- Web sitesi
- phchosting.com
konu iptal silebilirseniz sevinirim.
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
referans olarak r10 konumuza bakabilirsinizref var mı
eyvallah hocam tesekkur ediyorumhayırlı satışlar
Merhabalar 100k lik gonderimde %10 dusus oluyor bunun icin biz 120k gonderim yapiyoruz olurda %40 dusus olursa telafi ediyoruz ama genelde %10 %15 arasi dusuyor 10-12 gun icersinde cikarma olmucaginin garantisini veriyorum yaklasik 10 aydir satis yapiyoruz aktif sekilde herhan gibi boyle bir problem ile karsilasmadik olurda boyle bir durum olursa telafi ederiz bizde oncelik musteri memnuniyeti umarim sordugunuz soruya yardimci olmustur.Abonelerin %50 si en az 1 ay boyunca durma gibi bir garantiniz var mı? Videosunu izlemeden bir kanala abone olmuşları youtube 10-12 günde abonelikten otomatik çıkarıyor. Siz satışı 1 ayda fazla zamandır r10 da yaptığınızı hatırlıyorum. Bu durum hiç oluştumu? Pm kullanmıyorum konu altı cevaplarsan sevinirim.
kanallar 0 kanallardir video atilmamistir hocamHocam atılan bi videoyu ortalama kac kisi izliyor
kanallar 0 kanallardir video atilmamistir hocam
attiginiz icerige gore degisir hocam musterilerimizin istatiklerini paylasamam ne yazikki
hocam oncelikle sunu belirtmek isterim alicaginiz abonelerin tamami turk ve organiktir bu aboneler ile kanalinizi dogrulayabilir + plaket alabiliyorsunuz bu hizmeti genelde buyuk sirketler aliyor yani demem su ki almak istiyen aliyor bugun 600k gonderim yaptim ben gerekli bilgilerin hepsini yazdim hocam ilginizi cekiyor ise size ben ornek kanal gosterebilirim baska sekilde yardimci olamam iyi gunlerİstatistiksel bi' veri olursa bizim için de daha iyi olur. 100K abone çektireceğim, 3K para vereceğim, 50 kişi mi izleyecek, 1000 kişi mi izleyecek, az da olsa bi' ortalama rakam olması lazım ortada. Elbette içeriğe göre farkeder ama, biz neye göre alacağız aboneyi, boş yere orda gözüksün diye mi, attığımız videoyu izlesin diye mi ?
Bence müşterilerin haricinde, siz bi' kanala sıradan bi' video atıp dener ve bunu paylaşırsanız, ben dahil bir çok kişi için çok faydalı olacaktır.
Hayırlı işler.
hocam oncelikle sunu belirtmek isterim alicaginiz abonelerin tamami turk ve organiktir bu aboneler ile kanalinizi dogrulayabilir + plaket alabiliyorsunuz bu hizmeti genelde buyuk sirketler aliyor yani demem su ki almak istiyen aliyor bugun 600k gonderim yaptim ben gerekli bilgilerin hepsini yazdim hocam ilginizi cekiyor ise size ben ornek kanal gosterebilirim baska sekilde yardimci olamam iyi gunler
eyvallah tesekkur ederimEst. sisteminize değil sözüm. Amacım sadece, abonelerden ne gelebilir onu görebilmek. Kanalı onaylatmak yada plaket almak değil.
Allah daha bol kazanç versin.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.