Partnerlik Sorularım :(

• Kullanıcı beratkrkc11
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

beratkrkc11

Kayıtlı Üye
S.a Arkadaşlar bu partnerlik işine yeni girdim hiç anladığım yok :D
şimdi izleme ve tık başına para kazanıyoruz tamam awesomeness'e kaydoldum, %30 tıktan kendi kesiyor heralde işte mesela 1000 gösterimede 3 dolar veriyor diyelim. bu parayı nerden görüyoruz analystcden mi öyleyse orda para kısmı yok bende 2 kanalımdada, battusayın konusunda denilenleri yaptım bakalım sabah kalkınca para gösteren yer gelicek mi :) bide çok karışık ya parayı paypal ile al vs. vs. 45 gün diyorlar bide çok kararsızım, neyse sorum şu asıl analystc kısmında mı gözüküyor para ?

analystic kısmında gözüküyor para, yeni kayıt olduysan ilk bir hafta gözükmüyor sonradan kendiliğinden geliyor bildirim yaparsan daha erken gelebilir kazanç kısmı, ama uğraşma derim onun yerine kanalınla ilgilen, bin gösterime 3 doları yabancı gösterimse veriyor bu konuda arkadaşlar şikayetçiler ödemeyi şöyle yapıyorlar önce 145 doları geçiyorsun atıyorum eylülde 145 doları geçersen ve ödeme istersen ekim ayının sonunda ödemeni paypal hesabına yolluyorlar , 145 doları anlystic den takip et sonra ödeme bildirimi yolla.

ek olarak o 45 gün senin ilk başlangıç'ından sonraki süre bu süre adsensede en az 2 ay.

Adsense'de bir ay bitince ayın 15'inde kazançlar kesinleşiyor 27-28'i arası para yatıyor

Awesomeness'de aynı şekilde Adsense parayı onlara ödüyor kesintisini yapıp 3-4 gün sonra sana paranı ödüyor ama Awesomeness yurtdışında olduğu için Türkiyeden önce alıyordur ödemelerini o yüzden normal adsense'den daha önce alırsın büyük ihtimalle ödemeni

ek olarak o 45 gün senin ilk başlangıç'ından sonraki süre bu süre adsensede en az 2 ay.

Adsense'de bir ay bitince ayın 15'inde kazançlar kesinleşiyor 27-28'i arası para yatıyor

Awesomeness'de aynı şekilde Adsense parayı onlara ödüyor kesintisini yapıp 3-4 gün sonra sana paranı ödüyor ama Awesomeness yurtdışında olduğu için Türkiyeden önce alıyordur ödemelerini o yüzden normal adsense'den daha önce alırsın büyük ihtimalle ödemeni

Benim merak ettiğim bi konu var.Şimdi benim atıyorum bi kanalım günlük 10k izlenme 100 tık alıyor tbm 0.05 $ dan 5 Dolar kazanıyor.Ben bu kanalla partnere geçersem benim bu kazancım devam edecek + 10k Gösterim aldıgım için 10 $ Daha para alacagım ve 15 $ Param olacak öyle mi?

hocam bildiğim kadarıyla yanlış biliyor olabilirim;
Partner olduğun an kanalının bir BGBM(bin gösterim başına maliyet)'i oluyor daha sonra sadece izlenmeden para kazanıyorsun;
atıyorum BGBM = 3$
sen 1000 izlenme aldın 3 dolar kazanıyorsun Awesomeness bunun %30'unu kesiyor kalan %70'lik kısım senin kazandığın para oluyor

hocam bildiğim kadarıyla yanlış biliyor olabilirim;
Partner olduğun an kanalının bir BGBM(bin gösterim başına maliyet)'i oluyor daha sonra sadece izlenmeden para kazanıyorsun;
atıyorum BGBM = 3$
sen 1000 izlenme aldın 3 dolar kazanıyorsun Awesomeness bunun %30'unu kesiyor kalan %70'lik kısım senin kazandığın para oluyor

Şu arkadaş doğru mu biliyor bide onu öğrenebilsek.

Benimde bir sorum olacak arkadaşlar. Bu izlenimde ne baz alınıyor? yani mesela analistikte 2000 izlenim oluyor ama adsense e yansıyan 400 500 civarında oluyor diyelim, Partnerler analistiğemi adsensemi bakıyor? Kusura bakmayın pek bilgim yok :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri