Patlama var ama tık inanılmaz düşük?

• Kullanıcı flyx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

flyx

Süper Moderatör
sp66p.jpg

bugün izlenme an itibari ile 19k tık 24 bu nasıl oluyor arkadaşlar? kanllara bakıyorum 301 hiç yok? hadi yansımıyor diyelim yorumda hiç gelmiyor?

dün 2k izlemeye 56 tık gelmiş. tıklar geç yansır mı acaba? bi fikir verin arkadaşlar napmam gerekiyor anlamadım gitti :(

sp66p.jpg

bugün izlenme an itibari ile 19k tık 24 bu nasıl oluyor arkadaşlar? kanllara bakıyorum 301 hiç yok? hadi yansımıyor diyelim yorumda hiç gelmiyor?

dün 2k izlemeye 56 tık gelmiş. tıklar geç yansır mı acaba? bi fikir verin arkadaşlar napmam gerekiyor anlamadım gitti :(

Videolarin cok kisa degilse patlayan videonda reklam cikmiyor demektir. Eger yetiskin icerikli video attiysan muhtelemen odur patlayan.

Videolarin cok kisa degilse patlayan videonda reklam cikmiyor demektir. Eger yetiskin icerikli video attiysan muhtelemen odur patlayan.

yetişkin içerikli yok hocam. videolarımda genelde uzun ama hadi diyelim kısa.. her kanala baktım 301 falan yok.. başka takılma rakamı kaç oluyor 301'den farklı olarak? parayı geçtim en azından abone kasıyım.

yetişkin içerikli yok hocam. videolarımda genelde uzun ama hadi diyelim kısa.. her kanala baktım 301 falan yok.. başka takılma rakamı kaç oluyor 301'den farklı olarak? parayı geçtim en azından abone kasıyım.

Video bugun patlamis. Yarin falan tekrar bak kanallarina bulursun o patlayani. Merak etme bugunle kalmaz zaten o 1-2 hafta izlenmeye devam eder rahatlikla. Zaten buldugundada gorceksin reklam cikmiyodur ya etiketten dolayi yada baska bisey olmustur. Yarin duzenle mutlaka etiket cikarmaya bak. 20k izlenmeye cok rahat 500 600 tik alirsin.TBM ne kadar dusuk olursa olsun duzgun getirisi olur.

1-2 saat içinde kendini belli eder.

Video bugun patlamis. Yarin falan tekrar bak kanallarina bulursun o patlayani. Merak etme bugunle kalmaz zaten o 1-2 hafta izlenmeye devam eder rahatlikla. Zaten buldugundada gorceksin reklam cikmiyodur ya etiketten dolayi yada baska bisey olmustur. Yarin duzenle mutlaka etiket cikarmaya bak. 20k izlenmeye cok rahat 500 600 tik alirsin.TBM ne kadar dusuk olursa olsun duzgun getirisi olur.

aynen hocam dünki hesaba bak bugünkine bak.. bi bulsam ah bi bulsam..

1-2 saat içinde kendini belli eder.

akşam üzeri 7 gibi patlama oldu hocam çoktan gözükmesi lazım :(

aynen hocam dünki hesaba bak bugünkine bak.. bi bulsam ah bi bulsam..

akşam üzeri 7 gibi patlama oldu hocam çoktan gözükmesi lazım :(

Sen yine ayni gun farketmissin. Benim patlayan videomu ben 5 gun sonra ancak farketmistim :D O zamana kadarda sayfa to nun o kadar dusuk olmasi dikkatimi cekmemisti bile. Soyledigim gibi o video uzun sure izlenir zaten, sende surekli kanallari kontrol et. En gec yarina bulursun hangi video oldugunu.

Sen yine ayni gun farketmissin. Benim patlayan videomu ben 5 gun sonra ancak farketmistim :D O zamana kadarda sayfa to nun o kadar dusuk olmasi dikkatimi cekmemisti bile. Soyledigim gibi o video uzun sure izlenir zaten, sende surekli kanallari kontrol et. En gec yarina bulursun hangi video oldugunu.

:) ilginç olan tüm kanallar tek bir maile yönlendirdim kanallarımdan herhangi bir videoya bir yorum gelse anında mail geliyor hangi kanala hangi videoya yorum gelmiş hemen öğreniyorum. biri kötü bir yorum yaptığında anında siliyorum vb...

şuan 21.706 oldu tık 27..

patlayınca donuyorya 301+ de bunun başka donma rakamı var mı arkadaşlar? atıyorum 500+ falan? denk gelen oldu mu hiç?

hayir 301+ den fazla olmuyor ama suan videon oyle durumda degil senin.Belki 1000 de takilmistir belki 20 izlenimde onu bilemezsin.

hayir 301+ den fazla olmuyor ama suan videon oyle durumda degil senin.Belki 1000 de takilmistir belki 20 izlenimde onu bilemezsin.

hm anladım hocam yapacak bir şey yok napalım. teşekkür ederim. yarın sabah tekrar yazacağım.. peki tıkların geç yansıması gibi bir durum olur mu?

edit: birde ilginç olan yorumda yok... 20k kişiden 1 kişi bile yorum yapmıyor mu?

hm anladım hocam yapacak bir şey yok napalım. teşekkür ederim. yarın sabah tekrar yazacağım.. peki tıkların geç yansıması gibi bir durum olur mu?

Yani en fazla 5 10 tik gec yansir yuzlerce tik gec yansimaz :) Suan senin videonda reklam yok. Farkettiysen eski tiklarinla ayni tik sayisindasin fakat izlenimin yuksek. Patlayan videonda reklam cikmamasindan kaynakli. Yarin sifirlanana kadar buyuk ihtimalle yine 50 tik civarina ulasirsin ve izlenim ne olur bilemiyorum :D 30-35k civari belki?

Yani en fazla 5 10 tik gec yanlis yuzlerce tik gec yansimaz :) Suan senin videonda reklam yok. Farkettiysen eski tiklarinla ayni tik sayisindasin fakat izlenimin yuksek. Patlayan videonda reklam cikmamasindan kaynakli. Yarin sifirlanana kadar buyuk ihtimalle yine 50 tik civarina ulasirsin ve izlenim ne olur bilemiyorum :D 30-35k civari belki?

yüreğime su serptin hocam sağol inşallah sende benim gibi rahat uyursun bu gece :)

yüreğime su serptin hocam sağol inşallah sende benim gibi rahat uyursun bu gece :)

Sagolda benim youtubedan cook cok para kazanma gibi bi amacim yok :D Bi ara gunluk 40 dolara kadar cikmisti iste o video patladigi zaman. Simdiyse sabit 2-3 dolar degisiyor gunluk. Oda yeter zaten, fazlasi lazim degil :D Sende dert etme o kadar. Rahat rahat uyu yani, yarin geceye yuzlerce tik goruceksin zaten hesabinda ayarlamalarini yaptiktan sonra :)

Sagolda benim youtubedan cook cok para kazanma gibi bi amacim yok :D Bi ara gunluk 40 dolara kadar cikmisti iste o video patladigi zaman. Simdiyse sabit 2-3 dolar degisiyor gunluk. Oda yeter zaten, fazlasi lazim degil :D Sende dert etme o kadar. Rahat rahat uyu yani, yarin geceye yuzlerce tik goruceksin zaten hesabinda ayarlamalarini yaptiktan sonra :)

:) eyw hocam teşekkür eederim ilginden dolayı. bakalım sabah tekrar yazacağım. bol kazançlar..

Bende 2k izlenime 10-15 tik oluyor cok dusuk, nasil kaldira bilirim?

Video önü reklamlarını açmadiysaniz açın Tbm en az 0,03$ olur ama yinede iyi kazanırsınız

Benim sayfa To şu sıralar çoşmuş durumdayken böyle bi patlama olsa demek ki :D 20.000 izlenim sayfa to %11 %8 Arası gidiyor %10 desek ona 2bin Tık yapar.Tbm 0.10 $ Olsa 200 $ Mi ? :eek:

Sayfa Görüntüleme 42.744
Tıklamalar 42
T.o. 0,10%
TBM 0,06 $

güncel :(
hala bulamadım hangi video olduğunu 12 saat oldu..

---------- Mesaj saat 09:26:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 09:25:50 civarında gönderildi. ----------

Video önü reklamlarını açmadiysaniz açın Tbm en az 0,03$ olur ama yinede iyi kazanırsınız

hocam tbm ile sıkıntı yok zaten ne videosu

Sayfa Görüntüleme 42.744
Tıklamalar 42
T.o. 0,10%
TBM 0,06 $

güncel :(
hala bulamadım hangi video olduğunu 12 saat oldu..

---------- Mesaj saat 09:26:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 09:25:50 civarında gönderildi. ----------

tıklama çok azmış

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri