Partnerlik olayını bir türlü anlamadım.

• Kullanıcı Cortex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

Cortex

Yasaklanmış
Selamlar,
Uzun süredir araştırıyorum ama hiçbirşey anlamadım.
Şimdi bu partnerlık dedıgımız olay.
Adsesne gibi reklamlara tıklandıkcamı kazandrıyor yoksa izlenmeye göremi kazandırıyor ?

Bazıları 1.000 izlenime 3-4 $ diyor bazıları 5-6$ diyor.
Günlük 30 - 40 bin üzerinde izlenim alıyorm kafam karıştı şimdi.
Eğer, 1000 izlenmeye o kadar veriyorsa partnerlık daha mantıklı ve cazibeli geliyor ??

Ödemeler adsense gibi ayın 1 inden birine mi süreç nasıl işliyor ?

Partner de daha fazla kazanırsın. Network'ten network'e değişir ne değişir kesinti miktarı kimisi %40'ını alır kimisi %20'sini. Ödemeler 45 gün içinde 100$ kesinleşince yapılır kesintiler dahilinde 100$ kesinleşince.

Partnerlikte izlenmeye göre kazanırsın.1k izlenme ortalama 1.5$-5$ arasında değişir.

Mesela 1k izlenmen olursa 1$ alırsın.Türkçe içerikli kanallarda partnerlik daha iyidir.

Günlük 30-40 bin izlenme alıyorsan, ortalama 30-90$ arası kazanırsın.

Partner de daha fazla kazanırsın. Network'ten network'e değişir ne değişir kesinti miktarı kimisi %40'ını alır kimisi %20'sini. Ödemeler 45 gün içinde 100$ kesinleşince yapılır kesintiler dahilinde 100$ kesinleşince.

Adsense 1 ay içinde veriyor değilmi ?
O zaman 1 kanalımı partnerliğe bağlıyım, oradanda ödeme gelsin.

Partnerlikte izlenmeye göre kazanırsın.1k izlenme ortalama 1.5$-5$ arasında değişir.

Mesela 1k izlenmen olursa 1$ alırsın.Türkçe içerikli kanallarda partnerlik daha iyidir.

Günlük 30-40 bin izlenme alıyorsan, ortalama 30-90$ arası kazanırsın.

Aylık 2700 yapar 90$ dan ama 45 gün ıcınde vermesı cok kötü kı meblağ yukseldıkce o parayı verıp vermeyecegıde ne kadar guvenılır tartısılır bu konuda.

Arkadaşlar aslında partnerlikte izlenmeye göre kazanmasın evet öyle ama 100 bin mobil izlenme alırsan bundan hiç bir şey kazanamassın niye mi partnerlik 1000 reklam gösterimine para veriyor aslında 1000 izlenime değil herkes bu ayrıntıyı kaçırıyor.

Arkadaşlar aslında partnerlikte izlenmeye göre kazanmasın evet öyle ama 100 bin mobil izlenme alırsan bundan hiç bir şey kazanamassın niye mi partnerlik 1000 reklam gösterimine para veriyor aslında 1000 izlenime değil herkes bu ayrıntıyı kaçırıyor.

Mobil'de de reklam çıkıyor.

bende düşünüyorum bu olayı.
adsense ile alakalı olmadıgını duydum yani şöyle yeni bi gmail alıp youtube açıp partnerliğe başvuruyoruz. ayriyeten ödemeleri adsenseye aktarma gibi bişey de duymadım ödemeler sadece paypall hesaplarına yapılıyor diye duydum .
ve networklere yani partnerliğe youtube üzerinden mi yoksa network siteleri üzerinden mi başvuru yapacağız ?

partnerlikte sadece gösterim başına kazanmazsınız, adsensedeki gibi gösterim ve tık başına kazanırsınız.Evet bin gösterim başına kazandığı parayı söylüyor arkadaşlarımız zaman zaman ama o bin reklam gösteriminin (tüm izlenimler değil) ortalama kazancıdır ve kanaldan kanala değişir.Uyarıyorum analyticsdeki toplam görüntülemenizi esas alıp ona göre bin gösterim başı 3 alsam, 3 çarpı 30k = 90usd gibi düşünmeyin hayal kırıklığına uğrarsınız.

partnerlikte sadece gösterim başına kazanmazsınız, adsensedeki gibi gösterim ve tık başına kazanırsınız.Evet bin gösterim başına kazandığı parayı söylüyor arkadaşlarımız zaman zaman ama o bin reklam gösteriminin (tüm izlenimler değil) ortalama kazancıdır ve kanaldan kanala değişir.Uyarıyorum analyticsdeki toplam görüntülemenizi esas alıp ona göre bin gösterim başı 3 alsam, 3 çarpı 30k = 90usd gibi düşünmeyin hayal kırıklığına uğrarsınız.

aynen öyle çoğu kişi direk kanalındaki izlenimle bu olayı bağdaştırıyor bende buna dikkat çekmek istemiştim.

Böyle desen en başta mükemmel olacaktı sonra insanlar beni bilgisiz boş konuşuyorum sanacak :D bi de 10 dk o screeni pc ye aktarmak için uğraştım :D

Partnerlikte çalışıyorsa birisi ve reklama tık sayısı çok çok az ise video içi reklamı kapatacak sadece video önü reklamı açacak 2 yerden de kazanmış olacak. :D

ben awesomenetwork partnerliğini kullanıyorum ve 20 gündür gözlemlediğime göre her bin gösterime 0,5 dolar veriyor bana

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri