paxum kullanan var mı?

• Kullanıcı fatihbaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Paypal, Payoneer, Webmoney ve Diğer Ödeme Çözümler

fatihbaz

Süper Moderatör
arkadaşlar,yıllardır çalıştıgım bi cpa firması var.normalde payonerle ödeme yapıyorlardı ama bi sorun yaşamışlar,payoneri iptal ettiler.ödeme yöntemleri arasında bana en uygun olanı paxum ama daha önce hiç kullanmadım.paxum hesabı açtım,onaylarını yaptım.ama forumlarda eski yıllarda paxumla çok sorun yaşayan oldugunu gördüm.ben bu ödemeleri paxum hesabıma alsam,ordan enpara hesabıma çekmek istesem belli bi komisyonu var mı,sorun çıkarır mı?mesela 300-350$ ödeme geldi,bunu enpara hesabıma nasıl çekerim,ne kadar kesinti ile çekerim sormak istedim belki aranızda kullanan vardır diye.

ben uzun zamandır kullanıyorum ama almanyadaki kardeşimin üstüne, para çekimini alman banka hesabına yapıyorum 4 euro civarı (bu çok değişmiyor miktara göre) masraf oluyor , genelde ertesi gün hesaba geçiyor,en geç 2 gün sürüyor. Kullanmadım ama kredi kartına çekim olayı da var o daha pratik olabilir TR için.

payoner hesabına çekip,oradan trye çekmek de işimi görebilir diye düşündüm ama payoner banka hesabı eklenebilir mi banka hesabı olarak onu bulamadım :)

payoner hesabına çekip,oradan trye çekmek de işimi görebilir diye düşündüm ama payoner banka hesabı eklenebilir mi banka hesabı olarak onu bulamadım :)

valla payoneer banka hesabını bilmiyorum ama ben bi kere transferwise'a çekim yapmıştım paxum'dan, para gelmişti ama transfewise hesabı kilitleyip parayı geri göndermişti. Payoneer deneyebilirsin bence. Hatta düşük bir miktar dene durumu gör, zaten 4 euro çekim masrafı, en kötü ihtimal fazladan bi 4 euro vermiş olursun işin olup olmadığını görürsün.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri