

200 views per day or awesome content.

NO botting! (We can see)

No Copyright content

No history of Copyright on your channel

Over the age of 13! <---:D

All music MUST be your's or provide permission of use!

aynen ytpnetwork şartları gibi cünki bu sayfada ytpara gibi Foreladigital dan bayilik almış..iddaa bayi gibi düşünebilirsin :) saadece bi aracı kurum,komisyon alıyor gibi bişey :) başvuru şablonu aynısı yani :) ödeme şartları da aynı paypal vsvs..

haaaa diyorsan yok bende kendi networkumu alıp kanallara partnerlik verme hakkına sahib olmak istiyorum ozaman şartlar bunlar :) (foreladig..)

No Copyright strikes or warnings on your Youtube account.​​

Have a unique idea that will make you stand out.​

You must be at least 15 years of age.​

Have a powerful marketing reach and structure.

Have good social and communications skills.

Have very good English literacy , including spelling/grammar.

Reasoning and determination for wanting to be a Network..

bilgi edinmek icin birazda araştırmak sorgulamak lazım...
saygılar

alternatifler var elbete..google sor.. ama burada o sayfaların linkini paylaşmak serbestmi bilymiyorum. .

partnership şartlar :

Requirement's:

NO botting! (We can see)

No Copyright content

aynen ytpnetwork şartları gibi cünki bu sayfada ytpara gibi Foreladigital dan bayilik almış..iddaa bayi gibi düşünebilirsin :) saadece bi aracı kurum,komisyon alıyor gibi bişey :) başvuru şablonu aynısı yani :) ödeme şartları da aynı paypal vsvs..

haaaa diyorsan yok bende kendi networkumu alıp kanallara partnerlik verme hakkına sahib olmak istiyorum ozaman şartlar bunlar :) (foreladig..)

saygılar

Şu şartlarda bizde bayilik alabiliyoruz yani doğrudur demi ?

Demek istediğin iyi mi kötü anlam mı onu sana havale ediyorum ama emin ol seni bilgimlede tutturturum istediğim yere ;) adam akıllı bi soru soruldu doğru cevap ver.

sen bayilik degil partnerlik alıyorsun.

ytpnetworka nasıl partner icin başvurdun oraya da aynı şekilde başuruyorsun.

şartlar aynı 200 izlenim
30 günlük kanal
50 abone
özgün icerik
cart curt..
daha fazla bilgi icin bul o sayfayı adamla skype dan irtibata gec işte..

sen bayilik degil partnerlik alıyorsun.

ytpnetworka nasıl partner icin başvurdun oraya da aynı şekilde başuruyorsun.

şartlar aynı 200 izlenim
30 günlük kanal
50 abone
özgün icerik
cart curt..
daha fazla bilgi icin bul o sayfayı adamla skype dan irtibata gec işte..

Ben onu biliyorum tercihim olsa zaten bu network olmaz tercihim, bu adamların 200 izlenimse benim günlük sağladığım hit 50 bin işim bile olmaz, Ben zaten network olayını bayisi olma olayı varsa eğer bu yolla ilk defa karşılaştığım için şaşırdım ve sordum, Partnerlik gidip de bunları tercih edecek halim yok zaten. Tercih edersem serkan abiyle konuşurum gold şekilde elinden yapabileceği şekilde bi anlaşmayla serkan abi üzerinden partnerlik alırım üstüne düştüğüm bi diğer kanalımada. Bayilik sistemine ilk kez rast geldiğim için şaşırdım ve sordum. Yoksa hangi network neye ne alır biliyoruz çok şükür.

Ben onu biliyorum tercihim olsa zaten bu network olmaz tercihim, bu adamların 200 izlenimse benim günlük sağladığım hit 50 bin işim bile olmaz, Ben zaten network olayını bayisi olma olayı varsa eğer bu yolla ilk defa karşılaştığım için şaşırdım ve sordum, Partnerlik gidip de bunları tercih edecek halim yok zaten. Tercih edersem serkan abiyle konuşurum gold şekilde elinden yapabileceği şekilde bi anlaşmayla serkan abi üzerinden partnerlik alırım üstüne düştüğüm bi diğer kanalımada. Bayilik sistemine ilk kez rast geldiğim için şaşırdım ve sordum. Yoksa hangi network neye ne alır biliyoruz çok şükür.

ee tamam ozaman sıkıntı yok işte sonucta foreladigital karar veriyor kime ne verecegini ve onay verip vermiyecegini ..bunun tersini birisi yapabiliyorsa veya mesela kopyalama kanallarıda kabul görüyorsa ne mutlu hepimize hemen partner oluruz..

Hocam Awesomness'ın kesintisi %70 mi yoksa siz mi yanlış yazdınız? Yani 100$ kazanınca bize gelecek para 30 dolar mı?

30 Network 70 hesap sahibi alir.

---------- Mesaj saat 01:37:47 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:30:14 civarında gönderildi. ----------

partnership şartlar :

Requirement's:

NO botting! (We can see)

No Copyright content

saygılar

Biz sizin dediginiz gibi bayii degiliz. Networkuz. Bunun Yt daki adi sub-networktur. Ayni rpm , TGS , CreatorX , Vultra, TGN gibi. Bunlarin hepsi subnetworktur. Bizim gibi !!!
Siz arastirmalarinizi eksik yapiyorsunuz veya birseyleri bilmeden yapiyorsunuz. Su anda Rpm in yt da yetkisi ne ise bizimde o . Yani bildiginizi , arastirip dogruyu buldugunuzu sandiginiz hersey bosuna gitmis oldu . :)

30 Network 70 hesap sahibi alir.

---------- Mesaj saat 01:37:47 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:30:14 civarında gönderildi. ----------

Biz sizin dediginiz gibi bayii degiliz. Networkuz. Bunun Yt daki adi sub-networktur. Ayni rpm , TGS , CreatorX , Vultra, TGN gibi. Bunlarin hepsi subnetworktur. Bizim gibi !!!
Siz arastirmalarinizi eksik yapiyorsunuz veya birseyleri bilmeden yapiyorsunuz. Su anda Rpm in yt da yetkisi ne ise bizimde o . Yani bildiginizi , arastirip dogruyu buldugunuzu sandiginiz hersey bosuna gitmis oldu . :)

sub-network dur , bayıdir, emlakcıdir, sigortacıdir , kısacası aracı kurum işte bende onu demek istedim tsk :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri